Visos dienos

Muzikinė programa „Geras žmogus“

„Geras žmogus” – muzikinė savipagalbos programa, padedanti žmogui tapti geresniu žmogumi pačiam sau. Šios terapijos technika remiasi šokių muzikos ritmais, nemelavimo sau tekstais ir dvylikos problemų sąrašu. Šias problemas, sudarančias programos turinį, asmeniškai išgyveno, apverkė ir apkumščiavo dvasinis influenceris, „Gero žmogaus” kūrėjas bei vakarėlių kūrentojas Vitalijus Špokaitis. Jos – neatsiejama mūsų kasdienybės dalis, todėl „Geras žmogus” siekia ne išspręsti problemas, o padėti išmokti su jomis gyventi. Tam, įsitikinęs Vitalijus, nėra geresnės priemonės už šokių muziką, taigi kartu su Kasparas Meginis, Mantas Tamulionis, Edgaras Žaltauskas, Mindaugas Balčiūnas kviečia savo vidinius vaikus palikti pas močiutę arba užmigdyti namuose ir ateiti be jų. Nes bus vakarėlis. Mes šoksime apie savo problemas. Ir, ko gero, keiksimės.


„Eik tu sau. Ne kitiems, o sau” – vienas iš kertinių savipagalbos programos principų. Į grupines „Gero žmogaus” treniruotes susirinksime tam, kad galėtume pajusti grupinę vienatvę ir kiekvienas sau jaustis tiek gerai, tiek blogai bei dėl to nesijaudinti. Šių vakarėlių metu mes:

• burbėsime ant gyvenimo ir kokio kito asmens

• naudodami neurolingvistinio programavimo eilėraštį bandysime atsikratyti savigraužos

• paprašysime vidinio kritiko išeiti ir patikrinsime, ar jis nestrigs prie baro

• mokysimės, į ką reikia įsitverti, kai tave kas nors bučiuoja, o po to nebebučiuoja

• aptarsime, kas mus gyvenime labiausiai erzina

• ir begalė kitų.


Apie programos autorių

Ne sykį vietoje plačios gyvenimo šypsenos matęs jo susuktą snukelį, pats mėginęs plačiai šypsotis visiems ir visada, Vitalijus Špokaitis galiausiai suprato – gyvenimas kartais būna mėšlo krūva.

Per beveik tris nugyventus dešimtmečius dvasinis influenceris paragavo šilto ir šalto. Mamos pageidavimu krimtęs teisės mokslus, alkūnėmis poliravęs draudimo bendrovės ofiso stalą, epizodiškomis meninėmis veiklomis išsimatavęs, kaip paaiškėjo, per trumpą menininko gyslelę Vitalijus Špokaitissusidūrė su gyvenimiškais kataklizmais, išvertusiais iš optimistiškai tiesaus kelio. Iš kasdienybės kanalizacijos jo neištraukė nei meditacija, nei pozityvios mintys, nei geros vibracijos. Ryte šypsodamasis sau priešais veidrodį Vitalijus nematė #blessed žmogaus – tik išsiviepusį nevykėlį. Tuomet būsimasis asmeninio tobulėjimo lyderis suprato, jog toks šiame pasaulyje jis nėra vienas. Liko vienintelis kelias - tapti dvasiniu influenceriu, padedančiu žmonėms eiti sau ir dalintis savo nesėkmės istorijomis. Juk niekas taip nesuartina žmonių, kaip nesėkmės ir nelaimės!


Gyvenimo realybė yra tokia, kokia yra, bet kartais mes atsisakome ją matyti – dėl to Vitalijus Špokaitis kviečia kiekvieną užsidegti savo sąmoningumo lempą, kurią jis pats nešiojasi sau ant peties. „Niekas jūsų neapšvies. Apsišvieskit patys”, - teigia dvasinis influenceris. Anot jo, sąmoningumo lempos šviesoje savo gyvenimo realybėje galite pamatyti ir gerų dalykų, kurių anksčiau tiesiog nepastebėjote. O pamatę galite tiesiog iš visos širdies šokti. Ir eiti sau.

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.