Visos dienos

MEDITACIJOS KURSAI "MANO PROTAS - GALINGIAUSIAS MANO GYVENIMO ĮRANKIS"

INTENSYVŪS 2 DIENŲ MEDITACIJOS KURSAI

"MANO PROTAS - GALINGIAUSIAS MANO GYVENIMO ĮRANKIS"

LIEPOS 20 (VI) – 21 (VII) 

10:00 – 16:00 VAL.

Jei tau nusibodo, jei pavargai:

* Kaltinti save ir kelti sau nesibaigiančius reikalavimus,

* Patirti proto sumaištį,

* Būti nuolat blaškomai/-am savo kintančių emocijų,

* Būti varginamam/-ai streso ir nerimo…

Jei nori:

* Perprasti savo proto veikimo mechanizmą,

* Išmokti efektyviai valdyti savo protą,

* Ugdyti koncentraciją, proto aiškumą bei lankstumą, pasitikėjimą savimi,

* Koreguoti savo emocinę būklę,

* Lavinti 5 pojūčius

Tuomet šie kursai – TAU!!!

IKI LIEPOS 10 DIENOS - REGIATRACIJA YPATINGOMIS SĄLYGOMIS: 

1. MAŽIAUSIA KAINA

2. DVI 65 EUR.VERTĖS PAPILDOMOS PASLAUGOS

šio 2 dienų (12 valandų) kurso tikslas ir yra išsamiai, konkrečiai ir prieinamai suteikti jums išsamias žinias apie esminius meditacijos būdus, padėti efektyviai įsisavinti sutelkto proto meditacijos “Mindfulness” teorinį pagrindą bei suformuoti praktinius įgūdžius, kuriuos galėtumėte lengvai prisitaikyti savo kasdienybėje tiek asmeniškai, tiek ir profesinėje srityje – savo artimųjų, kolegų ar klientų rate.

Šio kurso metu sužinosite ne tik tai, kas yra meditacija, kokie jos tipai ir kokios technikos, kaip pasirinkti tinkamą meditacijos tipą, kokios yra pagrindinės teisingos ir efektyvios meditacijos praktikos gairės, tačiau susipažinsite ir su klasikiniu budistinės psichologijos žinių pagrindu, padėsiančiu giliai pažinti šį nepamainomą savęs pažinimo, savipagalbos ir saviugdos metodą.

Šio kurso žinių autentiškumas yra unikalus, nes amžių amžiais jos perduodamos tiesiogiai iš mokytojo – mokiniui nepertraukiama seka, kas garantuoja jų autentiškumą, kokybę ir efektyvumą. Visas šias žinias kurso vedėjai tiesiogiai perteikė jos Mokytojas – aukšto rango Tibeto Lama Tulku Lobsang Rinpočė. (Daugiau apie Lamą Tulku Lobsang: https://tulkulobsang.org/en)

KURSŲ TURINYS:
Teoriniai pagrindai:

Kas yra meditacija; Meditacijos tipai ir tikslai; Meditacijos technikos; Proto prigimtis; Pagrindinės emocijos ir kaip su jomis dirbti; Meditacijos poveikis.
Mindfulness meditacijos pagrindai:
9 meditacijos lygmenys; 4 tipų susitelkimas/dėmesys; 5 meditacijos trukdžiai; 8 “priešnuodžiai”, padedantys pašalinti meditacijos kliūtis; 6 proto galios.

Praktiniai pagrindai:

Meditacijos praktika: pasiruošimas meditacijos praktikai;
Praktikos gairės ir eiga: kūno laikysena, kvėpavimo būdai, meditacijos objektai, trukmė; praktikos integravimas – po meditacijos.
Meditacijos praktikos pritaikymas gyvenimo rutinoje: kaip ją integruoti į savo gyvenimo ritmą ir santykiuose šeimoje bei darbe; paprastos technikos, pritaikomos bet kokioje vietoje ir bet kokiu dienos metu.

Dalyvavimui renginyje nereikia jokių žinių ar įgūdžių!!!

Kam šie kursai skirti:

* Visiems besidomintiems, kas yra meditacija ir kaip pradėti meditacijos praktiką;
* Norintiems pagilinti savo teorines ir praktines meditacijos žinias,
* Asmenims, kuriuos domina proto ugdymo galimybės,
* Taip pat bet kokios srities profesionalams, norintiems žnias ir įgūdžius pritaikyti savo profesionalioje veikloje (įstaigų vadovams ir vadybininkams; mokytojams, dėstytojams, treneriams; sveikatos paslaugų teikėjams; socialiniams darbuotojams; jogos ir sveikatingumo praktikų instruktoriams ir kt.).

Seminarą veda: Ugnė Mikalauskaitė - Sertifikuota Mindfulness meditacijos ir Budistinės psichologijos instruktorė (Nangten Menlang International” & Lama Tulku Lobsang  Rinpoche ).

DĖMESIO!!!

Išankstinė registracija į kursus būtina. Vietų skaičius ribotas!

Nuo Liepos 1 d. iki 7 d. registruojantis dalyvavimui Meditacijos Kurse jums bus įteiktos SPECIALIOS 65€ VERTĖS DOVANOS:

+ Asmeninė 5 elementų masažo ir meditacijos judesyje sesija/ arba budistinės psichologijos konsultacija* (1 val.),
+ 1 val. PALAIKOMOJI ASMENINĖ SESIJA* abejonių ir klausimų išsiaiškinimui po kursų.

