Visos dienos

AKTYVUS SĄMONINGAS SAPNAVIMAS, REGRESIJA, dundant šamaniškam būgnui” -praktinis seminaras

AUKŠTOJI EZOTERIKOS MOKYKLA kviečia visus į SEMINARĄ Vilniuje

“AKTYVUS SĄMONINGAS SAPNAVIMAS, REGRESIJA,
dundant šamaniškam būgnui”

SAPNŲ aiškintoja, būgno meditacijų meistre, aktyvia Roberto Mosso seminarų dalyve, sertifikuota TETA gydymo praktike, senųjų sveikatingumo praktikų ir vaistinių augalų žiniuone, įkvepiančių knygų apie lietuviškus augalus autore, lektore 

dr. DALIA TREIGIENE

Šis dvasinio tobulėjimo seminaras skirtas meditacinių įgūdžių lavinimui, geresniam savęs pažinimui, emocijų ir energijos subalansavimui, harmonijos kūrimui, sveikatos stiprinimui, gyvenimo kokybės visose svarbiausiose srityse gerinimui. 
Gilios meditacijoms dundant šamaniškam būgnui – tai dvasinės kelionės, kai esame visai laisvi, nevaržomi nei erdvės, nei laiko. Jos kupinos paslaptingų atradimų, naujų patirčių ir išgyvenimų. Savęs kaip nuolatos atgimstančios dvasinės būtybės pažinimas, sielos troškimų ir kelio žinojimas – svarbūs uždaviniai. Imkimės jų, neatidėliokime! Grįžimas į praėjusius gyvenimus padeda rasti atsakymus į rūpimus klausimus ir leidžia suprasti daugybę dalykų, kurie vyksta dabar. Tai teigiamai veikia įvairius gyvenimo aspektus: tarpusavio santykius, meilės reikalus, kūrybingumą, profesinę sėkmę, materialinę gerovę.

SEMINARO DATA: 

SPALIO 28 d. (sekmadienis), 11-17 val. (su pietų pertrauka), 
ADRESU: Pamėnkalnio g. 3-27.

KAIP RASTI: vartai į kiemą prie troleibusų stotelės ("Islandijos" st.), ant vartų užrašyta Grožio salonas, kieme eiti tiesiai iki galo, įėjimas į patalpas cokoliniame aukšte, ant durų užrašyta 3-27. 
Mašinas parkuoti rekomenduojame aikštelėje prie Pramogų banko. Sekmadieniais parkavimas nemokamas.

*******
SEMINARO EIGA:

ĮVADAS: seminaro aptarimas.

- PASIRENGIMAS PRAKTIKAI: kūno atpalaidavimas, minčių sustabdymas.
Įvaldysite veiksmingą atsipalaidavimo techniką, kuri naudinga ne tik medituojant, bet ir bendrai gyvenime: padeda puikiai pailsėti, nusiraminti, harmonizuoja, stiprina sveikatą.

- APSAUGOS IŠSIKVIETIMAS.
Kad jaustumėtės saugiai sapnų kelionėse, užmegsite glaudų ryšį su Jus globojančiomis aukštesnėmis jėgomis. Susitiksite su savo ANGELU SARGU, sužinosite, koks yra JŪSŲ GALIOS GYVŪNAS, paprašysite visų KETURIŲ STICHIJŲ apsaugos ir palaikymo. 
Aptarimas, pasidalijimas, įžvalgos.

- SAVĘS, KAIP ENERGETINĖS ESYBĖS, PAŽINIMAS. SVEIKATOS STIPRINIMAS.
Ištirsite savo energijų tėkmę, atrasite ir pašalinsite energetinius trukdžius, sureguliuosite savo energetinius centrus ir kanalus. Atkurta vidinė energijos harmoninga tėkmė padės atsikratyti nepagrįstos baimės, nerimo, sąstingio, sustiprins Jūsų fizinį kūną ir skatins džiaugtis gyvenimu. Jei aktualios konkrečios sveikatos problemos, spręsite jas pasitelkę savo ir Visatos gydančiąsias galias.
Aptarimas, pasidalijimas, įžvalgos.

- PROBLEMŲ PATIKĖJIMAS AUKŠTESNĖMS JĖGOMS.
Kiekvienas turime savų rūpesčių, kuriuos vienaip ar kitaip bandome spręsti. Kai kurie rimti, bet dauguma – visai menki, kasdieniai, tačiau vis tiek slegiantys, alinantys, įtraukiantys. Susipykimai, nusivylimai, nesusikalbėjimai, nuoskaudos, kaltė, pavydas, pyktis, neryžtingumas, o gal kažkas vis nesiseka. Gyvenime būna visko, bet ar žinote, kad tik patikėję savo problemas aukštesnėms jėgoms sulauksite geriausios pagalbos.
Aptarimas, pasidalijimas, įžvalgos.

