Visos dienos

Seminaras Seksas ir santykiai. Kaip sustiprinti tarpusavio ryšį?

***www.fantazijos.lt pristato seminarą poroms ir apie poras.
***REGISTRACIJA ČIA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0eR839Rh0wS6m3lJ1jWz0h6H7RK01djY5VwQmR3FQfd2orQ/viewform

DĖMESIO! ŠIUO METU 50% NUOLAIDA!

Norėtumėte patobulinti santykius su antrąją puse? Trokštate pagerinti savo seksualinį gyvenimą, patirti karščiausius orgazmus gyvenime ir išmokti suprasti, bei patenkinti vienas kito poreikius? Taip pat Jus domina atsakymai į šiuos klausimus:
Kodėl jūsų antroji pusė elgiasi ne taip, kaip norėtumėte?
Kuo skiriasi vyrų ir moterų kalbos?
Ar vyro ir moters seksualumas skirtingas, jei taip, kuo?
Kaip konstruktyviai spręsti konfliktus poroje?
Kodėl jaučiatės nusivylę santykiais, bei mylimuoju (ąja)?
Kodėl mylėtis norite vis rečiau?
Ką daryti su santykiuose įsivyravusia rutina ir nuoboduliu?
Ar įmanoma pataisyti pašlijusius santykius, bei kaip tai padaryti?
Jei bent į vieną iš klausimų atsakėte teigiamai, šis seminaras skirtas Jums. Paskaitos metu kalbėsime apie tai, kodėl kyla konfliktai, bei kaip efektyviai juos spręsti, nagrinėsime dažniausiai pasitaikančias santykių problemas, taip pat paliesime daugeliui itin aktualią seksualinio gyvenimo temą. Kodėl ne visada pavyksta patirti didįjį O? Kas yra libido ir seksualinis suderinamumas, kokios dažniausiai pasitaikančios klaidos lovoje – tai tik dalis temų, kurias paliesime seminaro metu. Taip pat sužinosite triukų, padėsiančių suteikti didesnį malonumą vienas kitam, patikrintų patarimų, kaip sustiprinti tarpusavio ryšį, suprasti partnerį, bei būti suprastiems patiems.
Seminaras tinka tiek turintiems ilgalaikius santykius, tiek nesenai radusiems antrą pusę, bei norintiems sukurti išties tvirtą ryšį. Renginys ypač naudingas poroms, suvokiančioms, jog santykiuose yra trūkumų ir norinčioms juos pagerinti, rasti konfliktų priežastis. Puikiai sutariantiems ir santykiais nesiskundžiantiems seminaras taip pat tiks – tai gera proga papildyti savo žinių bagažą naudinga informacija, bei tiesiog nekasdieniškai praleisti vakarą. 
Nežinote, ką padovanoti mylimam žmogui artėjančių švenčių proga? Nusiveskite savo antrą pusę į šį seminarą ir tai bus nepaprasta dovana jums abiems, padėsianti sustiprinti tarpusavio santykius ir tiesiog būti laimingesniems.

Seminarą vesiu aš – Deimantė Norvilaitė. Keturi metai darbo erotinių prekių parduotuvėje, tiesiogiai bendraujant ir konsultuojant klientus pačiomis intymiausiomis temomis, man leido padaryti išvadas, kokiomis seksualinėmis problemomis dažniausiai skundžiasi lietuviai, ko nori vyrai ir apie ką svajoja moterys. Tris metus vedu populiarų informacinį – pramoginį renginį moterims „Girls Night“, kuriame prie šampano taurės mokau moteris dar labiau mėgautis seksualiniu gyvenimu, negana to, vedu ekskursijas po erotinių prekių parduotuvę, norintiems sužinoti daugiau apie sekso žaisliukus. Taip pat rašau straipsnius apie santykius bei seksualinį gyvenimą tinklapiui suaugusiems.lt, ir į kitus Lietuvos portalus. Daug metų domiuosi žmogaus psichologija, bei tarpusavio santykiais, dalyvauju įvairiausiuose seminaruose ir mokymuose. Turiu nemažai patirties renginių vedime, studijavau scenos menus, gebu pačias rimčiausias bei itin subtilias temas pateikti šmaikščiai, įdomiai, todėl mano vedamuose seminaruose jausitės ne kaip nuobodžioje paskaitoje, o greičiau, kaip pramoginiame renginyje, kuriame ne tik išgirsite vertingą informaciją, bet ir pasijuoksite, atsipalaiduosite, trumpiau – tiesiog gerai praleisite vakarą.

***Seminaro trukmė – 2.5 h.

***Vieta: didžiausia ir moderniausia Lietuvoje erotinių prekių parduotuvė fantazijos.lt Gedimino pr. 45 Vilniuje

***Kaina: vienam asmeniui seminaras kainuos 33 eur., registruojantis porai – 49 eur. už 2 asmenis. DĖMESIO! ŠIUO METU 50% NUOLAIDA!

***REGISTRACIJA ČIA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0eR839Rh0wS6m3lJ1jWz0h6H7RK01djY5VwQmR3FQfd2orQ/viewform

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.