Visos dienos

Pažinčių renginys "Speed dating" (liet."Greitasis pasimatymas"), 27-35 m./35-45 m., Klaipėda

Speeddating atkeliauja į KLAIPĖDĄ! Tik vieną dieną!
16 val. renginys grupei 27-35 m.
18 val. renginys grupei 35-45 m.

Kas yra SPEEDDATING?
Speeddating - tai greitieji pasimatymai, aka, pažinčių renginiai įvairaus amžiaus žmonėms, skirti (susi)pažinti, užmegzti naujus ryšius, prasmingai šnekučiuojantis praleisti laiką IR - rasti ir simpatijų ar antrąją pusę Viskas vyksta lengvume ir be įtampos, o svarbiausia - susirenkame patirti.
Tai labai paprastas, greitas ir neįpareigojantis būdas pažinti kitą žmogų!Šių renginių TIKSLAS yra suburti antrosios pusės ieškančius ar norinčius susipažinti bei praplėsti savo pažinčių ratą žmones į vieną vietą, jaukioje atmosferoje.
Jums tereikės atvykti, bendrauti, nusiteikti pažinti ir gerai leisti laiką, o viskuo kitu - gėrimais, lokacija, muzika ir organizavimu pasirūpinsime mes!
Antrosios pusės paieška tampa ypač aktuali perkopus 35 m. Tokio amžiaus žmonės dažniausiai yra vedę ar jau turi savo antrąją pusę. Ir kaip yra sunku ieškoti, kai tam reikia skirti daug laiko bei pastangų, kai atrodo išbandai viską: klubus, kavines, dalyvavimą kultūriniuose renginiuose, o rezultatai - menki. Kviečiame dalyvauti pažinčių renginyje, kur vos per 1 valandą susipažinsite net su 10 skirtingos lyties atstovų, o svarbiausia tai, kad visi čia ateina tuo pačiu tikslu - SUSIPAŽINTI Ši patirtis - apdovanojanti. Tai ne tik greitas procesas, jis ir neįpareigojantis, kuriuo galima mėgautis! Tai reiškia, tau nereikia prisirišti prie pasimatymo su žmogumi valandai. Bendraujant su juo vos per kelias minutes pajusi, ar nori tęsti pažintį, o jei ne - lengvai ir be rūpesčio pereisi prie kito dalyvio. Taip jau veikia tie Speeddating'ai, tai - žaidimas! Siekiame pasimatymų procesą paversti kuo žaismingesniu ir paprastesniu!

Šis renginys Tau, jei:
* Esi veiklus, užimtas žmogus ir taupai savo laiką, mėgsti susipažinti greitai
* Ieškai antrosios pusės
* Nori susipažinti ir susirasti draugų
* Tau įdomu pažinti žmones
* Nori plėsti savo pažinčių ratą
* Ieškai, kaip prasmingai ir žaismingai praleisti vakarą
* Nori lavinti savo komunikacijos įgūdžius, bendraudamas su daug naujų žmonių

Kaip viskas vyksta?
Šiame žaismingo formato renginyje dažniausiai dalyvauja vienodas panašaus amžiaus moterų ir vyrų skaičius. Su vienu dalyviu bendraujama vos 4 minutes, suskambėjus signalui, einama prie kito dalyvio. Kiekvienas dalyvis specialioje kortelėje po naujos pažinties pažymi, ar norėtų dar kartą tą žmogų sutikti. "Taip" reiškia, jog tai žmogus, su kuriuo Tau buvo malonu bendrauti ir norėtum su juo susitikti ateityje. Organizatoriai per kelias valandas po renginio suveda rezultatus ir dalyviai, vienas kitam pasakiusieji „Taip“, gauna vienas kito kontaktus.

Bilietai:
www.speeddating.lt arba Bilietai.lt.
Į bilieto kainą įskaičiuotas gėrimas*
jei visos vietos užpildytos - kviečiame registruotis papildoma registracija - kartais atsilaisvina vietų ir mes galime jus pakviesti dalyvauti.

DOVANŲ IDĖJA: bilietas į pažinčių renginį bus puiki dovana draugui, mamai, tėčiui ar kaimynui, jei jie ieško antrosios pusės ar mėgaujasi pažinimo procesuDovanų kuponą galite įsigyti GERA DOVANA ar DOVANŲ SALA kuponų pardavimo vietose.

Iki pasimatymų!
#speeddating #pazinciurenginiai #greitiejipasimatymai #kursusipazinti

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.