Visos dienos

RAFTA - Kuršių marių festivalis 2015

Vieną karštą rugpjūtį į Kuršių marias plūduriuojančia scena išplaukė būrelis draugų. Atradę ypatingą muzikos ant vandens jausmą, jie mariomis plaukia kasmet, o prie jų prisijungia vis daugiau bendraminčių. Šią, jau ketvirtą, vasarą kviečiame į dar didesnį renginį su dar daugiau muzikos ir daugiau pramogų.

Vienintelis Lietuvoje plūduriuojantis festivalis RAFTA šiemet rugpjūčio 7 – 9 d. švartuojasi 250 tūkst. kvadratinių metrų neekslotuojame Nidos oro uoste.

KAIP ATVYKTI

1. Atvykti į RAFTĄ galima bet kokiu vandens transportu. Iš marių festivalio scena bus gerai matoma, geru garsu pasirūpinta, todėl savo laive, jachtoje ar ant plausto muzikos galėsite klausytis nemokamai.

2. Poilsiaujantys Nidoje ir norintys patirti tikrą festivalio atmosferą, gyventi jo aplinkoje bei pamatyti atlikėjus iš arti galės įsigiję RAFTOS bilietą. Trijų dienų bilietas su vieta nakvynės zonoje – nuo 24,20 EUR (Tiketa.lt). Parkingas – 5 EUR (vietoje).

TINKA VISKAS, KAS PLAUKIA

Muzika ir gera kompanija mėgaukitės atplaukę nuosava jachta, nuomotu laivu, savadarbiu plaustu ar kita vandens transporto priemone – tinka viskas, kas išlaikys jus virš vandens.

ATLIKĖJAI

Šiemete publiką džiugins dar daugiau garso ir dar įvairesnė muzika – laukiama dvigubai daugiau atlikėjų nei pernai.

Gerą muziką garantuos laukiamiausi svečiai iš Švedijos – „Supersci“. Antrą gyvavimo dešimtmetį skaičiuojanti grupė, hiphopo ritmus papildžiusi jazz ir funk elementais, labiausiai žinomi dėl savo hitų „Get!“ ir „On The Grind“.

Festivalio svečius neužsižiopsoti į Parnidžio kopą kvies ir daugybė lietuviškų atlikėjų: tikriausiai didžiausias roko muzikos atradimas Lietuvoje „Garbanotas Bosistas“ bei klausytojams gerai pažįstami „Keymono“. Scenos meistrai Grizlis ir Pitonas savo mėgiamus kūrinius gros iš vinilinių plokštelių, o Beatos Timinskaitės projektas „SillyCut“ į Nidos oro uostą atveš bass stiliaus muzikos.

Festivalyje pasirodys ir būrys didžėjų – balkaniškos muzikos ambasadoriai „Baltic Balkan“, „Deneez“ ir iš Vokietijos atvyksiantis basshiphopelectro-funk muzikos atstovas „Genys“. Alternatyviosios muzikos mėgėjus arčiau scenos pritrauks pučiantys dūdas ir mušantys būgnus jaunuoliai iš „Mood Sellers“, publiką linksmins ir elektroninės muzikos naujokai „Glasshous“. „Raftoje“ bus galima išgirsti ir autentišką Kuršių Nerijos skambesį „Neringa Fm“ bei „Kaštonas Dj‘s“ grojamuose ritmuose.

VANDENS PARODA IR TURGELIS

Rafta pakilimo take šiemet vyks ir vandens transporto priemonių paroda. Norintys dalyvauti ieškokit daugiau informacijos www.rafta.lt

Norintiems Rafta turgelyje parduoti savo seną baidarę, jėgos aitvarą, irklą, hidrokostiumą ar kitą užteks tik bilieto.

Kaina: nuo 24,20 EUR

Renginio vieta: Nidos oro uostas

Laikas: rugpjūčio 7 - 9 d.

Daugiau informacijos rasite: www.rafta.lt arba Raftos festivalio „Facebook“ paskyroje.

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.