Visos dienos

SEKSUALINĖS ENERGIJOS VALDYMO PASLAPTYS – TAO TANTRA

KOKIA PRAKTIKŲ NAUDA SU SEKSUALINE ENERGIJA – TAO TANTRA?

Fizinis kūnas: organizmo regeneracija, atjauninimas, ligų prevencija ir puiki sveikata. Optimali kraujotaka lytiniuose organuose, raumenų tonusas, padidina seksualinį potencialą. Intymūs santykiai įgauna kitą kokybę, tai lyg kelionė, suteikianti naujų potyrių ir atradimų iki gilios senatvės;

Energinis kūnas: hormonalinės enegijos transformavimas į asmeninę či energiją. Su praktika išvystomas gebėjimas neprarasti seksualinės energijos. Transformuojasi energiniai kanalai, kurie ilgainiui vienu metu gali praleisti daugiau gyvybinės energijos či. Žmogus turi daugiau energijos fizinei, emocinei ir mentalinei veiklai. Mažėja poreikis miegui ir maistui. Santikyje su priešinga lytimi vyksta harmoningas in ir jang energijų apsikeitimas;

Emocinis, mentalinis, dvasinis kūnai: padeda atidaryti širdį, dirbti emocinį darbą santykiuose su priešinga lytimi, atveria aukštesnes čakras. Pagreitina sąmoningumą, dvasinį tobulėjimą ir veda į nušvitimą. Kuomet santykiuose du žmonės praktikuoja „šventą“ seksą, visas procesas juos gali nunešti į aukštesnį suvokimą ir kitus pasaulius. Egipte šias praktikas vadino nemirtingumo praktikomis.

Mokymai skirti tiek moterims, tiek vyrams ir poroms.

Plačiau - https://www.facebook.com/events/1976781225945488/

Senovės Kinijoje gyvenę daosai stebėjo žmogaus kūno darbą meditacijų ir gydymo metu - atrado seksualinės energijos valdymo paslaptis.

Pati sudėtingiausia problema, mano teigimu, nėra onkologija ir ne širdies bei kraujagyslių sutrikimai, o moterų frigidiškumas ir vyrų impotencija. Šiaurinis klimatas, nepaslankus gyvenimo ritmas, okultinės anatomijos neišmanymas, šeimos ir santykių kultūros nebuvimas bei lyčių energetikos nežinojimas veda prie lytinių sutrikimų.

IŠEITIS PAŽADINKIME SAVO SEKSUALINĘ ENERGIJĄ!

Moters ir vyro orgazmo metu išmetama labai daug energijos. Iš kur tokia JĖGA? Apatinis dantenis (energinis indas), esantis žemiau bambos – tai mūsų atominis reaktorius, mums reikia tik mokėti juo naudotis.

PASKAITOS METU SKIRSIME DAUGIAU LAIKO PRAKTIKAI:

Energetinio ir informacinio praeinamumo svarba mūsų lytinių organų veiklai. Speciali masažo technika; Kas yra seksualinė energija, kur ji gyvena mūsų kūne, kaip skirstoma, kaip kultivuojama ir kada šios energijos netenkame; Seksualinė energija ir širdis. Besąlygiškos meilės būsenos svarba; Preliudijos svarba seksualiniame akte; Praktika – mažasis kosmoso ratas ir seksualinės energijos ištempimas; Praktika su priešorgazmine energija; Praktika su orgazmine enrgija – ANKH; Klausimai ir atsakymai.

Būtina registracija

111imagetherapy888@gmail.com

Energiniai mainai 70 eur

TIEMS KAS LANKO CIGUN GRUPINES PRAKTIKAS ENERGINIAI MAINAI 55 eur.

Data: šio mėnesio 21 d. (sekmadienį) 11 – 18 val.

Vieta: MC “Meilės kelias”, Smolensko g. 10d – 10, Vilnius

Daugiau informacijos:

https://www.facebook.com/astroqigong/

---

KVIEČIAME PRISIJUNGTI PRIE NAUJOS CIGUN (QIGONG) MEDITACIJŲ GRUPĖS VILNIUJE

https://www.facebook.com/events/1825850940796488/

Seksualinės energijos valdymo ir kitos cigun praktikos grupėse.

Kviečiame pažinti kinų cigun (qigong) energijos valdymo meno paslaptis ir naujus narius prisijungti į praktikas, per meditaciją, sąmoningą įsisąmoninimą, savistabą ir judesį mokančias ne tik lavinti fizinį kūną, būti sveiku, ugdyti emocines, charakterio bei mentalines savybes, kurios padeda nugalėti likimą, bet ir gilintis į dvasines praktikas bei Dao, Teosofijos ir Agni jogos filosofiją.

(Teosofija apima: Gnosticizmą, Kabala, Vedas ir Budizmą).

---

Mokymus ves: Vytenis Sinkevičius – Kinų Vaizdinių Medicina ir Astrologija.
Vaikystėje nuo 8 metų aistringai kultivavo įvairius rytų kovos menus, mėgėjišką boksą, dalyvavo varžybose. Nuo vaikystės domėjosi rytų filosofija ir mokymais. Nuo 2008 m. intensyviai gilinasi, studijuoja bei praktikuoja įvairias meditatyvines praktikas: Kinų medicininį Cigun (Qigong), Tai Či (Tai Chi), studijuoja Kinų metafiziką, Feng Shui ir Ba Zi. 2014 m. baigė šiuos mokymus Kundawell Medical institute Kinijoje, Pekino mieste: Vaizdinių mediciną, Tradicinę Kinų mediciną, Kinų Tui-Ną masažą ir įgijo Kinų Vaizdinių Medicinos terapeuto ir tyrėjo statusą. Studijavo įvairias masažo praktikas: gydomasis, SPA ir visceralinis masažas. Gilinasi į Hamburgo (Uraninę) astrologiją ir runologiją.

Šiuo metu užsiima Kinų Vaizdinių Medicinos terapijomis, masažu, Astrologinėmis konsultacijomis, harmonizuoja namų erdvę Feng Shui paveikslų pagalba, veda reguliarius Džun Juano Cigun ir Tai Chi praktinius užsiėmimus. Taip pat skaito paskaitas, veda įvairius mokymus ir asmenybės ugdymo seminarus, moko paišybos.

 

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #Astrologija #FengShui #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra #VytenisSinkevičius
P.S.
iš anksto dėkoju, jei pasidalinsite šia informacija su draugais, kuriems tai gali būti aktualu, įdomu.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.