Visos dienos

„Masters of Calm“ 2021 | Vasaros festivalis

Jubiliejinis 10-asis MASTERS OF CALM festivalis vyks! 2021 m. rugpjūčio 13-22 d., laukiame Jūsų Auksinėje girioje (Asvejos regioninis parkas, Dubingių sav., Molėtų r.). 

Dalyvių skaičius ribotas, bilietai festivaliui artėjant kas mėnesį brangs tad ilgai nesnauskite ir bilietus įsigykite dabar!

Tai – sąmoningos vasaros atostogos, svajingas pabėgimas tiems, kurie ieško geriausio vasaros potyrio ir prasmingų atostogų. 

2021 m. festivalis kviečia Tave – ATGAL Į RYŠĮ! Mums nesvarbu atkeliausi atostogų nuotykiui vienas/-a, poroje, su visa šeima, gimine ar su brangiais ir tau artimiausiais draugais, čia kiekvienas randa bendraminčių su kuriais gera susipažinti ir pasidalinti savo dienos atradimais.

Tai tavo atostogos, kur viskas įskaičiuota

○  tikrai gardus maistas 3 kartus per dieną (subalansuotas vegetarams ir veganams bei visiems kuriems rūpi sveika gyvensena),

○  turininga programa nuo ankstyvo ryto iki vakaro,

○  tavo pasirinktas pilnavertiško poilsio ritmas Asvejos regioninio parko apsuptyje!

Programoje – arti 100 profesionalių lektorių iš viso pasaulio

Savo srities specialistai, praktikai ir ramybės meistrai iš skirtingų pasaulio šalių, kasmet mūsų kviečiami atvyksta tam, kad pasidalintų savo sukaupta patirtimi ir festivalio dalyvius artimiau supažindintų su  savimi, viduje slypinčiais turtais, padėtų rasti gyvenimo balansą bei nusibrėžti savo individualią kryptį pilnaverčio gyvenimo žemėlapyje.

„Masters of Calm” festivalis mokytojams taiko itin aukštus standartus. Čia kiekvienas mokytojas privalo turėti bent 5 metų mokytojo patirtį, bei asmeninę praktinę patirtį temoje kuria dalinasi. Šių vasaros atostogų gamtoje misija – sukurti aplinką, kurioje susirinktų žmonės, siekiantys tikslingai dalintis savo žiniomis ir norintys nuoširdžiai padėti vieni kitiems tobulėti. 

Tiesa, „Masters of Calm“ programa po paskaitų nesibaigia – vakare dalyvių laukia koncertai, teatriniai pasirodymai, šokiai Afrikos būgnų ritmu. Temstant dalyviai kviečiami burtis prie laužo, kur po žvaigždėtu dangumi skambės dainos, istorijos ir poezija. Kiekvieną vakarą festivalis siūlo veiklų įvairovę: dalyviams ruošiame naktinius žygius, kakavos ceremoniją pievoje, lietuviškų rankdarbių dirbtuves ir kitus kūrybinius užsiėmimus. Jūsų dėmesiui festivalio programa: https://mastersofcalm.lt/programa-2021/

Pasiimkite ir kišenpinigių savęs palepinimui bei papildomoms pramogoms –  turgelyje, spa miestelyje, pirtyje, kavinukėje kur Jūsų lauks nuodėmingi saldėsiai, kava, arbata ir kitokie gardumynai ruošiami girios virtuvės šefų!

Norisi daugiau? Išbandyk save brandžioje savanorystėje!

 „Masters of Calm“ pasaulis – pilnas žinių, nuotykių, patirties ir pozityvių akimirkų. Tad jei:

○  Esi gyvenimo kryžkelėje, nori rasti veiklą, per kurią išpildytum save ir sukurtum naudą kitiems;

○  Nori įveikti pandemijos sukurtą atskirtį ir grįžti atgal į ryšį;

○  Svajoji praplėsti bendraminčių ratą, su kuriais laisvai gali jaustis savimi;

○  Pavargai nuo keturių sienų, miesto triukšmo ir nori vasarą kuo daugiau laiko praleisti gamtoje;

○  Nori būti kažko didesnio dalimi ir dovanoti savo laiką tam, kad kitus įkvėptum pokyčiams;

Prisijunk prie savanorių komandos pildydamas savanorių  registracijos anketą: https://mastersofcalm.lt/geradaryste/

Nuo 2012 metų jau daugiau nei 600 geradarių savanoriavo Masters of Calm ir rado atsakymus į klausimus, kuriuos tu keli šiandien.

Bilietai į geriausią gyvenimo nuotykį bilietai.lt: https://bit.ly/3vgbNgp

Į festivalį kviečiame atvažiuoti 3, 5 arba visoms 10-ai dienų, o gal po šiokiadienio nori pabėgti į girią dviems vasaros savaitgaliams iš eilės?

Daugiau apie „Masters of Calm“: http://mastersofcalm.lt/ 

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.