Visos dienos

Verslumo ugdymo mokymai - 2 žingsnis. Veiklos planavimas ir pirmi žingsniai // Disciplinos svarba ir asmeninio laiko valdymas

Šiame seminare savo žiniomis ir praktika dalinsis dvi nuostabios, žavios, kompetetingos ir labai veiklios bei verslios moterys :)

JOLANTA CHLEVICKIENĖ -
Tinklapio www.TurtingaMoteris.lt mokymų, įkvepiančių pokyčiams organizatorė; lektorė, renginių vedėja; socialinių projektų iniciatorė.

Pagrindinis mano tikslas - organizuoti ir kurti mokomąsias programas, konferencijas ir seminarus moterims, gyvai bei internetu, kad padėti moteriai stebėtojos poziciją pakeisti į aktyvų dalyvavimą asmeniniame, profesiniame, visuomeniniame gyvenime, siekiant savo svajonių bei tikslų.

Jos TEM...A: Veiklos planavimas ir pirmi žingsniai.
Gero jūreivio laivas plaukia ten, kur jis pats nukreipia bures, o ne ten, kur vėjas pučia.
Veiklos planavimas palengvina darbą, sumažina riziką išsikvėpti pirmaisiais metais ir leidžia išvengti sunkumų.
Ką reikia padaryti, kad planas taptų realybe ir tolimesnio augimo tvirtu pagrindu?
Planavimo pagrindai ir praktinės subtilybės žingsnis po žingsnio, leisiančios kryptingai judėti link savo tikslo net ir tada, kai rodos, jau svyra rankos, kai lyg visas pasaulis susimokęs prieš tave, o užuot valgius saldžiuosius vaisius vis gauni ir gauni pamokas.


SKAIDRĖ VAINIKAUSKAITĖ-TOMAŠEVIČIENĖ -
www.verslimama.lt autorė, žurnalistė ir komunikacijos specialistė, 4 vaikų mama. Tema - disciplinos svarba ir asmeninio laiko valdymas.

Šiemet sueina 24-eri metai nuo mano žurnalistinės karjeros pradžios, 15 metų – nuo pirmųjų vertėjos žingsnių, o gruodžio pabaigoje tikiuosi suskaičiuoti per trejus metus komunikacijos versle pagausėjusius bei pastambėjusius klientus. Nepaisant visko, didžiausia savo sėkme laikau darnią santuoką ir keturis gražius, sveikus ir protingus vaikus. Tai – pats didžiausias pelnas, gautas investavus laiką į save kaip asmenybę ir santykius su aplinkiniais.
Neklausinėkite, kaip gauti gerą vyrą, ištekėti turint keturis vaikus arba kaip visur suspėti. Kiekvienos receptas būtų vis kitoks, o visoms tinkančių universalių atsakymų aš nežinau. Tačiau drąsiai dalinuosi tuo, ką per 22-ejus motinystės metus pavyko patirti ir suprasti man pačiai:
• Kas rytą pasikloti lovą skamba nuobodžiai, bet būna dienų, kai paklota lova yra vienintelis geras tądien nutikęs dalykas;
• Kuo anksčiau sužinai kryptį, tuo greičiau pagauni palankų vėją;
• Ambicijos visada atvirkščiai proporcingos galimybėms;
• Dramblio skonis geriausiai atsiskleidžia valgant jį nuo uodegos;
• Posakiu „neturiu laiko“ dažniausiai maskuojasi kompleksuoti ir tinginiai;
• Sveikata tikrai yra brangiausias turtas;
• Tik kvailiai nori pakeisti pasaulį – bent kiek protingesni keičiasi patys.
Kaip ir jūs, turiu tik 24 valandas per parą. Kovo 3-iąją, šeštadienį, dvi iš šių savo valandų skirsiu pokalbiui su jumis. Viskas, ką iš jo pasiimsite, visam laikui liks jūsų nuosavybė.

16
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.