Visos dienos

Karjeros ir galimybių su M Capital pristatymas

Pristatymas skirtas visiems, besidomintiems asmeninių finansų valdymu, ateities aprūpinimo sistema bei karjeros galimybėmis M Capital komandoje.

Trumpiausiai ir tiksliausiai M Capital veiklos potencialą apibūdina Gintaro istorija, kurią galite peržiūrėti čia: https://youtu.be/iRH_ID4s3co

M Capital komanda – tai savo veiklą mylintys, pozityvūs, jauni ir veržlūs verslininkai, susivieniję tam, kad savo patirtį, įgūdžius ir pasaulėžiūrą panaudotų svajones turinčių žmonių motyvacijos stiprinimui.
Visą savo energiją skiriame tam, kad praplėstume žmonių akiratį ir užvestume ant kelio, vedančio ne tik į finansinę, bet ir emocinę laisvę ir nepriklausomybę. Taikydami mūsų praktiškai išbandytus metodus į asmeninių finansų valdymą žvelgsite kaip į savaime smagų dalyką ir susipažinsite su būdais, leidžiančiais susikurti papildomą pajamų šaltinį naudojantis puikiai Lietuvoje veikiančia M Capital verslo sistema.

Pristatymo metu išgirsite:

- Kokią Lietuvos visuomenės problemą sprendžiame?
- Kokius įrankius naudojame tai problemai spręsti?
- Lietuvos rinka: tendencijos ir perspektyvos;
- Verslo modelis: pirkimas per edukaciją;
- Uždarbio sistema: ką galiu pasiekti?
- Mokymų sistema: kaip kiekvienas gali veikti su M Capital sėkmingai?

Pristatymas vyks:
Vilniuje - Viešbutyje „Panorama", Sodų g. 14. 
Kaune - „Verslo centras 32", Vytauto pr. 32.
Klaipėdoje - Viešbutyje „Ibis Styles Aurora, Nemuno g. 51.

Data ir laikas: 2019 m. sausio 22 d., 18:30 - 20:00 val.
Pristatymas NEMOKAMAS.

VILNIUJE PRISTATYMĄ VEDA:

Žilvinas Butkevičius 
Verslininkas, investuotojas, lektorius UAB „M Capital” steigėjas ir bendraturtis, taip pat Champion's House sporto klubo bendrasąvininkas ir vadovas, mokymų programos „7 savaičių iššūkis” kūrėjas. 
Save jis apibūdina, kaip nepataisomą optimistą, tėvą, mylintį vyra ir užkietėjusį adrenalino fanatiką. Žilvinas finansų srityje dirba nuo 2006 metų, tad turi sukaupęs ilgametę patirtį asmeninių finansų valdyme, investavime ir pasyvių pajamų kūrime. Šia patirtimi dalinasi ne tik seminaruose, bet yra išleidęs ir knygą "Finansinės Sėkmės Formulė". Seminaro dalyviai Žilviną apibūdina kaip lektorių, kuris ne tik dalinasi vertingais patarimais, bet ir motyvuoja bei įkvepia siekti savo tikslų.

Milana Jonikienė
Laiminga verslininkė, lektorė, finansų konsultantė, sertifikuota koučerė, dviejų vaikų mama. 
Pirmojoje konferencijoje „Atsakinga tėvystė” pranešimas apie tėvus, vaikus ir pinigus pateko į TOP 5, po sėkmingo debiuto sekė seminarai edukacinėse konferencijose „Aš-versli mama” Vilniuje, Berlyne, pokalbiai LRT radijo laidose „Centas eurą augina“, straipsniai vaikų finansinio ugdymo tema žiniasklaidoje. „Tarp vyriausio ir jauniausio sūnaus – beveik devynerių metų skirtumas. Su vyresniuoju apie pinigus nekalbėjome, nesimokėme, todėl teko išmokti gautas pamokas. Jaunesnysis visiškai kitaip suvokia pinigų reikšmę. Esu laiminga tai matydama ir noriai dalinuosi savo patirtimi su kitais tėvais.“ – sako Milana.

KAUNE PRISTATYMĄ VEDA:

Nerijus Murauskas
Verslininkas, lektorius, konsultantas.
„Savimi pasirūpinti yra mano pareiga, todėl į gyvenimą kabinuosi visomis keturiomis. Ir dar įsirėžęs nagais. Pinigai yra tema su kuria susiduriame kas dieną. Nepaisant to - švietimo apie pinigus Lietuvoje nėra. Matydamas šią problemą - dalinuosi savo žiniomis kaip teisingai tvarkyti savo pinigus. Tai daryti yra mano aistra.“ – sako Nerijus.

Donatas Antonovas
Verslininkas, finansų konsultantas, investuotojas, atkaklaus rezultatų siekimo pavyzdys.
Nuoširdus darbas, pozityvumas ir nuolatinis tobulėjimas - trys pagrindiniai sėkmingo žmogaus požymiai. Vadovaudamasis šiais principais, Donatas kasdien padeda žmonėms pasirūpinti savo finansiniu saugumu ir šeimos ateitimi, bei optimizuoti ir suprasti būsto kreditus. „Lietuvoje ypač trūksta švietimo asmeninių finansų valdymo tema, o būsto kreditas dažnam atrodo labai sudėtingas ir baisus įsipareigojimas. Myliu šį darbą, nes kasdien galiu padėti žmonėms suprasti, kas yra būsto kreditas, kaip jam pasiruošti, o turint - valdyti.“ - sako Donatas.

KLAIPĖDOJE PRISTATYMĄ VEDA:

Gediminas Kasiliauskas
„M Capital" partneris, verslininkas, konsultantas, mylintis tėtis ir vyras.
„Gyvenime vadovaujuosi taisykle „žinok savo vietą”. Ši taisyklė man padėjo išsiugdyti įgūdį nenuvertinti savo galimybių, bet taip pat ir nepervertinti, priimti tinkamus sprendimus gyvenime tam tinkamiausiu laiku ir pasiekti norimų rezultatų. Ši taisyklė pakeitė mano gyvenimą, esu laimingesnis, nei kada nors buvau. Dirbdamas, konsultuodamas aš taikau šią taisyklę ir nuoširdžiai padedu žmonėms priimti geresnius sprendimus gyvenime ir turėti geresnius rezultatus. Linkiu visiems nuolat tobulėti ir gyventi turtingai!“

Daugiau galite sužinoti:
https://mcapital.lt/seminarai/karjeros-ir-galimybiu-su-mcapital-pristatymas/2019-01-22/?a=084b6fbb10729ed4da8c3d3f5a3ae7c9

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.