Visos dienos

Praktiniai viešojo kalbėjimo mokymai suaugusiems „Oratoriaus pradžiamokslis“

Viešojo kalbėjimo baubas kartais pastoja Tau kelią? Kviečiame mesti jam iššūkį ir prisijunti į Oratorių mokyklos užsiėmimus. Kada jei ne dabar? Pasisemk patirties ir savo kalba nustebink - save, draugus, kolegas, partnerius, šeimos narius...

Užsiėmimų metų aptarsime šias temas:

Įvadinė paskaita. Susipažinimas, prisistatymas. Kas svarbiausia? Auditorijos baimė. Būdai kaip ją įveikti...

Kūno kalba, laikysena. Kalbos parengimas, temos valdymas.

Istorijų pasakojimai, kodėl jos įtraukia?

Kalbos turinio dėstymas, rašymas, analizė, pabaiga. Klausytojų interesai.

Kūrybiškumas ir jo svarba kalboje...

Programa skirta tiems, kurie mažai susiduria su viešuoju kalbėjimu, jaučia didesnį nerimą kalbėdami viešai, nori praktikuotis mažesnėje grupelėje.

Pirmasis susitikimas 2023 m. gegužės 10 d.

VIETA: Kaunas, Donelaičio g. 

GRUPĖ: suaugusiųjų, iki 10 dalyvių.

MOKYMŲ KAINA: 130 EUR. (5 susitikimai po 2 val.)

Visos susitikimų datos: gegužės  10, 17, 24, 31 d. birželio 7 d. nuo 18:15 iki 20:15 val. (penki trečidieniai). 

Mokymus veda Oratorių mokyklos įkūrėja, edukologė, psichologė Vilma Kubilienė.

REGISTRACIJA IR INFORMACIJA: el.p.: info@oratoriumokykla.lt

Vietų skaičius grupėje ribotas. REGISTRACIJA BŪTINA. 

Susitikime Oratorių mokykloje! www.oratoriumokykla.lt

Ką apie programą sako ankstesni „Oratoriaus pradžiamokslis“ programos dalyviai?

Oratorių pradžiamokslio užsiėmimai pranoko mano lūkesčius. Organizavimas ir komunikacija - puikiai ir suprantamai. Man tiko ir patiko turinys ir jo pateikimas. Manau, kad kursai padeda atsiverti, suteikia pasitikėjimo ir dar daug visokio gėrio.

- Vertinu labai gerai. Gauta informacija buvo labai naudinga ir padėjo padaryti didelį progresą. Patiko, kad su teorine medžiaga buvo siunčiamos ir naudingos nuorodos. Laikas buvo praleistas labai naudingai. Jau rekomendavau jus ir rekomenduosiu toliau.

- Labai viskas gerai nuosekliai ir sistemingai, saikingai suorganizuota. Laikas patogus, trukmė ne per ilga. Rekomenduoju visiems, nes tai padeda augti savo mąstymu, sustiprina pasitikėjimą savimi.

- Patiko vadovė, mokėjo sudominti, perteikti mintį. Laikas prabėgo greitai.

- Laikas man puikiai tiko ir trukmė. Labai patiko, kad buvo po kartą į savaitę, nes yra laiko viskam apgalvoti. Visa struktūra ir turinys buvo puikūs. Labai džiaugiuosi, kad pasiryžau lankyti.

- Labai tinkamos temos, puikus temų parinkimas. Mokymai nuoseklūs. Viskas patiko. Labai gera atmosfera. Puikūs mokymai net jei oratorika nėra būtinybė.

- Labai patiko, džiaugiuosi, kaddalyvavau. Labai maloni kompanija, kompetetinga ir sudominanti lektorė. Laikas prabėgo žaibiškai ir turiningai. Rekomenduoju, nes čia gaunama ne tik puiki teorija, bet ir pritaikoma praktikoje.

- Vertinu labai gerai, buvo įdomu, dėstytoja pasakoja ir informaciją perteikia įdomiai, daugelio dalykų nežinojau, laikas neprailgo. Rekomenduoju visiems, nes žinau, kad daugelis primiršę kaip perteikti žodinį pranešimą ir kalbėti viešai.

- Labai puikiai paruošti užsiėmimai, būtent tai ko reikia pradedančiajam kalbėtojui. Neabejoju, jog šiuos užsiėmimus turėtų lankyti daugybė žmonių. Be abejonės rekomenduočiau Oratorių mokyklą ir kitiems, remdamasi savo patirtimi, kuomet pirmą ir paskutinį užsiėmimą vaizdo įrašą skiria didelis žingsnis pirmyn. 

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.