Visos dienos

Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminaras „Tu esi savo tikrovės kūrėjas“

GRUODŽIO 12 D. KAUNE Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminaras „TU ESI SAVO Tikrovės Kūrėjas“.

REGISTRUOKIS: https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/kaune-tu-esi-savo-tikroves-kurejas/

Mūsų protas, kuriuo suvokiame realybę, yra labai lankstus, jis gali mums padėti, bet gali ir apgaudinėti. Jeigu mes tikime, kad mums nesiseka, mūsų patirtis tai būtinai patvirtina. Protas nuolat fiksuos nesėkmės atvejus ir juos prisimins. Galiausiai po keleto mėnesių tokios nesąmoningos praktikos mums atrodys, kad taip yra iš tiesų, nes mūsų patirtis ir aplinkybės tai patvirtins. Niekada neužmiršiu moters, kuri pati to nežinodama praktikavo tokį tikėjimą: ji, radusi gatvėje 100 litų, labai nuliūdo, nes tai tik 100, o ne 200... litų. Mūsų tikėjimas keičia tikrovės suvokimą. Kas pagal mūsų asmeninį tikėjimą yra meilė, laimė, darbas ar santykiai? Ar visi žmonės tai suvokia ir patiria taip pat? Ar tikrai yra objektyvus požiūris į gyvenimą? O galbūt mes viską suvokiame subjektyviai ir todėl konfliktuojame su kitais žmonėmis?

Laikui bėgant daugeliui pradeda aiškėti, kad kiekvienas žmogus unikaliai suvokia ir jaučia visa, kas vyksta gyvenime. Tačiau retas kuris aptinka, kad mes patys, dažnai nesąmoningai, kuriame tą tikrovę, kurioje ir gyvename. Mes kuriame gyvenimo akligatvius ir patys juos paneigiame. Mes patys atrandame kančias ir patys iš jų išsilaisviname. Kaip atrodo žmogus, kuris pats sąmoningai pradeda kurti ir keisti savo pasaulio suvokimą? Kaip jis bendrauja, myli ir dirba kartu su kitais žmonėmis?

Mes juk žinome, kad mus skaudina ir džiugina ne pati gyvenimo aplinkybė, bet mūsų požiūris į ją. Kiek tuomet gali būti požiūrių į santykius, veiklą ir gyvenimo malonumus? Kokie jie? Kurie iš tų požiūrių mus skaudina, o kurie atveria mums naujas galias būti laimingiems ir padėti mus supantiems žmonėms? Kaip tapti savo realybės ir gyvenimo kūrėju? Šiuos ir kitus įdomius klausimus mes nagrinėsime autoriniame Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminare.

PAGRINDINĖS TEMOS:

1. Septynios tiesos apie gyvenimą.
2. Keturios gyvenimo strategijos.
3. Kaip mes suvokiame tikrovę?
4. Kaip mūsų suvokimas nulemia santykius, veiklą ir gyvenimo malonumus?
5. Kaip gimsta subjektyvus, objektyvus ir konvencinis požiūriai?
6. Kaip sutarti su kitais žmonėmis?
7. Kaip efektyviai veikti ir kurti darnius santykius?
8. Kaip gyventi prasmingą ir turiningą gyvenimą?
9. Kaip atrasti savo tikruosius norus ir pagal juos kurti save bei savo gyvenimą?

SEMINARĄ VES:

Rimvydas Židžiūnas – asmeninio augimo mokymų centro „SoulACTION“ ir Moters Magijos Mokyklos įkūrėjas bei vadovas, emocinio ir dvasinio intelekto lavinimo specialistas, mokymų programos vyrams „Kūrėjo kodas“ autorius, unikalių santykių tobulinimo mokymų poroms „Amžinas medaus mėnuo“ autorius, intelektualas, praktikas, knygų „Gyvenimo kūrėjas“ ir „Amžinas medaus mėnuo“ autorius. Mokymus, seminarus, retritus ir paskaitas Rimvydas veda jau daugiau kaip 20 metų. Jis yra vieno pirmųjų asmeninio ir dvasinio augimo centro Lietuvoje įkūrėjas.

Kviečiame registruotis ir atvykti į požiūrio plėtimo seminarą!

INFORMACIJA, REGISTRACIJA IR BILIETAI:
DATA: gruodžio 12 d. (antradienis)
PRADŽIA: 19:00 val., registracija nuo 18:45 val.
TRUKMĖ: 2,5 val.
VIETA: viešbučio „Europa Royale“ Konferencijų centre, Miško g. 11, Kaunas.

KAINA – 15 EUR. IŠSKIRTINIS PASIŪLYMAS JUMS, nes esate baigęs(-usi) EQ arba lankote Moters Magijos Mokyklą, apsilankykite seminare mokėdamas(-a) 5 EUR mažiau. Kaina tik 10 EUR! Išskirtiniu pasiūlymu galite pasinaudoti, pirkdami bilietą prieš seminarą renginio vietoje grynaisiais.

Būtina išankstinė registracija!

REGISTRUOKIS: https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/kaune-tu-esi-savo-tikroves-kurejas/

PIRK BILIETĄ DABAR www.tiketa.lt arba pusvalandį prieš seminarą renginio vietoje grynaisiais:

Iki malonaus susitikimo!
„SoulACTION“ komanda

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.