Visos dienos

SUP irklavimo technikos treniruotė Kaune

SUP irklavimo pamoka pažengusiems Kaune 08-28

Irklenčių (SUP) pamoka pažengusiems (irklavimo technikos treniruotė) skirta jau išbandžiusiems irklentes, tačiau vis dar nedaug patyrusiems irkluotojams. Tiems, kurie turi teorines žinias apie bazinius irklavimo įgūdžius, tačiau nori juos pagilinti praktikoje. Treniruotės metu kartu  plaukiantis instruktorius paaiškins kaip turi atrodyti kiekviena taisyklingo yrio fazė, kaip turi judėti Jūsų irklas, kaip ir kurie kūno raumenys turi dirbti. Instruktorius duos pastabas bei prižiūrės, kad įgustumėte plaukti naudodami pilvo preso raumenis, teisingai atliktumėte visas yrio fazes, išmoktumėte naujų, efektyvių irklentės valdymo manevrų. 

Treniruotės skirtos jau mokantiems stovėti ant irklentės ir laikyti irklą taisyklingai, todėl treniruočių metu dirbama tik ant vandens, instruktažas prieš treniruotę nėra duodamas. Niekada nebandžiusiems irklenčių ar nepasitikintiems savo jėgomis, kviečiame pirmiausia apsilankyti pradedančiųjų pamokose. Jei Jums puikiai seksis, instruktorius nukreips apsilankyti treniruotėse. 

Pamokas veda sertifikuoti (ASI kvalifikacijas turintys) instruktoriai, nuolat savo žinias apie irklentes bei irklenčių sportą tobulinantys tarptautiniuose instruktorių kursuose bei konferencijose. Jie ne tik noriai pasidalins su jumis savo turimomis žiniomis, bet ir užtikrins saugią mokymosi atmosferą.

LAIKAS. Startuojame 19:30. Treniruotės trukmė 1:00 val.

VIETA. Susitinkame Kauno marių stovėjimo aikštelė (T. Masiulio g. 21A) prie Kauno marių paplūdimio. Automobilį galėsite palikti nurodytoje aikštelėje (parkavimas nemokamas). Nuoroda žemėlapyje: https://goo.gl/maps/f6nZnmMJ5uQG1SzS9 

APRANGA. Apsirenkite laisva, sportiška apranga, kuri nevaržytų judesių, patogia avalyne, geriausiai sportine. Aprangą rinkitės pagal oro sąlygas: jei prognozuojamas vėsesnis oras - apsirenkite šilčiau. Dėl viso pikto turėkite automobilyje atsarginį drabužių komplektą. Svarbius daiktus: telefonus, automobilių raktelius, kt. - kol plauksite galėsite palikti mūsų automobilyje.

KAINA. Pamokos kaina asmeniui - 20 Eur. Galima įsigyti penkių pamokų (pradedančiųjų kurso) abonementą. Dėl abonementų teiraukitės el. paštu: info@gosup.lt 

Esant labai nepalankioms oro sąlygoms (audrai, perkūnijai ar kitam pavojingam gamtos reiškiniui), kurios gali kelti pavojų renginio dalyviams, renginys gali neįvykti numatytu laiku ir būti perkeliamas kitai datai abipusiu susitarimu. Tokiu atveju organizatoriai susisieks su kiekvienu dalyviu asmeniškai, bilieto pirkimo metu nurodytu telefono numeriu.

DALYVIAI. Treniruotėse gali dalyvauti asmenys nuo 16 metų. Visi nepilnamečiai asmenys turi dalyvauti su lydinčiu asmeniu arba atvykę turėti užpildytą tėvų (globėjų) sutikimo formą. Dėl sutikimo formų, jaunesnių asmenų dalyvavimo treniruotėse ar kitos informacijos teiraukitės el. paštu: info@gosup.lt

Pamokoje draudžiama dalyvauti asmenims apsvaigusiems nuo alkoholio ar kitų medžiagų. Organizatoriai pasilieka teisę nesuteikti paslaugos neblaiviems asmenims ir negrąžinti pinigų už sumokėtą bilietą.

Renginiui įvykus, tačiau klientui neatvykus į renginį ir dėl savo neatvykimo iš anksto iki renginio nesusisiekus su administracija ant bilieto nurodytais kontaktais, už bilietą sumokėti pinigai nėra grąžinami. Įsigytas bilietas galioja tik tam tikram renginiui

19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.