Visos dienos

Rimvydo Židžiūno seminaras „Kaip širdis priima sprendimus, o protas juos vykdo?“

LAPKRIČIO 20 D. VILNIUJE Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminaras „Kaip širdis priima sprendimus, o protas juos vykdo?“.

REGISTRUOKIS: https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/vilniuje-kaip-sirdis-priima-sprendimus-o-protas-juos-vykdo/

Mes esame įpratę, kad sprendimų priėmimas yra apmąstymų laikas: kuo geriau viską apgalvojame, tuo sėkmingiau viskas pavyksta. Tai labai tinka technologiniams uždaviniams spręsti, tačiau ar efektyvu sprendžiant gyvenimo uždavinius? Mokykloje mes mokėmės atlikti matematines, gramatines užduotis ir protas čia buvo labai geras pagalbininkas. Tačiau kokius pratimus turime atlikti gyvenime? Ar tai panašu į daugybos lentelę, ar į Pitagoro teoremą? Ar racionali logika čia visada pad...eda priimti teisingus sprendimus?

Gyvenime mes turime išspręsti keletą pagrindinių uždavinių, kurie ir nulemia, kas su mumis vyksta po to, kai tampame suaugę ir savarankiški. Taigi, pirmiausia turime išmokti būti laimingi su savimi, tada turime mokėti būti laimingi kurdami santykius, darbe (veikloje) ir laisvalaikiu. Kaip mes galime spręsti šiuos universalius ir kartu labai konkrečius uždavinius? Galime veikti taip, kaip išmokome mokykloje: protas priima sprendimus ir juos vykdo. Taip elgiasi dauguma žmonių, tačiau ar tai visuomet mus nuveda ten, kur jaučiamės laimingi? Kokie dar galimi gyvenimo uždavinių sprendimo algoritmai? Koks pats efektyviausias būdas gyventi šiuolaikiniame pasaulyje? Kaip jis veikia santykių, karjeros ir laisvalaikio sferas? Kur mus gyvenime nuveda proto daromi pasirinkimai, o kur – širdies? Kodėl kartais labai sunku viską pakeisti, net jei karjera, santykiai ar sveikata griūva? Šiuos ir kitus įdomius klausimus mes nagrinėsime autoriniame Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminare.

PAGRINDINĖS TEMOS:

1. Kaip širdis daro pasirinkimus, o kaip protas?
2. Kaip protas vykdo sprendimus, o kaip širdis? Kas efektyviau?
3. Kaip girdėti save ir išmokti tuo tikėti?
4. Protas visada yra tarnas ir niekada šeimininkas. Tuomet kas yra tavo proto šeimininkas?
5. Kaip mūsų protas tampa mūsų pačių valdomu instrumentu?
6. Pagrindiniai gyvenimo uždaviniai ir jų sprendimo strategijos.
7. Kas daro mus laimingus darbe, kuriant santykius ir būnant su savimi?
8. Kas griauna mūsų gerą savijautą ir kaip su tuo tvarkytis?
9. Kaip išsilaisvinti iš kitų įtakos ir kurti gyvenimą pagal save?
10. Kaip sukurti geriausią savo gyvenimo versiją?

SEMINARĄ VES:

Rimvydas Židžiūnas – asmeninio augimo mokymų centro „SoulACTION“ ir Moters Magijos Mokyklos įkūrėjas bei vadovas, emocinio ir dvasinio intelekto lavinimo specialistas, mokymų programos vyrams „Kūrėjo kodas“ autorius, unikalių santykių tobulinimo mokymų poroms „Amžinas medaus mėnuo“ autorius, intelektualas, praktikas, knygų „Gyvenimo kūrėjas“ ir „Amžinas medaus mėnuo“ autorius. Mokymus, seminarus, retritus ir paskaitas Rimvydas veda jau daugiau kaip 20 metų. Jis yra vieno pirmųjų asmeninio ir dvasinio augimo centro Lietuvoje įkūrėjas.

Kviečiame registruotis ir atvykti į požiūrio plėtimo seminarą!

INFORMACIJA, REGISTRACIJA IR BILIETAI:

DATA: lapkričio 20 d. (pirmadienis)
PRADŽIA: 19:00 val., registracija nuo 18:45 val.
TRUKMĖ: 2,5 val.
VIETA: viešbutyje „Artis Centrum Hotels“ Totorių g. 23, Vilnius.

KAINA – 15 EUR. IŠSKIRTINIS PASIŪLYMAS JUMS, nes esate baigęs(-usi) EQ arba lankote Moters Magijos Mokyklą, apsilankykite seminare mokėdamas(-a) 5 EUR mažiau. Kaina tik 10 EUR! Išskirtiniu pasiūlymu galite pasinaudoti, pirkdami bilietą prieš seminarą renginio vietoje grynaisiais.

Būtina išankstinė registracija!

REGISTRUOKIS: https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/vilniuje-kaip-sirdis-priima-sprendimus-o-protas-juos-vykdo/

PIRK BILIETĄ DABAR arba įsigykite bilietą pusvalandį prieš seminarą renginio vietoje grynaisiais: http://www.tiketa.lt/LT/kaip_sirdis_priima_sprendimus_o_protas_juos_vykdo_17754

Iki malonaus susitikimo!
„SoulACTION“ komanda

16
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.