Visos dienos

Savigynos kursai pradedantiesiems Klaipėdoje

Naujų metų pradžia – laikas, kuomet sustiprėja noras įvykdyti savo užsibrėžtus pažadus, tikslus, siekius. Na, o daugumai ne paslaptis, jog vienas dažniausių tikslų – pradėti ar tęsti intensyvesniau sportuoti, išmokti kažko naujo, sveikiau gyventi ir taip toliau be galo..

Kad ta sporto pradžia būtų lengvesnė ir kuo labiau įdomesnė bei įtraukianti, kviečiame išbandyti savigynos meną, kuris ne tik padės sustiprėti fiziškai, pagerinti reakciją, koordinaciją, bet ir pagelbės emociškai – labiau pasitikėsite savimi, išmoksite naujų dalykų, užsiimsite įdomia veiklą ir svarbiausia, leisite laiką itin pozityviame mikroklimate.

Taigi, pradedame naujus metus – su nauja grupe ir savigynos kursais pradedantiesiems Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Pradedama registracija naujoms grupėms, kurios jau nuo sausio pabaigos startuos su kursais Wing Tsun KungFu klubuose.

Dabar tikrai yra pats geriausias metas pasakyti sau: „Aš pradėsiu sportuoti“!

Visų ne tik norinčių išmokti savigynos meno, bet ir siekiančių sustiprėti fiziškai, pasportuoti bei gerai praleisti laiką su nauja kompanija, laukiame pirmuosiuose naujojo sezono kursuose mūsų klubuose.

Kursų metu sužinosite:

kaip reaguoti užpuolimo situacijose, ką reikėtų daryti;suprasite kaip galima išvengti konfliktų;sužinosite, kaip tinkamai reaguoti stresinėje situacijoje, jei konfiktas neišvengiamas;suprasite, kaip manipuliuoti užpuoliku, kad patys perimtumėte valdyti užpuolimo eigą;išmoksite savigynos judesių, kurie padės jums apsiginti prieš stipresnį priešininką;įgysite pasitikėjimo savimi, kuris sumažins konflikto tikimybę.

Baltijos Wing Tsun KungFu Asociacijos organizuojami savigynos kursai pradedantiesiems sukurti specialiai visiems anksčiau nesusidūrusiems su kovos menais, tačiau norintiems pasportuoti, išmokti savigynos meno, netradiciškai praleisti laisvalaikį bei susipažinti su užpuolimų tendencijomis, kurios itin dažnai pasitaiko mūsų šalyje.

Kursus sudaro 8 treniruotės, vykdomos du kartus per savaitę, trunka mėnesį laiko. Vieno užsiėmimo trukmė – 1,5 val. Kursų kaina – 44 eur/asm. Registruojantis į kursus daugiau žmonių – daroma simbolinė nuolaida.

Į KURSUS REIKALINGA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA

tel. +370 685 84 147 arba el. paštu marketing@savigyna.lt

Kursų metu ne tik susipažinsite su užpuolimų tendencijomis, pasikalbėsite, kaip reikėtų reaguoti tam tikrose užpuolimų situacijose, bet ir išmėginsite savigynos meną praktiškai – mokysitės bazinių smūgiavimo technikų, kaip gintis prieš įvairius smūgius ir spyrius bei kaip ištrūkti iš rankų griebimo.

Šie savigynos kursai remiasi kinų kovos meno Wing Tsun KungFu principais, tad baigus kursus kviečiame prisijungti prie bendros grupės mūsų klube ir toliau tobulinti įgytus įgūdžius, tvirtėti fiziškai bei atrasti tokias savybes, kurių anksčiau, galbūt, manėte net neturintys.

Primename, jog treniruotėse yra reikalinga sportinė apranga – pageidautina balti marškinėliai, juodos sportinės kelnės ir sportbačiai. Pravartu turėti ir vandens buteliuką!

Taip pat, labai prašome į pirmąją treniruotę atvykti šiek tiek anksčiau, kad surastumėte vietą, spėtumėte persirengti ir nevėluotumėte!

Programa sukurta remiantis kinų kovos meno Wing Tsun KungFu principais, kurio pagrindinė esmė – nugalėti stipresnį už save priešininką panaudojant jo jėgą prieš jį patį!

Kursai vyks didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune net dvejose vietose ir Klaipėdoje.

KLAIPĖDOS CENTRO KLUBAS

Herkaus Manto g. 27, Kapitolijaus sporto klubas, Klaipėda

Antradieniais ir ketvirtadieniais 18:00 – 19:30 val.

• Sausio 25 diena (antradienis) 1-oji treniruotė
• Sausio 27 diena (ketvirtadienis) 2-oji treniruotė
• Vasario 1 diena (antradienis) 3-oji treniruotė
• Vasario 3 diena (ketvirtadienis) 4-oji treniruotė
• Vasario 7 diena (antradienis) 5-oji treniruotė
• Vasario 10 diena (ketvirtadienis) 6-oji treniruotė
• Vasario 15 diena (antradienis) 7-oji treniruotė
• Vasario 17 diena (ketvirtadienis) Paskutinė treniruotė. Pažymėjimų įteikimas.

Treniruočių metu naudojamos atitinkamos apsaugos, o visos treniruotės metu Jus prižiūri meistras – kursų dalyviams užtikriname maksimalią apsaugą dėl sužalojimų.
Kursus veda aukščiausiojo lygio Baltijos Wing Tsun KungFu Asociacijos meistrai, turintys ilgametę patirtį kovos menuose bei jau ilgus metus vedantys šiuos savigynos kursus pradedantiesiems bei pažengusiems tiek mūsų klubuose, tiek įmonėse.

Daugiau informacijos ir registracija tel. +370 685 84 147 arba el. paštu marketing@savigyna.lt

Taip pat rekomenduojame
19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.