Visos dienos

Cosmo Innerdance Sesija su Saule ir Džiuginta

INNERDANCE – tai praktika, kurioje nebelieka jokų RIBŲ. Čia išsinuogina visu savo gražumu gryna TIESA. Ją nušviečia tokia ryški patyrimo Šviesa, kad vėl grįžti ten pat, kur buvai ir pasislėpti savo susikurtoje komforto zonoje, šansų nėra.

Ir tuomet pradeda skeistis, stiebtis, žydėti vidinė LAISVĖ... Kai aplinkinių nuomonė nebedaro jokios įtakos Tavo gyvenimo pasirinkimams... Kai noras būti taip, kaip tikrai GERA tau, nebevadinamas egoizmu... Kai buvimas savo gerume ir saldume, nesukelia kaltės dėl to, kaip tuomet jaučiasi šalia esantis... :) Nes ateina suvokimas, kad viskas yra savalaikiškai TOBULA ir kiekvienas esame ten, kur patys norime būti...

KAIP VYKSTA SESIJA?
Sesijos metu specialiai paruoštos muzikos, papildomų garsų, kvapų, prisilietimų ir galimo žodinio vedimo pagalba greitai ir paprastai esate palydimi į praplėsto sąmoningumo erdvę, kurioje išnyksta laikas... Čia visi atsakymai jau YRA. Kiekvienas susitinkame su tuo, kam esame pasirengę šiandien, ir harmoningai, savo tempu plečiamės iki beribės ervės, kurioje AŠ virsta MES...

P.S. Šokti nereikia, tačiau sveikintina, jeigu to nori :). Leidžiama ir sveikintina VISKAS, kas tuo metu vyksta, o pats svarbiausias yra sesijos metu vykstantis vidinis šokis... Viskas, ką esate kviečiami daryti, tai atsigulti, atsipalaiduoti ir reaguoti į spontaniškus savo kūnų impulsus bei būti atvirais susitikimui su SAVIMI.

PROGRAMA:
18:00 Renkamės, susipažįstame, atidarome ratą.
18:30 Innerdance sesiją.
20:00 Pasidalinimas ir rato uždarymas.
20:30 Pokalbiai su arbata ar gardžiu kąsneliu.
21:00 Šilti apsikabinimai ir atsisveikinimas.


Kaina: 30 eur
Ką turėti su Savimi? Šiltas kojines ir atvirą patirčiai širdį.

Registracija:
FB asmenine žinute Saule Skirmantiene, tel. 8-680-71303, el.paštu gyventisirdimi@gmail.com
FB asmenine žinute Džiuginta Daujotaitė, tel. 8-693-00356, el.paštu id@gerabuti.com 

*** *** ***
Apie mus:

Saulė Skirmatnienė:
“Aš tiesiog ESU, Būnu, Gyvenu. Aš esu tas pats TU.
Daug visokių mokymų buvo mano ieškojimų kelyje (nemanau, kad įdomu apie juos pasakoti), kol „atsitiktinai“ man nutiko Innerdance ir aš sustojau. O tiksliau pradėjau pilna burna GYVENTI. Lioviausi ieškoti, nes viskas, ko mums reikia jau YRA. Dabar tiesiog mėgaujuosi Buvimu. Visokiu, koks tik jis nutinka. Ir tai nereiškia, kad viskas visada man yra šviesu ir gera... Oi ne...  Bet viskas, kas vyksta, man yra SKANU ir TIKRA. Šią patirtį sunku nupasakoti žodžiais, bet gali tai patirti...
Kviečiu ir Tave budinti savo vidinę GALIĄ, patirti kasdieninį Būties lengvumą ir Gyventi Širdimi ♥”

Saulė Innerdance fasilitavimo meno mokslus baigusi Inner Guidance Institute (IGI) Balyje pas Amara Samata, ir yra sertifikuota Innerdance Europe Association ID vedėja.
Daugiau informacijos apie Saulės organizuojamus renginius galite sužinoti puslapyje Gyventi širdimi

Džiuginta Daujotaitė:
“Aš – Džiuginta. Įvairių mokymų autorė, verslininkė, sertifikuota ICF koučerė ir Innerdance Europe Association ID vedėja. Aišku, galėčiau dar krūvas veiklų, diplomų ir mokslų prirašyti, nes ilgą laiką dėl jų labai daug “dirbau”, bet ar tai svarbu? Man atrodo, kad ne. Nors ilgą laiką galvojau kitaip.
Noriu dalintis tuo, ką pati atradau po labai ilgų ieškojimų. Ieškojimų – nuo “kas aš”, iki “kaip gyventi, kaip būti?”. Aš dabar drąsiai galiu sakyti, kad man tiesiog gera būti. Gera būti visame kame. Bet tai tikrai jokiu būdu nereiškia, kad sustojau ir nieko nebeveikiu. Oi, kiek norisi veikti, kiek kūrybos atsiranda ir kiek visokių gražiausių dalykų atsiveria.
Tad ir kviečiu tuos, kurie jau pavargo nuo beprotiškai sudėtingų būdų ieškant, tuos, kurie nebemato prasmės kančioje. Kurie tikrai nori realaus pokyčio, o ne verksmingų kalbų apie tai, kaip viskas blogai ar kaip dar vieną metodą išbandyti – paleisti, išleisti, nuverkti ar atsikratyti. Mano tikslas – kuo greičiau Jumyse pažadinti visą Jūsų resursą ir tai, kad iš tiesų nieko Jums nebetrūksta, nieko daugiau nereikia sužinoti ar išmokti, kad viskas Jumyse ir Jūs neįtikėtinai galingi.”
Daugiau informacijos apie Džiugintos organizuojamus renginius galite rasti FB : Džiuginta: Gera būti

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.