PIETŲ PERTRAUKA

- PASIRENGIMAS TOLESNĖMS MEDITACIJOMS
Atsipalaidavimas, minčių sustabdymas.

REGRESINĖ ANALIZĖ – KELIONĖS LAIKU Į PRAEITĮ

- KŪRYBINGUMO, TALENTŲ ATSKLEIDIMAS, PROFESINĖS SĖKMĖS UGDYMAS
Keliaudami laiku į praeitį, pateksite į savo buvusį gyvenimą, o gal ir į kelis. Ne tik įdomu, bet ir svarbu žinoti, kas buvote anksčiau, prieš gimdami šiam gyvenimui. Tai padeda geriau suprasti save, savo poreikius. Įgimti talentai, polinkiai neatsiranda šiaip iš niekur, dažniausiai jie buvo ugdomi ir ankstesniuose gyvenimuose. Ar dirbate mylimą darbą? Prisiminę savo patirtį žinosite, kokį kelią rinktis, kaip geriausiai save realizuoti, kokia veikla Jums labiausiai tinka, kaip ir kokioje srityje atsiskleidžia Jūsų talentai ir gebėjimai.
Aptarimas, pasidalijimas, įžvalgos.

- TARPUSAVIO SANTYKIŲ GERINIMAS
Kelionė laiku į praeitį padeda išspręsti daug bendravimo klausimų, suprasti, kodėl kai kurie žmonės yra tokie artimi Jums, o santykių su kai kuriais nepaaiškinsi kitaip, kaip tik susitikimais ankstesniuose gyvenimuose. Su pačiais artimiausiais, mylimiausiais, o taip pat problematiškiausiais žmonėmis greičiausiai jau buvote susidūrę, tik galbūt kitokiuose vaidmenyse. Išsiaiškinę buvusius santykius geriau suprasite dabartinį savo ir Jus supančių žmonių elgesį, išspręsite asmenines ir bendravimo problemas.
Aptarimas, pasidalijimas, įžvalgos.

- FINANSINĖ SĖKMĖ IR GERBŪVIS
Vieni pasitenkina mažu ir jaučiasi turtingi, kitiems norisi labai daug, o dar kitiems vis trūksta, vis negana. Kas lemia Jūsų finansinę sėkmę ir gerbūvį? Kaip įsivaizduojate savo tobulą gyvenimą? Siekiant finansinės sėkmės svarbu išsiaiškinti, ar nepažeistas gavimo ir davimo balansas, ar nėra išankstinių ribojančių nuostatų, o tada kurti gausą ir gražų gyvenimą.
Aptarimas, pasidalijimas, įžvalgos.

- REZULTATŲ ĮTVIRTINIMAS
Dėkodami ir laimindami įtvirtinsite sąmoningo sapnavimo metu įvykusius pozityvius pokyčius. 
Aptarimas, pasidalijimas, įžvalgos ir seminaro užbaigimas.

*******
!!! Su savimi turėkite kilimėlį, miegmaišį, pagalvėlę, užrašų knygelę ir sumuštinukus bendram stalui:).

*******
SEMINARO MOKESTIS žmogui:

- Mokant iki SPALIO 25 d. - 35 €
- Vėlesnis mokėjimas - 40 €
- Mokant seminaro dieną - 45 €

BŪTINA REGISTRACIJA: Vietų skaičius ribotas. 
Vieta užtikrinama apmokėjus.

APMOKĖJIMAS: Bankiniu pavedimu arba grynais. 

MOKANTIEMS PAVEDIMU:

VšĮ AUKŠTOJI EZOTERIKOS MOKYKLA
Įmonės kodas 302827083
SEB bankas, banko kodas 70440
A.s. LT35 7044 0600 0784 2791

REGISTRACIJA ir INFORMACIJA:

El. p.: ezoterikosmokykla@gmail.com
Tel.: 8 688 40418

SEKITE mus FACEBOOK-e:

AUKŠTOJI EZOTERIKOS MOKYKLA
Aukštoji Ezoterikos Mokykla - Online
Savęs pažinimo link akademija

Eglės Horoskopai
Eglės ASTROLOGIJOS Mokykla

Laukiame visų seminare, iki malonaus susitikimo !!!

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.