Visos dienos

Kinų cigun (qigong) energijos valdymo paslaptys – pažintinis vakaras

Kinų cigun (qigong) energijos valdymo paslaptys – pažintinis vakaras

Gamta nuo išorinių procesų jau perėjo į vidinius – gyvybė toliau gyvens sėkloje iki pavasario.

Mielieji, kviečiu Jus į kelionę (į savo vidų, kad pažinti savo esmę), kurioje rasite atsakymus į aktualius egzistencinius klausimus ir turėsite galimybę nugalėti likimą:

NORITE BŪTI SVEIKI IR GRAŽŪS?
• NORITE BŪTI ENERGINGI IR TURTINGI?
• NORITE JAUSTI ATSPARUMĄ STRESUI?
• SIEKIATE BŪTI LAIMINGESNIAIS?
• NORITE TAPTI LAISVI NUO BAIMIŲ?
• KETINATE KEISTI GYVENIMĄ IR NEŽINOTE SAVO PASKIRTIES?
• IEŠKOTE SAU GIMININGOS SIELOS?
• KLAUSIATE, KAS AŠ ESU, IŠ KUR ATEINU IR KUR EINU...
SU CIGUN (QIGONG) PRAKTIKA IR ASTROQIGONG SISTEMA –VISKAS ĮMANOMA!

Bazinės praktikos - Džun Juano Cigūno (kinų vaizdinių medicinos saviterapija, Tao Tantra ir Tai Či).

Džun Juano Cigūnas - tai auksčiausio lygio praktika, kurios veda į išsilaisvinimą, kuriai daugiau nei 7000 metų. Tai paprastas mokslas apie gyvenimą, kuris remiasi pagrindiniais Tradicinės kinų medicinos ir filosofijos elementais bei archeologiniais duomenimis.

Kas yra Cigūnas?
CI (ČI) – energija. GUN – darbas.
Cigūnas – tai kinų kultūros paveldo brangenybė, labai senas sveikatinimosi ir psichoterapijos menas. Yra daugybė jo rūšių, tačiau vieną garbingiausių vietų užima Džun Juano Cigūno sistema.

Džun Juano Cigūnas – stabdo senėjimo procesą, pailgina gyvenimą, žmogus tampa stipriu savo dvasia, energetika ir kūnu, jis atskleidžia bei išvysto savo kūrybines galias. Cigūno praktikose žmogus sutelkia dėmesį į save, kas veda į savęs pažinimą.

Šio vakaro metu per teoriją ir praktiką jūs galėsite prisiliesti prie šios senovinės sveikatinimosi sistemos.

Temos ir praktikos:

Atliksite dinaminius Cigun ir Tai Či pratimus raumenų įtampai nuimti, atstatyti kraujotaką, pasiekti ramybės ir komforto būseną.
• Praktikuojant Cigūno praktikas, mokysimės teisingos laikysenos ir tinkamos kūno struktūros.
• Kvėpavimą meridianais ir akupunktūriniais taškais, kurie vysto judesių koordinaciją, atstato budrumą ir valo organizmą.
• Įvadas į U-SIN sveikatinimosi praktiką. Susipažinsime su savo 5 pagrindiniais organais: inkstais, kepenimis, širdimi, blužnimi, plaučiais
• Susipažinimas su kinų vaizdinių medicinos (Cigun terapijos) diagnostika trečia akimi.

 

 

Praktikas ves Vytenis Sinkevičius:

