Visos dienos

Paroda MOKYKLA 2018

PARODA MOKYKLA 2018” – svarbiausias Lietuvos švietimo bendruomenės metų renginys. Jame susitinka, mokosi, diskutuoja ir gerąja patirtimi dalijasi mokyklų steigėjai, švietimo centrų ir mokyklų vadovai, verslo įmonių ir nevyriausybinių organizacijų atstovai, mokytojai, mokiniai bei jų tėvai. Parodoje gyvai ir interaktyviai pristatomos ugdymo(si) metodikos, paslaugos švietimui, demonstruojamos naujausios mokymo(si) priemonės ir technologijos, aptariami mokyklose realiai veikiantys pavyzdžiai bei sėkmės istorijos.

PAGRINDINIS ŠIŲ METŲ PARODOS AKCENTAS – ATEITIES MOKYKLA

Kaip atrodys mūsų kasdienybė po 5, 10 ar 15 metų? Kokių įgūdžių ir gebėjimų mums reikės? Švietimo ekspertai sako, kad ateityje bus labai svarbu gebėti savarankiškai mąstyti, telktis, būti empatiškais ir pilietiškais.

Paroda „Mokykla“ pakvies jau dabar ugdytis šiuos gebėjimus ir diskutuoti apie ateities mokyklą, kurioje vaikams ir mokytojams gera, kur kiekvienas vaikas yra svarbus. Mokinys ugdomas kokybiškai, atsižvelgiant į jo gebėjimus ir poreikius. Mokytojas yra kūrybiškas ir profesionalus mokymo(si) dizaineris. Tokia ateities mokykla yra savarankiška – tvirtai suprantanti savo unikalumą, gerai pažįstanti savo bendruomenę, suteikianti galimybes ir auginanti sparnus kiekvienam.

Šiame augančiame ir įkvepiančiame metų renginyje kiekvienas parodos lankytojas ras sau aktualių erdvių, kontaktų ir veiklų. O kartu turės galimybę susitikti ir aptarti švietimo aktualijas bei Lietuvos mokyklų ateitį.

PARODOS ERDVĖS IR RENGINIAI

ERDVĖ MOKYTOJAMS IR MOKYKLŲ ATSTOVAMS - 4 parodų salė

- Parodos dalyvių ekspozicija.

- Idėjų klasė - parodos dalyvių inicijuojami renginiai, skirti mokyklų vadovams, mokytojams, tėvams.

- Nauja vieta! Mokytojų kambarys - neformali susitikimų vieta mokytojams ir ne tik.

ERDVĖ MOKINIAMS IR NE TIK - 3 parodų salė

- Atradimų laboratorijos - kasmet pristatančios naujas kūrybines tiriamąsias veiklas.  Abi parodos dienas veiks 8 laboratorijos, kurios bus skirtos visiems parodos lankytojams – ir priešmokyklinukams, ir visų klasių mokiniams, ir netgi mokytojams.

- Nauja! Galimybių zona - skirta mokiniams interaktyviai pabendrauti su įvairių sričių profesionalais, pradėti iš anksto domėtis savo ateities profesija.

- Nauja! Mokinių mokslinių tyrimų idėjų mugė - puiki galimybė mokiniams susipažinti su bendraamžių atliekamais tyrimais ir kuriamais išradimais, dalytis patirtimi, diskutuoti. Idėjų mugėje savo mokslines idėjas pristatys mokiniai iš visos Lietuvos. O pristatomas idėjas vertins, mokiniams ir jų vadovams patars šalies mokslo centruose ir universitetuose dirbantys mokslininkai.

- Nauja! Diskusijos su įvairų profesinį kelią pasirinkusiais žmonėmis.

PLATI RENGINIŲ IR UŽSIĖMIMŲ PROGRAMA - renginiai aktualiomis švietimo temomis, Lietuvos ir užsienio lektorių pranešimai, diskusijos, pristatymai, dalinimosi gerąja patirtimi seminarai praktiniai užsiėmimai, meistriškumo pamokos.

Ateities mokyklą kurkime kartu šiandien!

Paroda MOKYKLA vyks kartu su specializuota paroda jauniems ir būsimiems tėvams VAIKŲ ŠALIS.

Parodos darbo laikas: Lapkričio 23 d. 10.00 – 18.00 val.

                                    Lapkričio 24 d. 10.00 – 18.00 val.

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.