Visos dienos

Akvareliškai sparnuotos atvirukų dirbtuvės su Sigute Ach

Sigute Ach:
Atvirukas - tai itin gražus ir prasmingas rankdarbis. Tai ir labai paprasta - kaip kad pasakyti "myliu".

Kartais tam, kad pasakyti tai, ką jaučiame, reikia drąsos. Tokios pat drąsos reikia menininkui, liečiančiam baltą akvarelinį popierių. Norime Jus padrąsinti ir įkvėpti! 

 

Dabartinis gyvenimas verčia mus būti logiškiems ir punktualiems. Protingiems. Atsakingiems. Tai gerai. Tik kartais reikia būti užsisvajojusiems. Šiek tiek išplaukusiems. Poetiškiems. Susižavėjusiems.
Vaizduotė – galingas instrumentas, kiekvienam iš mūsų jis duotas... Kam?
O kam duota vaizduotė ir kaip ją atskleisti mums papasakos visų mylima dailininkė, iliustratorė, knygų autorė Sigutė Ach. Šį seminarą galima būtų vadinti vaizduotės lavinimo ir turiningo bendravimo pamokomis, padedančiomis kiekvienam norinčiam surasti kelią į savo įdomų, kūrybingą ir pilnavertį gyvenimą.

Susitikimo su Sigute Ach metu lengvai ir linksmai sukursite keletą originalių atvirukų, išmoksite gaminti popierinį  angeliuką su akvareliniais sparnais, parsinešite namo puokštę smagių Kalėdinių idėjų.

Šis seminaras tikras nuotykis visiems norintiems pažinti save.

Piešimo įgūdžiai nėra reikalingi. Seminaras skirtas suaugusiems ir šeimoms su vaikais nuo 5 metų.
Renginio trukmė – 2 val.

Bilietai - https://tickets.paysera.com/lt-LT/event/akvareliskai-sparnuotos-atviruku-dirbtuves-su-sigute-ach
 ( Visos priemonės įskaičiuotos, miniatiūros ir angelas 5-10vnt atitenka Jums. Artėjant gražiausioms metų šventėms išeis visas kalnas pasveikinimų.)

**Būtinas galimybių pasas.
***Organizatoriai pasilieka teisę keisti renginio datą bei laiką, atšaukti renginį nesusirinkus numatytam žiūrovų skaičiui.
****Pinigai už bilietus grąžinami tik neįvykus renginiui.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plačiau apie vietą:

Keramikos Akademija įkurta 2012 m. Studijos įkūrėja ir keramikė Kristina Alšauskienė puoselėja keramikos amato tradicijas. Keramikos edukacija, tai puiki galimybė sužinosite apie keramikos amatą, susipažinsite su molio savybėmis, taip pat išbandyti kaip gimsta keramikos darbai.

Siekdami  naujovių, kokybės ir originalumo nuolat plečiame savo paslaugas. Mūsų veiklos apima įvairias meno rūšis: keramikos lipdymas ir dekoravimas, gipso skulptūrą, stiklo mozaika, tapyba spalvotu smėliu, tapyba ant porceliano.

Keramikos akademijos profesionali komanda suteiks pagalbą kuriant Jūsų renginius, organizuojant  edukacijas, šventes. Taip pat sukurs meninę aplinką ir atsipalaidavimą nuo kasdieninės rutinos. Džiaugiamės galimybe pasidalinti sukaupta patirtimi su Jumis ir kviečiame išsirinkti iš siūlomų paslaugų:
* Keramikos meno mokymai, seminarai, keramikos kursai.
* Edukacinės kūrybinės programos suaugusiems, vaikams, mokykloms.
* Kūrybinių rinkinių pardavimas. – tapyba spalvotu smėliu, tapyba ant porceliano, gipso atradimai,
* Rankų darbo keramikos gaminių gamyba.

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.