Visos dienos

TAI ČI - energijos impulso valdymo paslaptys (Apie tai ką nutyli kinų meistrai arba nepilnai žino vietos praktikai)

TAI ČI - energijos impulso valdymo paslaptys

(Apie tai ką nutyli kinų meistrai arba nepilnai žino vietos praktikai)

 

Ką mes žinome apie Tai Či?

Tai Či yra senovinis kinų menas, kurio dėka galima pagerinti ne tik sveikatą, tačiau taip pat išugdyti savigynos įgūdžius. Tai Či Čuan arba Tai Či kinų kalba – tai „aukščiausios ribos“ kovos menas. Tai Či tikslas – savigyna bei sveikatos stiprinimas. Galutinis praktikų tikslas – gyvenimo prasmės, harmonijos su pasauliu ir savęs atradimas.

Tai Či tikslas – savigyna bei sveikatos stiprinimas.

Galutinis praktikavimo tikslas – gyvenimo prasmės, harmonijos, susiliejimas su gamta, pasauliu ir savęs atradimas.

 

Tai Či Čuan pratimai padeda:

Atsipalaiduoti; Nuraminti mintis; Gerinti kraujotaką; Taisyti kūno laikyseną; Sustiprinti imuninę sistemą; Vystyti vidinę energiją Či; Pasiekti ilgaamžiškumą.

 

Šio kurso metu bus atskleidžiama Meistro Shi Ming mokyklos paslaptys, kurias gavau iš savo mokytojo A.Zhgutovo.

Yra principinis skirtumas tarp sportinio, sveikatinimosi ir kovinio Tai Či.

Kaip kinų vaizdinių medicinos (cigun) terapeutas praktikuoju Tai Či, kad išugdyti gydančias rankas ir teisingą kūno struktūrą bei laikyseną. Kartu kaip kovos menų praktikas tęsiu šią praktiką perkeldamas ją į kitą lygį – į vidinį.

 

MOKYMŲ METU BUS ATSKLEIDŽIAMOS DARBO SU ENERGINIU IMPULSU PASLAPTYS APIE KURIAS NUTYLIMA ARBA TIESIOG NĖRA PILNŲ ŽINIŲ IR ĮGŪDŽIŲ.

 

Visi, kas atvyks į mokymus, supras apie ką taip paslaptingai rašė senovės Tai Či meistrai:

 

„Bet kokiame veiksme kūnas turi būti lengvas ir paslankus, turime jausti, jog visi kūno sąnariai tarpusavyje sujungti, kaip vienos grandinės grandys. Visas kūnas turi būti kaip grandinė, kurioje grandys – sąnariai. Neleiskite grandinei prarasti vientisumo“. Čžan Sanfenas (Zhang Sanfeng)

„Pernelyg neišsitieskite, tačiau to nedarykite nepakankamai. Tai, kas kreiva -ištiesinkite. Vaikščiok, kaip katė, mobilizuok savo energiją lyg trauktum šilko giją iš šilkverpio kokono.

Stovėk, kaip subalansuotos svarstyklės, judėk, kaip vežimo ratas.“Van Dzunjue (Van Tszunyue)

 

Kurso medžiaga:·       Fizinio kūno struktūros pastatymas;·       Pratimai kūno vientisumui treniruoti – baziniai Tai Či judesiai iš kurių susideda formos;·       Energetinių procesų suvokimas koviniame Tai Či;·       Energijos impulso judėjimas ir jo valdymas. (Pirmiausia mintis, kur mintis – ten energija, vėliau fizinis veiksmas);·       Susiliejimas su Žeme, partneriu ir aplinka;·       Energetinės struktūros aktyvavimas – kompleksas „Praplovimas“;·       Praktinis panaudojimas. Kam skirti šie mokymai?·       Visiems, kuriuos domina savigyda, ilgaamžiškumas, vidinė harmonija ir gebėjimas susilieti su gamta, Motina Žeme;·       Praktikuojantiems Tai Či, kadangi pagilins savo praktiką ir žinias, išmoks energiniu impulsu kurti judesį;·       Praktikuojantiems cigun, daugelis nežino, jog Tai Či papildo cigun ir yra neatsiejama cigun praktikos dalis;·       Praktikuojantiems įvairius kovos menus, kurie nori praktiką perkelti į kitą lygį – vidinį;·       Šokėjams ir judesio meistrams;·       Tiems, kas dirba su žmonėmis masažo srityje, išmoksite teisingos kūno laikysenos, struktūros ir energinio darbo;·       Praktikuojantiems kitas energines praktikas (reiki, cigun terapija...) – mokinsimės vystyti gydančias rankas ir dar geriau leisti per save Šviesos energiją·       Tiems kas praktikuoja Tantrą, seksualinės energijos praktikas ar tiesiog visiems, kurie nori išmokti susilieti su savo mylimuoju į Vienį.

 

Tai Či meistras Shi Ming

https://www.youtube.com/watch?v=REYUpavsdBw&list=PLoy-sPbh_lFeHYTiWKzNQ-dTjHFRF2zUN&index=4

 

Būtina registracija:

111imagetherapy888@gmail.com

Energiniai mainai 70 eur.

