ČIOP ČIOP kulinariniai kursai | Vietnamo virtuvė
Šefas: Jonas Jonušas:
ĮKVĖPIMAS: Keliaudamas po pasaulį ir lankydamas skirtingas kultūras (Mongoliją, Peru, Kubą, Tobago, Curacao, Vietnamą, Kretą, gilinasi į jų specifinius patiekalus, prieskonius, jų derinimą maisto kultūroje bei patiekalų gamybos būdus. Savo virtuvę apibūdina kaip "world cuisine" - tai bandymas perkelti autentiškus patiekalus į lietuvišką aplinką.
PATIRTIS: privačių gamybos sesijų vedimas, dalyvavimas įvairiuose muzikos ir meno festivaliuose su kilnojamu restoranėliu, kelionės ir skirtingų autentiškų kultūrų pažinimas bei praktikavimas su vietiniais maisto kultūros specialistais.
// Meniu:
Spring rolls suktinukai su vištiena;
Ca Kho To - karamelizuotos žuvies puodas (šamas);
Ličių bei kokoso pieno pudingas;