Būdamas dar vaikas (nuo 8 m.) aistringai domėjosi ir praktikavo įvairiais Rytų kovos menais, mėgėjišku boksu, dalyvaudavo varžybose. Vaikystėje domėjosi Rytų filosofija, įvairiais mokymais ir daile. Mokėsi Kauno Dailės gimnazijoje. Toliau studijas tęsė Vilniaus Dailės akademijoje, įgijo Skulptūros ir dailės magistro kvalifikacinį laipsnį, su padėkos raštu už puikų baigiamąjį darbą „Atoveiksmis“. Nuo 2008 m. intensyviai gilinasi, studijuoja bei praktikuoja įvairias meditatyvines praktikas: Kinų medicininį Cigun (Qigong), Tai Či (Tai Chi), meistro SHI MING mokykla, A. Žhgutov mokinys studijuoja Kinų metafiziką, Feng Shui ir Ba Zi. 2014 m. baigė šiuos mokymus Kundawell Medical institute Kinijoje, Pekino mieste pas cigun meistrą Siui Mintaną (Kundawell instituto Pekine ir Sietle direktorius, Tarptautinio „Mintano“ fondo steigėjas ir prezidentas, Kinijos Džun Juano cigun asociacijos prezidentas, Pasaulinės medicininio cigun akademinės bendruomenės Tarybos narys, Pekino bendros vakarietiškos ir kinų medicinos ligoninės profesorius): Vaizdinių mediciną, Tradicinę Kinų mediciną, Kinų Tui-Ną masažą, įgijo Kinų Vaizdinių Medicinos terapeuto, tyrėjo ir Džun Juano cigun instruktoriaus statusą, nuo 2014 m. asmeninis Siui Mintano mokinys (Daoizmo tradicijoje tai įšventinimas į gilesnę dvasinę praktiką). Studijavo įvairias masažo praktikas: baigė gydomojo masažo profesinius mokymus, SPA masažai ir ritualai su Rytų terapijos pagrindais ir visceralinę terapiją (A. Ogulov mokykla). Gilinasi į Hamburgo (Uraninę) astrologiją (astrologo Alfred Witte ir grafo S.Vronskio mokykla, beje S.Vronskis buvo asmeninis Rudolfo Heso astrologas, gydė Adolfą Hitlerį, tarnavo Josifui Stalinui, pranašavo likimą Leonidui Brežnevui. Valeri Sergejevich Babajev mokinys), runologiją ir praktika su japonų kardu Katana (O.Onopchenko mokykla).

Šiuo metu užsiima Kinų Vaizdinių Medicinos terapijomis, masažu, Astrologinėmis konsultacijomis, harmonizuoja namų erdves Feng Shui paveikslų pagalba, veda reguliarius Džun Juano Cigun ir Tai Chi praktinius užsiėmimus individualiai ir grupėse. Organizuoja maratonus, meditatyvinius ir sveikatingumo retritus, stovyklas gamtoje.

Taip pat skaito paskaitas, veda įvairius mokymus, asmenybės ir sąmoningumo ugdymo seminarus, moko paišybos.

Kartu su bendraminčiais yra parašęs įvairių šviečiamųjų ir mokslinių straipsnių. Šiuo metu rašo autorinę knygą.

Yra kviečiamas duoti interviu į radijo stotis ir tv: LRT radijas, žinių radijas ir LNK televizija.

2018 m Tarptautinė Tradicinės ir Alternatyvios Medicinos Visuomenė Latvijoje (International Educationally Rekreational Society of Traditional and Alternative Medicine. Latvia) įteikė ŠV. PANTELEIMONO (gydytojo) ordiną už sėkmingą veiklą papildomoje ir alternatyvioje medicinoje.

Rašo blogą https://www.facebook.com/astroqigong/

„Astroqigong – sveikas žmogus“ sistemos autorius. Kuri apjungia astrologiją, mūsų protėvių Saulės bei planetarinio kulto, žemės ciklų sekimo praktikas, tyrinėjimus, Teosofiją, Agni Jogą, kaip filosofiją ir kinų cigun – sveikatinimosi, energetines, dvasines praktikas. Kuriamos individualios cigun technologijos apjungiant astrologiją (laiko faktorių ir prognostiką), kurios skatina vystytis vidinę žmogaus inžineriją. Astroqigong technologijos taikomos pacientams norint padėti nugalėti ligų priežastis ir blogą likimą, harmonizuoti energiją žmogaus organizmo viduje ir išorėje. Šios technologijos gali būti taikomos: medicinoje, verslo optimizavimui, skatinti žmogaus sąmoningumą ir evoliuciją.

 

LAIKAS IR VIETA:

Pažintinis vakaras vyks Rytų kultūros studijoje “WUDANG TAO“ (http://wudang.lt/kontaktai/), adresu P. Kalpoko g. 1 – 26, Kaunas.

Šio mėnesio 16 d. 18.00 val. (trukmė 1.5 val.)


Vakaro energiniai mainai - AUKA
Būtina registracija el.paštu – 111imagetherapy888@gmail.com


 

Nuo Lapkričio mėn. Vytenis pradės vesti Džun Juano Ciguno (Tao Tantros ir Tai Či) užsiėmimus Rytų kultūros studijoje “WUDANG TAO“

P.S.

iš anksto dėkoju, jei persiųsite šią informaciją draugams, kuriems tai gali būti aktualu, įdomu.

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Astrologija #FengShui #SantykiaiTarpVyroIrMoters #Tantra #VytenisSinkevičius

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.