Visos dienos

Tao Meilės stovykla moterims

Išmok moteriškų dao paslapčių trijų dienų stovykloje vienkiemyje tarp Vilniaus ir Kauno!

Lapkričio 8-10d. medituosime,  atliksime energetinės mankštos ir kvėpavimo pratimusdetoksikuojančius pilvo pratimus su bambukine lazdadaosių jogą, mokysitės daosių meilės praktikų, darbo su nefrito kiaušiniu niuansų, daosių meilės praktikų poroje realizavimo patarimų, kartu gaminsime mano mėgstamiausius patiekalus (veganiškus, nes tada tiks visiems), eisim į pirtį. Tai nuostabi galimybė atsiribojus nuo kasdienių rūpesčių labiau atskleisti savo moteriškumą!

 

Stovyklos lektorė Edita Esenku - pas įžymų kinų meistrą Manteką Čija sertifikuota instruktorė, meistro mokymuose Tailande dalyvauja jau šešerius metus. Oficiali Manteko Čija atstovė Lietuvoje moko meditacijų, daosių seksualinių praktikų, ciguno, daosių jogos. Tinklapių gydomojitaomeile.com, badavimas.com, sveikosmitybosbalansas.lt autorė, kuri nuolat dalijasi asmenine nefrito kiaušinio praktikos, badavimo ir mitybos patirtimi. El. parduotuvių nefritokiausinis.lt ir geriausiprobiotikai.lt savininkė.  Seksologė (KSU, prof. Gediminas Navaitis), papildomosios ir alternatyviosios medicinos magistrantė (KU). 1500 dalyvių sutraukusio iššūkio "30 dienų be liemenėlės" idėjos autorė ir organizatorė. Ji taip pat yra DVD video pamokų autorė, šiuo metu rašanti savo knygą. Apie Editą Esenku rašė žurnalai "Raktas", "Moteris", "Happy 365", internete "15 min", "Delfi", "Žmonės", "Alfa", rodė per LNK, TV3.

 

Ką jums duos ši stovykla?

-geresnė bendra SVEIKATA ir savijauta

- pradedame jausti daugiau gyvybinės energijos;

-STABILIOS EMOCIJOS, paleidžiamos baimės ir nuoskaudos, širdyje atsiranda daugiau erdvės MEILEI;

-paslankesnis ir stipresnis kūnas (per energetines ciguno praktikas);

-palaipsniui dirbant su savimi išmokstama pasiekti daugkartinių ORGAZMŲ;

-ženkliai pagerėja santykiai poroje (jei neturite antrosios pusės - ją lengviau pritraukti);

-subalansavus hormonus PALENGVĖJA MENSTRUACIJOS, PMS, menopauzė, palaipsniui išmokstama patirtį orgazmą (trys lygmenys), sustiprinami raumenys po gimdymo;

-sprendžiama ŠLAPIMO PŪSLĖS NELAIKYMO problema.

Moteriškas dao savaitgalis vyks lapkričio 8-10d. sodyboje "Žuvyčiai" (50km nuo Vilniaus ir 50km nuo Kauno) - jaukiame gamtos prieglobstyje, vienkiemyje. Šioje sodyboje vyksta tik dvasinių praktikų stovyklos, čia niekuomet nėra vykę triukšmingų vakarėlių su alkoholiu - unikali švari erdvė. Stovyklos pradžia penktadienį 18h, pabaiga sekmadienį 18h.

 

Stovyklos metu kiekvieną rytą atliksime energetinę ciguno mankštą ir kvėpavimo pratimus, kad pažadinti ir suaktyvinti organizmą, gersime daug šilto vandens ir tik po mankštų mėgausimės pusryčiais. Pasidalinsiu savo mėgstamais sveikais patiekalais, kuriuos greitai pačios pasigaminsime (veganiška versija, be gliuteno ir be cukraus).

 

Susipažinsite su mikrokosminės orbitos teorija ir praktika. Tai meditacija, kuri padeda paleisti energetinius blokus mūsų kūne ir išjudina enrergijos judėjimą kūne. Mikrokosminės orbitos meditacija ne tik naudinga mūsų bendrai sveikatai, bet ir padeda geriau įsisavinti seksualines pratikas, nes tais pačiais mikrokosminės orbitos kanalais vėliau galima cirkuliuoti seksualinę energiją ir keistis ja su partneriu. Vakarais darysime emocijas paleisti padedančią ir subalansuojančią šešių gydomųjų garsų meditaciją, kurios metu negatyvias emocijas transformuosime į pozityvias. Šis aspektas itin svarbus norint įvaldyti seksualinę energiją, nes pastaroji padaugina tas emocijas, kurias mes tuo metu jaučiame, labai svarbu būti pozityve ir meilėje - balanse.

 

Plačiau sužinosite, kas yra daosių meilės praktikos, kam ir kaip naudojamas nefrito kiaušinis, kokios praktikos padeda palengvinti ir sutrumpinti menstruacijas, subalansuoti hormonus menopauzės laikotarpiu, išvengti šlapimo nelaikymo problemos, kaip patirti daugiau malonumo su savo mylimuoju ir kas yra daugkartiniai orgazmai, kokius žingsnius atlikti, kad intymus poros gyvenimas pereitų į aukštesnį lygmenį. Esminė daosių meilės praktikų nauda yra ta, kad moteris turi daugiau energijos - tiek kasdieniams darbams, tiek ir dvasinėse praktikose gali daug sparčiau tobulėti, todėl šias praktikas gali atlikti tiek poroje gyvenanti moteris, tiek vieniša (pasikeitus energetiniam planui mes pritraukiame į savo gyvenimą tą žmogų, kurio mums reikia), tiek studentiško amžiaus mergina, tiek pensijinio amžiaus moteris (o tokių stovyklose jau buvo ne viena!).  Kartu atliksime Kėgelio pratimus dubens dugno raumenų stiprinimui, nefrito kiaušinio praktiką (neprivaloma, jei kažkas nenorės), krūtų masažąseksualinės energijos kėlimo į galvą pratimą. Visos daosių seksualinės praktikos stovyklos metu bus atliekamos be apsinuoginimo, vilkint patogius judesių nevaržančius drabužius. Jei turite atsivežkite savo nefrito kiaušinį, jei dar neturite - galėsite išsirinkti stovyklos metu (kaina 60e).

 

Šeštadienį vakare mėgausimės moteriška pirtimi, kurioje galėsime naudoti ne tik įprastas beržų vantas, bet ir iš Tailando atvežtas bambukines lazdas, kurios padeda atpalaiduoti raumenis, veikia anticeliulitiškai ir detoksikuoja. Taip pat rytinių mankštų su šiomis bambukinėmis lazdomis "vanosime" pilvo sritį, aktyvinsime rankų ir kojų meridianus. Bus galimybė įsigyti tokią bambukinę lazdą asmeninėms detoksikuojančioms praktikoms.

Editos mokytojas Mantekas Čija - daosių grandmeistras, žinomas kaip vienintelis, kuris net du kartus buvo išrinktas ciguno metų meistru, parašęs daugiau nei 50 knygų ir daugiau nei 45 metus mokinantis žmones energetinių praktikų. Meistras garsėja kaip vienintelis, kuris taip konkrečiai ir atvirai kalba apie seksualinę energiją ir moko seksualinės energijos kultivavimo ir transformavimo pratimų.

 

 

Išsami kiekvienos dienos PROGRAMA, registracija ir KAINA: https://www.gydomojitaomeile.com/tao-meiles-lapkricio-stovykla

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.