Visos dienos

Rebefingas su Evelina su intencija MAMAI

2019 10 07d. (pirmad.) 18:30 val. "Šviesos namai", Gedimino 26b, Kaunas (prie Gedimino g. 26, namo eiti siauru keliuku tiesiai pro vartus, kairėje namas, antras aukštas, durys tiesiai).
Rebefingas - sąmoningas kvėpavimas - galingas įrankis - "šlavėjų komanda" - iššluojanti iš žmogaus kūno užstrigusius emocinius blokus. Kaip jie susidaro? - Nuo įvairių mūsų nesuvoktų patirčių ir emocijų: įskaudinimo, pykčio, neteisybės, neatsakytos meilės, nusivylimo ir t.t. Kartais žmogui kažką skauda, jis nežino iš kur tai, gydytojai neranda "realios" priežasties. O juk emocijos įsirašo į mūsų sąmonės kodus, kurie mus lydi nebūtinai tik šiame gyvenime. Kodėl kai kuriuos žmonės, "naujai" pamatytus norisi apkabinti ir tiesiog supti savo glėbyje, o kitus - vien nuo žviglsnio nupurto?
Mūsų aukštesnysis AŠ viską atsimena. Rebefingo sesijos metu galite sužinoti apie save daugiau nei manėte lig šiol žinantys. Galite prisiminti situacijas, įtakojusias dabartinius jūsų gyvenimo įvykius, santykius, sveikatos būklę.
Kai laisvi energetiniai kanalai nuo emocinių kamščių, lengvai prateka gyvybinė energija. Tada žmogaus gyvenime padaugėja džiaugsmo, juoko, meilės, gražių situacijų, gerų dalykų, laimės, sėkmės, sveikatos. Susigrąžink sau priklausantį gyvenimo džiaugsmą su rebefingu.

Net, jei tokiais dalykais netiki, rebefingo sesijos metu tu tiesiog gerai pailsėsi, bent trumpam nusimesi dienos rutinos krūvį nuo pečių. Rebefingo technika pati iš savęs išjudins procesus, kuriuos reikia išjudinti.
Gerai, jeigu asmuo gali lankyti bent dešimt-penkiolika sesijų iš eilės. Tačiau net lankant jums patogiu grafiku užsiėmimus - gyvenimas keičiasi. Gyvenimas gerėja.

Net, jeigu jūs laimingi ir viskuo patenkinti, kiekvieną savaitę gyvenant sociume tenka patirti įvairių emocijų. Rebefingo sesijos metu ateikite iškvėpuoti bet mažas liūdnų emocijų nuosėdas. Nekaupkite jų savo energetiniam kūne. Paleiskite, iškvėpuokite.

Į sesiją ateina tiek "profesionalai", tiek naujokai. Prieš kiekvieną sesiją žmonėms viskas detaliai paaiškinama, kaip vyks sesija ir pan.

Valandą prieš rebefingo sesiją geriau nevalgyti ir negerti. Jeigu gydotės vaistais nuo depresijos ar esate nėščia, ar turite širdies stimuliatorių, deja, sesijoje dalyvauti negalėsite.

Investicija į save: 15,00 EUR (bilietai įsigyjami www.inspire.lt, įskaičiuotas PVM, išrašomos faktūros)

Rebefingo sesiją ves Evelina, Martyno Driuko mokinė.

Būtina registracija: www.inspire.lt

(Priimamos ir individualios konsultacijos/rebefingo sesijos, susisiekti:
http://www.inspire.lt/kontaktai/ )
O taip pat, jeigu domitės saviugda, jau galite NEMOKAMAI skaityti Evelinos ir jos Rašytojų akademijos studenčių saviugdos ir įkvepiančių istorijų žurnalą INSPIRE, atsisiųsti jį galite čia: www.inspirezurnalas.lt

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.