Tiems, kas lanko reguliariai cigun praktikas Vilniuje – 55 eur.

Data: šio mėnesio 24 d. (šeštadienį) 11 – 18 val.

Vieta: MC “Meilės kelias”, Smolensko g. 10d – 10, Vilnius

 

Praktikas ves Vytenis Sinkevičius:

Būdamas dar vaikas (nuo 8 m.) aistringai domėjosi ir praktikavo įvairiais Rytų kovos menais, mėgėjišku boksu, dalyvaudavo varžybose. Vaikystėje domėjosi Rytų filosofija, įvairiais mokymais ir daile. Mokėsi Kauno Dailės gimnazijoje. Toliau studijas tęsė Vilniaus Dailės akademijoje, įgijo Skulptūros ir dailės magistro kvalifikacinį laipsnį, su padėkos raštu už puikų baigiamąjį darbą „Atoveiksmis“. Nuo 2008 m. intensyviai gilinasi, studijuoja bei praktikuoja įvairias meditatyvines praktikas: Kinų medicininį Cigun (Qigong), Tai Či (Tai Chi), meistro SHI MING mokykla, A. Žhgutov mokinys studijuoja Kinų metafiziką, Feng Shui ir Ba Zi. 2014 m. baigė šiuos mokymus Kundawell Medical institute Kinijoje, Pekino mieste pas cigun meistrą Siui Mintaną (Kundawell instituto Pekine ir Sietle direktorius, Tarptautinio „Mintano“ fondo steigėjas ir prezidentas, Kinijos Džun Juano cigun asociacijos prezidentas, Pasaulinės medicininio cigun akademinės bendruomenės Tarybos narys, Pekino bendros vakarietiškos ir kinų medicinos ligoninės profesorius): Vaizdinių mediciną, Tradicinę Kinų mediciną, Kinų Tui-Ną masažą, įgijo Kinų Vaizdinių Medicinos terapeuto, tyrėjo ir Džun Juano cigun instruktoriaus statusą, nuo 2014 m. asmeninis Siui Mintano mokinys (Daoizmo tradicijoje tai įšventinimas į gilesnę dvasinę praktiką). Studijavo įvairias masažo praktikas: baigė gydomojo masažo profesinius mokymus, SPA masažai ir ritualai su Rytų terapijos pagrindais ir visceralinę terapiją (A. Ogulov mokykla). Gilinasi į Hamburgo (Uraninę) astrologiją (astrologo Alfred Witte ir grafo S.Vronskio mokykla, beje S.Vronskis buvo asmeninis Rudolfo Heso astrologas, gydė Adolfą Hitlerį, tarnavo Josifui Stalinui, pranašavo likimą Leonidui Brežnevui. Valeri Sergejevich Babajev mokinys), runologiją ir praktika su japonų kardu Katana (O.Onopchenko mokykla).

Šiuo metu užsiima Kinų Vaizdinių Medicinos terapijomis, masažu, Astrologinėmis konsultacijomis, harmonizuoja namų erdves Feng Shui paveikslų pagalba, veda reguliarius Džun Juano Cigun ir Tai Chi praktinius užsiėmimus individualiai ir grupėse. Organizuoja maratonus, meditatyvinius ir sveikatingumo retritus, stovyklas gamtoje.

Taip pat skaito paskaitas, veda įvairius mokymus, asmenybės ir sąmoningumo ugdymo seminarus, moko paišybos.

Kartu su bendraminčiais yra parašęs įvairių šviečiamųjų ir mokslinių straipsnių. Šiuo metu rašo autorinę knygą.

Yra kviečiamas duoti interviu į radijo stotis ir tv: LRT radijas, žinių radijas ir LNK televizija.

2018 m Tarptautinė Tradicinės ir Alternatyvios Medicinos Visuomenė Latvijoje (International Educationally Rekreational Society of Traditional and Alternative Medicine. Latvia) įteikė ŠV. PANTELEIMONO (gydytojo) ordiną už sėkmingą veiklą papildomoje ir alternatyvioje medicinoje.

Rašo blogą https://www.facebook.com/astroqigong/

„Astroqigong – sveikas žmogus“ sistemos autorius. Kuri apjungia astrologiją, mūsų protėvių Saulės bei planetarinio kulto, žemės ciklų sekimo praktikas, tyrinėjimus, Teosofiją, Agni Jogą, kaip filosofiją ir kinų cigun – sveikatinimosi, energetines, dvasines praktikas. Kuriamos individualios cigun technologijos apjungiant astrologiją (laiko faktorių ir prognostiką), kurios skatina vystytis vidinę žmogaus inžineriją. Astroqigong technologijos taikomos pacientams norint padėti nugalėti ligų priežastis ir blogą likimą, harmonizuoti energiją žmogaus organizmo viduje ir išorėje. Šios technologijos gali būti taikomos: medicinoje, verslo optimizavimui, skatinti žmogaus sąmoningumą ir evoliuciją.

 

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #Astrologija #FengShui #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra #VytenisSinkevičius
P.S.
Iš anksto dėkoju, jei pasidalinsite šia informacija su draugais, kuriems tai gali būti aktualu, įdomu.

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.