Visos dienos

Moterų kelionė su autorine programa „Mano kelionės: vidinės ir išorinės“

Moterų kelionė su autorine programa
„Mano kelionės: vidinės ir išorinės“
Spalio 18 – 26d.
Kemer (Antalya) Turkija

ATEINA LAIKAS IŠGIRSTI KELIONĖS KVIETIMĄ IR JAI ATSIVERTI!
Kam sakai: TAIP?

10 TAIP dėl ko verta leistis į šią kelionę:

* Kelionė – pažinimo poreikis. Kur aš benukeliaučiau, jei keliauju sąmoningai, turiu galimybę pažinti ne tik kitą šalį, tačiau pirmiausiai – save.

* Kelionė leidžia man išjudėti iš įprastos rutinos, iš komforto zonos,

* Kelionė plečia vidines ir išorines mano erdves,

* Kelionė veda į unikalius ir nepamirštamus patyrimus, anapus išankstinių įsitikinimų ir lūkesčių,

* Kuomet pilnavertiškai keliauju – aktyvuoju savo 5 pojūčius ir pilnai atsiveriu įspūdžiams bei patirtims,

* Kelionė moko būti čia ir dabar, išgyvenant vidinio pasitenkinimo būseną,

* Kelionė veda į atvirumą, drąsą ir pasitikėjimą,

* Kelionė moko lankstumo, pastabumo, atsipalaidavimo, įsiklausymo, tolerancijos,

* Kelionėje išgyvenu bendrystės su žmonėmis ir gamta patirtis,

* Kelionė mane gydo ir keičia.

Jei atradai savo „TAIP“, tuomet ši kelionė skirta būtent tau!

Pasižymėk savo tvarkaraštyje: 2018.10.18-26, Kemer (Antalya) Turkija, Club Salima Beldibi first class Holiday Village, „Moterų kelionė su autorine programa „Mano kelionės: vidinės ir išorinės“!

Ši ypatinga kelionė tai – gyvenimo pamokos, paremtos asmeninėmis patirtimis ir patikrintos 100%.
Jos metu leisimės į praktines užduotis, patirtis, žinias, judėsime ir šoksime, mokysimės ir praktikuosime įvairias meditacijos, sąmoningumo ir savo kūno pajutimo formas, kurios padės mėgautis pilnatvišku, sąmoningu keliavimu po nuostabiąją Turkiją ir po savo vidų.
Šios kelionės programa – tarsi ankstesnių trijų moterims skirtų programų tęsinys. Tačiau, tam, kad dalyvauti kelionės programoje, jums nereikalingas joks specialus pasiruošimas ar žinios.

Kelionė su dviem patyrusiomis lektorėmis:

UGNE MIKALAUSKAITE, kuri savo gyvenime vadovaujasi devizu „gyventi autentišką, drąsų, kūrybingą gyvenimą“, turinčia 11 metų psichoterapinio darbo patirties, rengiančia seminarus įvairiomis temomis.Tibeto Tantrajanos linijos sveikatingumo bei saviugdos praktikų mokymo veiklos, masažai bei šokiai ratu padeda vis giliau pažinti moterišką energiją, moters poreikius ir sunkumus. Tai paskatino sukurti specialią programą, sudarančią galimybes savęs, kaip moters, tyrinėjimui, įvairių savo pusių atradimui ir išlaisvinimui bei realizavimui.

RŪTA LENKAUSKIENE, turinčia 14 metų patirtį, pradėjus širdžiai mielą veiklą „nuo nulio“, sertifikuota dr.Bacho žiedų terapijos ir teta metodo praktike, holistinės kūno terapijos praktike, lektore, vedančia užsiėmimus Lietuvoje ir užsienyje, afirmacinių kortų „Pažink save“ autore, tinklaraščio „Drugelio efektas“ įkūrėja, laiminga moterimi.

Išsamus užsiėmimų bei praktikų TVARKARAŠTIS ir detalus programos aprašymas atsiunčiamas užsiregistravusioms dalyvėms.

Jūsų laukia ypatingos, specialiai šiai autorinei programai paruoštos, dovanos:

Parengiamasis susitikimas prieš kelionę,Pasiruošimo sąmoningam keliavimui gidas,Praktikų vadovas, kurio pagalba galėsite savarankiškai tęsti kelionės metu įsisavintas praktikas,Fotografijos, priminsiančios nuostabias akimirkas,2 meditacijų audio įrašai.

Investicija į unikalų kelionės su autorine 2 lektorių programa paketą: 800€ (Registracija įsigalioja sumokėjus 250€ avansą).

Registracija iki 2018-06-30 Kelionės kaina gali keistis, priklausomai nuo viešbučio ir skrydžio kainų, todėl norėdami gauti geriausią variantą, turime apsispręsti ir sumokėti avansinį mokėjimą.

Sąskaitą pavedimui atsiųsime, kai tik gausime jūsų registracijos laišką.

Dalyvių skaičius – tik 10, todėl laiku sumokėdamos mokestį, jūs užsitikrinsite dalyvės vietą. Persigalvojus avansinis mokestis negrąžinamas, jei kelionė atšaukiama, visa suma jums grąžinama.

