Visos dienos

Nefrito kiaušinio praktika Klaipėdoje

Nefrito kiaušinio praktika - tai praktinis seminaras, kuriame mokomasi gyventi pozityviai, mylėti save, stiprinti subtiliuosius raumenis ir savo energetinį planą, atskleisti moteriškumą. 

Lapkričio 12d., antradienį, 18-21hStudija "Ginsvė", Šilutės plentas 40, Klaipėda

Seminarą ves dao meistro Manteko Čijos (Mantak Chia) sertifikuota instruktorė Edita Esenku, kuri aktyviai moko moteriškų praktikų ir darbo su nefrito kiaušiniu niuansų. 

Seminare išmoksite pratimų, kurie padeda:

-sutrumpinti moteriškas dienas,-išsivaduoti nuo menstruacinių skausmų ir PMS,-išspręsti šlapimo nelaikymo problemą,-atstatyti subtiliųjų raumenų tonusą po gimdymo,-subalansuoti hormonus (palengvinti menopauzę),-patirti daugiau malonumo su savo partneriu,-pagerinti santykiai poroje (pernešti juos į aukštesnį lygmenį). Seminaro metu išmoksite energetinių pramanštų stuburui išlaisvinti ir dubeniui atverti, trumpos vidinės šypsenos meditacijos, kuri nuteiks pozityviai. Atliksime krūtų masažą, kuris padeda išsivaikščioti limfai ir palaiko mūsų krūtis sveikas. Kartu atliksime Kėgelio pratimus kombinuojant su kvėpavimu, šie pratimai padeda sustiprinti intymių raumenų tonusą ir kelti seksualinę energiją aukštyn į galvą. Sužinosite, kaip treniruoti savo subtiliuosius raumenis be nefrito kiaušinio ir su juo. Plačiau kalbėsime apie nefrito kiaušinio naudą, naudojimą, kaip išsirinkti tinkamiausią kiaušinį, kaip ilgai galima jį nešioti, kokius pratimus galima atlikti su nefrito kiaušiniu ir t. t. Seminaro pabaigoje galėsite užduoti jums rūpimų klausimų ar po seminaro pasikalbėti asmeniškai su lektore. Seminare "Nefrito kiaušinio praktika" gali dalyvauti tiek gimdžiusios, tiek negimdžiusios, amžius nuo 18 metų iki garbių senjorių, gali ateiti jau turinčios nefrito kiaušinį ir dar tik pirmą kartą apie jį išgirdusios ir neturinčios nei kiaušinio, nei jokių pagrindų - drąsiai prisijunkite, nes tai bus bazinių dalykų mokymai. Seminare apsirengti patogiai drabužiais, kurie netrikdys judesių per pramankštas, apsinuoginimo ir praktinio kiaušinio naudojimo seminaro metu NEBUS (ką sužinosite, atliksite namuose sugrįžusios). Seminare galėsite įsigyti nefrito kiaušinį (kaina 60 e). Grupė apie 15 moterų, todėl kiekviena gaus asmeninių korekcijų atliekant pramankštas, kad pratimus atlikti taisyklingai.

 

NEFRITO KIAUŠINIS - tai iš natūralios nefrito uolienos pagamintas ovalus kiaušinio formos akmuo su skylute virvutei. Nefrito kiaušinio praktika siekia senovės kinų laikus, kai ši intymios srities treniravimo priemonė buvo žinoma tik siauram imperatoriškajam ratui. Seminare pateikiamas meistro Manteko Čija mokymas, tai žmogus, kuris daugiau nei prieš keturis dešimtmečius supažindino Vakarus su nefrito praktika. Nefrito kiaušinio praktika - tai ne tik fizinis raumenų treniravimas, tai seksualinės energijos integravimas į visą mūsų kūną, todėl svarbu išmokti ne tik išlaikyti kiaušinį viduje atsistojus, bet visų pirma mokytis kelti kiaušinį makšties kanalu į viršų taip treniruojant ir masažuojant skirtingas raumenų grupes. Šios seksualinės praktikos yra daosių integralinės jogos dalis (panašiai kaip pas indus tantra). Tik įvaldę praktikas savarankiškai jūs ateityje gebėsite šias technikas pritaikyti su savo mylimuoju. Sužinok plačiau seminare

 

Seminaro KAINA ir registracija: https://www.gydomojitaomeile.com/nefrito-kiausinio-praktika-klaipedoje

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.