Visos dienos

UI/UX mokymai

UI (angl. user interface) - vartotojo sąsaja / UX (angl. user experience) - vartotojo patirtis.
Šiandien pasaulyje yra daugybė įvairiausių skaitmeninių produktų, pradedant sudėtingomis sistemomis ir baigiant elementariomis aplikacijomis ar sveitainėmis. Įdomūs produktai išsikiria ne tik savo sprendžiama problema, bet ir funkcionalumu bei išraiškingu dizainu. Šiuos aspektus yra labai svarbu kuo anksčiau sukurti ir implementuoti būsimuose ar jau esančiuose produktuose.

NAUDA

Mokymų metu apžvelgsime metodus ir technikas, kaip greitai ir efektyviai sukurti dailų, patogų skaitmeninį produktą, kuris patiks jūsų vartotojams. Šie mokymai puikiai tiks tiek visiškai nenusimanantiems šioje srityje, tiek pažengusiems dizaineriems, kurie nori greičiau išmokti UI / UX subtilybes ir praktiškai jas pritaikyti.
Kurso metu įgytas žinias taikysime praktiškai ir kartu pamėginsime pereiti visą kūrybinį procesą – nuo idėjos sugeneravimo iki prototipo.

PROGRAMA

1 diena – tyrimas ir idėjos:

Tyrimas

Interviu

Paslaugos žemėlapis

Konkurentų analizė

Problemos patvirtinimas

Idėjos

Wireframes

Vartotojo patirčių žemėlapis

Popierinis prototipas

Sąveika ( Interaction)

Sprendimo būdai

2 diena – dizainas ir produktas:

Dizainas

Stilius ir įvaizdis

Sprintas

Galutinis dizainas

Sprendimo patvirtinimas

Produktas

Prieinamumas ir patogumas

Atgalinis ryšys

Pritaikymas

LEKTORIUS

Rokas Aleliūnas – laisvai samdomas profesionalus dizaineris, turintis daugiametę patirtį grafinio dizaino srityje, išmanantis visus kokybiško dizaino etapus: nuo produkto sukūrimo iki jo reklamos. Jo vedami kursai yra orientuoti į pradedantįjį: išmintingą žmogų, besiorientuojantį aplinkoje. Jeigu jūs norite pamėginti pažiūrėti ir pasitikrinti ar galėtumėte ir suprastumėte, jeigu jūs linkstate link grafinio dizaino ir siekiate sužinoti, kaip jums sekasi, jeigu norite išgirsti aiškias tiesas, apie kurias niekas nešneka – šie mokymai skirti jums. „Kursus vedu jau daug metų, programos modelis yra ištobulintas ir aiškus. Tačiau mes neseksime mintinai išmoktų skaidrių – dirbsime lanksčiai ir atsižvelgsime į konkrečius kiekvienos grupės poreikius. Mokysimės kaip jausmą paversti prekės ženklu, išlaisvinti savo kūrybiškumą ir sukurti logotipą iš vienintelio taško.“. Kiekvienam mokymų dalyviui bus skirta laiko asmeninėms konsultacijoms: jų metu aptarsite individualius iššūkius, sužinosite, kaip jie galėtų būti įgyvendinami, o kartais didesnės kūrybinės užduoties bus imamasi drauge su visa grupe. 

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.