Registracija ir pasiteiravimas: Rūta Lenkauskienė: leruta@gmail.com, +37068774541

Į kainą įskaičiuota:

* 8 dienų dviejų lektorių autorinės mokymų programos (teorija ir praktika, bei visos reikalingos priemonės),

* Skrydis, bagažas (rankinis iki 5 kg, registruojamas iki 20 kg), pervežimai oro uostas – viešbutis – oro uostas, apgyvendinimas.

* 7 nakvynės triviečiuose numeriuose 5 žvaigždučių viešbutyje – Nurol Club Salima 5* Kemer (Antalya) Turkija, (plaukų džiovintuvas, LCD televizorius, seifas, oro kondicionierius, balkonas/terasa),

* Pilnas maitinimas viešbučio restorane : viskas įskaičiuota (all inclusive) – atviras bufetas, kur galėsite maitintis pagal savo poreikius, jūsų pasirinktu laiku. Tarp 10:00 – 00:00 val. visi viešbutyje prieinami nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai – nemokami.

* Į kainą įeina viešbučio paslaugos: 2 baseinai, baseinas su kalneliais, turkiška pirtis, fitneso centras, paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, aerobika, krepšinis, mini futbolas; paplūdimio ir baseino rankšluosčiai, skėčiai, gultai; bevielis internetas (tam tikrose patalpose); 2barai; botanikos sodas.

Kelionei reikia turėti pasą, galiojantį 6 mėn.po grįžimo.

Plačiau: http://www.clubsalima.com.tr/en-US/concept/
Apie viešbutį: http://www.clubsalima.com.tr/en-US/

 

"Net jei galutinis kelionės tikslas būtų nežinomas. Net jei tam tikrą akimirką priimtume klaidingą sprendimą. Dievas, kuris regi tavo drąsą, tau suteiks įkvėpimą, padėsiantį tą klaidą ištaisyti." P.Coelho "Rankraštis,rastas Akroje"

Dalinuosi praėjusio renginio dalyvių atsiliepimais:

„Jūs nuostabios ir puikus duetas!!! Jaučiuosi nuostabiai, todėl dalyvavau, dalyvauju ir dalyvausiu! Rekomenduoju Rūtos ir Ugnės renginius visoms moterims.” (Inga)

„Šį seminarą man padovanojo dukra. Norėjau atsipalaiduoti, pasijusti ir būti savimi. Renginio vedėjos pasirodė paprastos, nuoširdžios ir atviros. Jaučiu, kaip seminaro metu pakito mano požiūris į save. Aš supratau, kad reikia stebėti save iš šalies ir ieškoti saviugdos, išeities. Didžiausias seminaro indėlis – ėjimas drąsos keliu!!! Pati stebiuosi, bet šį renginį vertinu puikiai, nes jis pakeitė (pasuko) mano požiūrį bei manau, kad pakeis ir bet kokios skeptikės. Šią patirtį rekomenduočiau visoms savo draugėms ir pažįstamoms. “ (Edita)

Kuomet buvau pirmajame moterų savaitgalio renginyje, vedančiųjų natūralumas, ėjimas per savo patirtis paskatino apsispręsti vėl dalyvauti. Atėjo laikas, kai supratau, kad man reikia moterų rato. Tai buvo geras, dvasingas, prasmingas laikas. Atradau kitas moteris. Seminaro vedėjos – išmintingos ir puikios moterys, todėl rekomenduoju jų renginius moterims, kurioms norisi labiau pažinti save per kitas moteris. Taip pat tai – galimybė priimti save netobulą ir tobulą.“ (S.K.)

„Dalyvavau moterų savaitgalyje iš smalsumo. Buvo noras pažiūrėti kaip ir kas. Suintrigavo, kad bus tik moterys ir paskaičiusi aprašymą apie renginio vadoves, supratau, kad bus super. Iki tol galvojau, kad gyvenu puikiai, o pasirodo, kad gyventi galiu ir nuostabiai. Ačiū Ugnei ir Rūtai! Puikus renginys, kuriame dalyvauti verta ! ! ! Jis skirtas tai, kuri jaučiasi su savimi nelabai susidraugavusi.“ (Dalia)

Mane traukia savo srities profesionalai. Rūta, o vėliau – ir Ugnė žavi savo žiniomis ir gebėjimais. Moterų savaitgalyje dalyvauti mane paskatino noras bendradarbiauti. Tuo metu jaučiau ir tebejaučiu pokyčius, virsmus. Jaučiausi neužtikrinta. Todėl pasidaviau virsmui, srovei, pokyčiams tiek, kad ta banga eitų sava vaga. Teisinga vaga. Noriu, kad tekėtų viskas per „gėrio Žemę“. Po moterų savaitgalio jaučiu galimybę pasitikėti Aukščiausiomis jėgomis. Jaučiu Dievo palaimą ir Jo teikiamas dovanas. Užmezgiau pamirštą ryšį ne tik su savo dvasia, bet ir su Dievu. Tai – didžiausias indėlis! AČIŪ!“ (A.V.)

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.