Visos dienos

MYLINČIO GERUMO DOVANA

Kviečiame dalyvauti visuotiniame renginyje, skirtame PASAULINEI SVEIKATOS DIENAI

„MYLINČIO GERUMO DOVANA“

2018 m. balandžio 7 d., pradžia 11 val., www.mylinciogerumodovana.lt

 

Palinkėkime džiaugsmo, šilumos, dvasinės stiprybės, sveikatos, meilės ir gerovės sau, artimiesiems, draugams, kolegoms ir vienas kitam. Kartu pajuskime mylinčio gerumo meditacijos galias!

Mylinčio gerumo meditacija - tai daugybę šimtmečių taikoma praktika, turinti gilias šaknis įvairiose kultūrose. Ji taip pat taikoma labai efektyviose dėmesingo įsąmoninimo (angl. Mindfulness) praktikose, kurių nauda įrodyta daugybe mokslinių tyrimų.

Meditacija - tai dėmesio sutelkimas į pasirinktą objektą, kuriuo gali būti ir išoriniai dalykai, ir vidiniai mūsų išgyvenimai, pavyzdžiui, mintys, emocijos ar jausmai... Jau kelis dešimtmečius pasaulietinės, atsietos nuo bet kokios religijos ir moksliniais tyrimais grįstos meditacinės technikos vis intensyviau taikomos ne tik psichologijoje ir medicinoje, bet ir versle, sporte, pedagogikoje. Jos gerina žmogaus fizinę ir psichologinę savijautą, gebėjimą susikoncentruoti ir tvarkytis su iššūkiais bei stresais, didina darbingumą.

Renginio metu sužinosite, kas yra dėmesingas įsisąmoninimas, kodėl verta ir kaip jį praktikuoti bei išmoksite keletą efektyviausių pratimų, kuriuos visi kartu ir atliksime. Juk užtenka keliolikos meditacijos minučių per dieną, kad savijauta pagerėtų, įtampa nuslūgtų, taptume atsparesni kasdienybės stresams bei geriau valdytume neigiamas emocijas. Praktikuojantieji dažnai pastebi, kad medituojant kartu su kitais šis efektas būna itin stiprus. Tad kiekvienas savo dalyvavimu renginyje galime jį papildyti ir sustiprinti.

Mokymus ir praktikas renginio metu praves Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacijos atstovai didžiausiuose Lietuvos miestuose. Pradžioje planuojama bendra 20 minučių trukmės įvadinė meditacija, kurią veda:

Vilniuje – dr. Julius Neverauskas; Kaune – Asta Keruckė; Klaipėdoje – Alicja Juškienė. Taip pat praktikas ves Julius Burkauskas ir Julija Gečaitė; Šiauliuose – Darius Dicevičius. Panevėžyje – Lina Bagdonavičienė ir Jolanta Ribačevskaitė; Ukmergėje – Ilona Krasauskienė ir Romualda Civilkienė. Utenoje – Jurgita Zabulytė Kupriūnienė. Birštone – Janina Klimantavičienė.

Po jos mažesnėse grupelėse meditacines praktikas ir jų aptarimus ves įsisąmoninimu grįstų intervencijų mokytojai-instruktoriai.

Laukiame Jūsų didžiausiuose Lietuvos miestuose:

Vilniuje, prie Baltojo tilto. Kaune, pievelėje šalia Kauno pilies. Klaipėdoje, Ievos Simonaitytės bibliotekos salėje, H. Manto 25. Šiauliuose, Visuomenės sveikatos biuro salėje, Varpo g. 9. Panevėžyje, Gabrielės Petkevičaitės - Bitės viešosios bibliotekos salėje, Respublikos g. 14. Ukmergėje, VšĮ Psichologijos terapijos centro "Plius" patalpose, Miškų 34-105. Utenoje, Visuomenės sveikatos biuro patalpose, Utenio a. 7. Atkreipiame dėmesį, kad Utenoje renginys vyks balandžio 6 d., 17.30 val.!!! Birštone – EGLĖS sanatorijoje, pievelėje tarp A korpuso ir Nemuno.

Renginys NEMOKAMAS.

Kviečiame visus norinčiuosius dalyvauti užsiregistruoti į šį renginį paspaudus šią nuorodą http://goo.gl/forms/cdd6gXG01GbEHEJa2 . Registracija nėra privaloma, tačiau užsiregistravusieji el.paštu gaus visą su renginiu susijusią medžiagą, taip pat ir meditacinių praktikų tekstus bei kitą su Mindfulness susijusią naudingą informaciją.

Organizuoja Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacija

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.