Visos dienos

Bendradarbystės erdvė nemokamai

PixelHUB bendradarbystės erdvė siūlo:

- SUSISITIKIMŲ KAMBARIO NUOMA
- KONFERENCIJŲ SALĖS NUOMA
- FOTOSTUDIJOS NUOMA

-DARBO VIETOS NUOMA.

Išbandyk 1 dieną NEMOKAMAI.

Už jus jau viskas apgalvota.
Jums tereikia atvykti išsirinkti savo stalą, kėdę ir dirbti tik savo darbą, jokių buitinių rupesčių, jokių trukdžių kurie nesusiję su tiesioginiu jūsų darbu.
Darbo laikas: visą parą(24/7)
Nemokamas parkingas
Nemokama kava bei arbata.
Kavos aparatas.
Įėjimo kontrolės kortelė
Nemokamas susitikimų kambarys
50% nuolaida renginiams, kuriuos organizuoja Pixel Hub
Asmeninė spintelė
Vieta sandelyje
Dušas
Virtuvėlė
“Susikaupimo kambariukas su lova poilsiui
Pokalbių telefonu kambariukas
Fotostudija
Spausdintuvas nemokamai
Nemokamas interneto ryšys.
Galimybė naudoti adresą korespondencijai.
Stalo futbolas
Sporto klubas trečiame pastato aukšte
Turėk komfortišką darbo vietą!

Puiki alternatyva dideliam biurui. Kam tau asmeninis biuras jei tavo komanda maža arba tu dirbi vienas. Sumažnk savo išlaidas ir kasdieninus rūpesčius.

Vis daugiau ir daugiau kompanijų pradeda suvokti tinkamos darbo vietos svarbą, deramų fizinių ir psichologinių sąlygų, kolegialių santykių, bendros atmosferos įtaką darbuotojų našumui, efektyvumui ir įsitraukimui. Mūsų sukurta erdvė apibūdina mus pačius, bei mūsų tikslus. PixelHUB erdvė turi įtakos čia dirbančio žmogaus psichologinei gerovei, bei kūrybiškumui. Daugelis iš mūsų savo didžiąją laiko dalį, ar kelerius metus praleidžia vienoje erdvėje ar toje pačioje darbo vietoje, todėl prasminga, kad ši nuolatinė aplinka tūrėtų būti kuo geriau organizuota ir optimizuota. PixelHUB erdvė sukurta komfortiškai darbo kasdienybei.

Kaune įrengtas bendradarbystės biuras kviečia kauniečius į komfortišką naujų galimybių erdvę. Tokia erdvė tai didelis privalumas, nes jums nereikės rūpintis komunaliniais mokesčiais, kita kasdienine buitimi, nereikės pirkti stalo, kėdės, printerio, spintelės, lentynų, gėlių, indų ar kitų darbo vietai reikalingų smulkmenų. Nes PixelHUB rūpinasi jūsų kasdienybe, bei patogia darbo vieta. Erdvėje sukurta 30 darbo vietų, taip pat jūs galite naudotis virtuvėle, dušu, sandėliu daiktams pasidėti. PixelHUB erdvėje sukurta fotostudija su pilnai sukomplektuota PROFOTO studijine įranga. Fotostudija gali naudotis erdvėje dirbantys žmonės, taip pat fotostudiją gali nomuotis bet kas ir nedirbantis PixelHUB erdvėje. Atsižvelgdami į tai, jog kuriant, daug dirbant kartais reikia susikaupti ar pakeisti savo darbo vietos lokaciją, tam radome sprendimą, tai: „susikaupimo kambariukus“, kurie įrengti pagal skirtingą individualią dizaino koncepciją. Erdvė pritaikyta fotografams, videografams, moketuotojams, retušuotojams, montuotojams, grafikos dizaineriams, animatoriams scenaristams, režsieriams, prodiuseriams, 3D animacijos kūrėjams, multiplikatoriams ir t.t., bet žinoma erdvėje dirbti gali bet kokia veikla užsiimantis žmogus. Pixel Hub erdvė tinkama visiems tiems kurie neina į darbą, o mėgaujasi darbu.


PIXEL HUB planas mėnesiui 119 eur, 12 mėn. 1199 eur.
PIXEL VIP planas mėnesiui 149 eur, 12 mėn. 1499 eur.

Kas įeina į planą gali paskaityti čia: www.pixelhub.lt

FB https://www.facebook.com/pixelhub.lt/
Paskambinkite: 860979955

PIXEL HUB - naujai įkurta bendradarbystės (coworking) erdvė Kaune, kuri vienija kūrybišką, novatorišką bei ambicingą freelancerių bendruomenę.

Jei tu fotografas, videografas, grafikos dizaineris, marketingo specialistas, režisierius, buhalteris, ar šiaip freelanceris, o gal mažos įmonės direktorius ir ieškai nuomojamos darbo vietos, biuro sau ir savo kolegoms - prisijunk prie mūsų bendruomenės, mes padėsime tau siekti savo tikslų!

19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.