Investicija:

130 Eur. (iki 07.10 d.) (+įskaičiuotos 2 asmeninės sesijos), 

140 Eur. (07.10 – 07.14 d.) (+įskaičiuota 1 asmeninė sesija), 

150 Eur. (07.15 – 07.20 d.).

Į kainą įskaičiuota:

* Teorinė ir praktinė kurso medžiaga (12 val.),
* Dalomoji medžiaga - Meditacijos teorinis-praktinis vadovas,

* Papildoma medžiaga: meditacijos audio įrašas; naudingos nuorodos,
* Lengvi užkandžiai, kava ir arbata pertraukų metu,
* Priklausomai nuo registracijos datos: 2/ 1 asmeninė 1 val.trukmės sesija.

* Norintiems el.paštu išsiunčiamas sertifikatas.

Dalyvių skaičius yra ribotas, todėl laiku sumokėdami mokestį, jūs užsitikrinsite dalyvio vietą.

Informacija ir registracija: ugne@ugnemi.com, 8-65079686

**

Dalyvių atsiliepimai:

“Rekomenduoju dalyvauti šiame renginyje, nes laikas su Ugne visuomet prasmingas, tai labai šiltas žmogus, turintis daug žinių, patirties, kuria vadovaujasi savo gyvenime, tuo gyvena ir praktiškai taiko savo gyvenime. Be to išsinešite žinias, kurios padės keisti savo gyvenimą į kokybiškesnį, teikiantį daugiau malonumo, prasmės.“ Asta P.

*

"Mano tikslas buvo sužinoti ir suprasti kas yra mindfulness meditacija ir kaip atliekama jos praktika, kokia yra to nauda. Jaučiuosi daugiau sužinojęs apie meditacijas negu esu skaitęs. Gyvas kalbėjimas ir klausimai daug geriau perteikia informaciją.

Kurso metu atpažinau daug minčių kurias esu turėjęs vienu arba kitu gyvenimo momentu. Daugiausia naudos gavau dar kartą jas prisiminus ir tas mintis susistemindamas. Tikrai įgavau daugiau aiškumo ir pasitikėjimo tuo, kaip galvoju ir, kad svarbu yra dalintis savo mintimis, nes tada jos greičiau auga ir gali keistis.

Šį kursą vertinu puikiai. Patiko realūs pavyzdžiai ir papildomi paaiškinimai, laisvės jausmas įsiterpti ir išsakyti savo mintis. Kiekvieno dalyvio užklausimas ką manote ir tuo pačiu nesijautė spaudimo atsakyti į klausimą - kalbėti jei tik nori. Kursas skirtas tiems, kas kelia sau klausimus, kas ieško meditacijos būdų (nes sužinojome ir apie daugiau praktikų plačiau). Rekomenduoju būtent Ugnės vedamą kursą, nes man jis patiko ir man pačiam padėjo sau padėti. Mačiau kaip ir kitiems padeda." Andrius Ž.

*

"Meditacija domiuosi jau keli metai. Iki renginio jau kuris laikas praktikuoju meditaciją, skaitau su tuo susijusią literatūrą. Esu dalyvavusi Ugnės kelių valandų seminare apie Mindfulness ir nuo to laiko visada norėjosi platesnių kursų šia tema. Jau turiu supratimą, kad meditacija labai naudinga žmogui, jo vidinei būsenai, tad norėjosi tos struktūrizuotos schemos, kaip tai daryti. Mano dalyvavimo tikslas buvo – pasitikrinti žinias, jas praplėsti ir sustruktūrizuoti. Gauti aiškią schemą kaip teisingai paraktikuoti ir stiprios motyvacijos pačiai meditacijos praktikai.

Pirmą kartą atradau informaciją apie Ugnės vedamus renginius ir teikiamas asmenines paslaugas internete (prieš keletą metų) ir nuo to laiko esu jos sekėja. :) Dalyvavau minėtame Ugnės renginyje (kaip ir minėjau), po kurio laiko lankiau pas Ugnę asmeninį kompleksinį psichoterapinį kursą. Patinka jos darbo stilius, ant savęs pačios matau darbo su pačia savimi rezultatus (su Ugnės priežiūra) :).

Kursą vertinu puikiai - 10 balų. Visko buvo tiek, kiek reikia - ir medžiagos, ir teorijos, ir praktikos. Pateikta medžiaga buvo aiški ir dėstoma įdomiai. Pateikta raštu kursų sanktrauka ir atsiųstas meditacijos įrašas didelė pagalba dirbant toliau savarankiškai.

Šis renginys skirtas visiems, kas ieško proto ramybės ir turi siekį suvaldyti neramią proto prigimtį :). Gali jame dalyvauti ir visai ‚pirmokai‘ ir jau šiek tiek turintys žinių, bet norintys save pasitikrinti.

Rekomenduoju šį kursą žmogui, ieškančiam kursų meditacijos tema, rekomenduočiau Ugnę, nes kursus ji veda struktūriškai aiškiai – medžiaga su mokymosi informacija pateikiama aiškiai, plius smagios pamokančios istorijos padedančios geriau užfiksuoti mokymosi esmę :). Labai svarbu, kad kursų metu yra ir praktikos, galima užduoti iškylančius klausimus. Atmosfera jauki ir maloni, galima jaustis atsipalaidavus :)." Jūratė S.

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.