Visos dienos

Praktinis seminaras „Moteriškumas per dao ir jogą“

Praktinis seminaras "Moteriškumas per dao ir jogą"


Gruodį Kaune įvyks ypatingas seminaras moterims, kuriame bus apjungta tradicinė indiška relaksacinė joga ir dao meilės paslaptys. Bent artėjančių švenčių proga pasidovanokite šiek tiek laiko sau - atraskite moteriškumo džiaugsmą ir pabėkite nuo streso į vidinę harmoniją!


Seminarą pradės Vaiva Motiekaitytė - jogos studijos „Ahimsa“ įkūrėja. Užsiėmimo metu atpalaiduosime kūną, švelniai ir moteriškai atlikdamos joginį kvėpavimą, vadinamą pranajama. Juk moteriškas žavesys ir galia slypi gyvybingume, o ne pavargusiame ir susikausčiusiame kūne! Asanų pagalba suaktyvinsime kraujotaką, stebėsime kaip kūnas atsipalaiduoja, prisipildo moteriškos energijos ir visu savo grožiu atsiskleidžia atliekant praktikas, kurios dar stipriau atvers tikrąją moters prigimtį mylėti, džiaugtis gyvenimu, dalintis savo energija su mus supančiais žmonėmis.


Apšilus pereisime prie dao meilės praktikų su Edita Esenku – "Gydomoji Tao Meilė" sertifikuota instruktore ir tiesiogine kinų meistro Mantak Chia (Mantekas Čija) mokine. Jūs ne tik išgirsite naudingų subtilių žinių apie intymios srities treniruotes, santykius poroje, bet ir praktiškai atliksite pratimus, atskleidžiančius jūsų moteriškumą, leidžiančius gyvybinei energijai tekėti kūnu laisvai. Kartu darysime ciguno mankštą, kuri atveria dubenį ir išlaisvina stuburą, vidinės šypsenos meditaciją, kuri pripildo kūną meilės, atliksime meilės raumenų sutraukimus (panašūs į Kėgelio pratimus), sužinosite, kaip iš tiesų dirbti su nefrito kiaušiniu, kad pasiekti rezultatų. Seminare pageidaujančios galės ir įsigyti sertifikuotą nefrito kiaušinį, kuris yra skirtas intymioms treniruotėms. Daosių praktikos moterims padeda palengvinti ir sutrumpinti menstruacijas, turime daugiau gyvybinės energijos, keičiasi santykiai su partneriu į gerąją pusę arba mes pritraukiame mums reikalingą partnerį, moteris išmoksta patirti aukščiausią malonumą. Tai bus ypatingas laikas sau!


Po šių pikantiškų temų, kartu su Vaiva sugrįšime prie jogos. Atliksime joginį kvėpavimą ir asanas, padėsiančias dar labiau atskleisti savo moterišką žavesį, o kvėpavimo pagalba išvalysime visą organizmą. Kvėpavimą praktikuojant kasdien, veidas ima spinduliuoti sveikata. Taip pat kvėpuosime kaitaliodamos šnerves. Šis kvėpavimas suteikia ramybės ir stabilumo jausmą, padeda išvalyti energetinius kanalus, sukaupti ir kontroliuoti gyvybinę energiją, skatina psichinę bei emocinę pusiausvyrą, pripildo kūną lengvumo, o akis priverčia spindėti.


Seminaro metu bus pusvalandžio pietų pertrauką, kurios metu jaukiai pabendrausime moteriškame rate. Maistą pietums seminaro dalyvės atsineša pačios, todėl prašome rinktis sveikesnius patiekalus be cukraus ir gliuteno. Jei užsiėmimų metu kils kokių klausimų, po seminaro mielai pabendrausime asmeniškai.


Kaina 45 eurai.


Registracija: Vaiva info@ahimsa.lt arba

Edita Esenku gydomojitaomeile@gmail.com, 864024196

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.