Gastronomijos savaitė MIŠKE
XIV Gastronomijos savaitės metu restoranas MIŠKE kviečia leistis į unikalią lietuviškų skonių kelionę, kur kiekvienas patiekalas atspindi pagarbą vietos tradicijoms ir gamtai.
Lapkričio 4–10 dienomis MIŠKE virtuvės šefės pristatys specialiai šiai progai kurtą meniu, įkvėptą „Lietuviškų skonių“ temos. Kiekvienas patiekalas sukurtas iš vietinių ūkių ir tiekėjų produkcijos – nuo Anykščių šilelio grybų iki autentiško tradicinio saldėsio – narstukų. Be to, MIŠKE ypatingas dėmesys skiriamas šviežioms, vietinėms gėrybėms, o dalį daržovių ir vaisių užsiauginame savo ekologiniame darže.Tarp daugiau nei 75 restoranų visoje Lietuvoje MIŠKE išsiskiria ne tik autentiškais skoniais, bet ir giliu ryšiu su Lietuvos žeme ir jos ūkininkais.
Kviečiame patirti tikrąjį lietuviškų skonių paveldą ir drauge pasimėgauti šventiniu gastronominiu potyriu.
MIŠKE Gastronomijos savaitės meniu:
Kepinto česnako ir sūrių sriuba
(žemoje temperatūroje ruoštas svogūnas | svogūnų tyrė | duonelė)
Naminiai bulvinukai
(Anykščių šilelio baravykų padažas | alyvuogių žemė)
Elniena
(laukiniai brokoliai | jaunų bulvyčių ir rozmarino duetas | Demi Glace padažas)
Narstukai
(cukraus dulksna | naminė sūri karamelė)
Rezervuokite staliuką Jūsų gastronominei kelionei:
miske@spavilnius.lt
+370 685 51990