Visos dienos

GONGŲ TERAPIJA SU DIANA TULA (LATVIJA) KAUNE GEGUŽĖS 26 D.

Kviečiu į autorinę parapsichologės Dianos Tula (Latvija) programą Kaune kurios tema yra "ATSINAUJINIMAS".PROGRAMA:
Čakrų atidarymas vidinio garso pagalba
Apsivalymas bei rezultato užtvirtinimas Gongo terapijos pagalba
Gongo sesija
Klausimų ir atsakymų sesija

VEDEJA:
Diana Tula (Latvija) - praktikuojanti parapsichologė, garso terapeutė, Tarptautinės ezoterikos ir parapsichologijos asociacijos narė, sveikos gyvensenos lavinimo centro ''MANA VESELIBA'' dėstytoja.

LAIKAS: gegužės 26 d. 18:00 - 21:00. Durys atidaromos 17:20.

ADRESAS: Savanorių pr. 363 4 aukštas "Sarasvati" salė, Kaunas, lauko duru kodas 0315

SU SAVIMI TURĖTI:
Patogią aprangą, kilimėliai yra, bet galite atsinešti savo mėgstamą. Reikia atsinešti pledą, pagalvėlę ir geriamojo vandens.

REGISTRACIJA: iki gegužes 26 d. imtinai kaina 35 eur, jei ateinate kartu su draugu/ais nuolaida po 5 eur, t.y. kaina po 30 eur kiekvienam.
Tiems kas jungiasi prie jau aksčiau užsiregistravusių draugų kaina 30 eur.
Nedirbantiems pensininkams kaina 20 eur, jei ateinate kartu su draugu/ais nuolaida po 5 eur, t.y. kaina po 15 eur kiekvienam. Vaikams nuo 12 m. kaina 15 eur.

Registruokitės patys ir kvieskite draugus!

 Laiško pabaigoje rasite praėjusių programų dalyvių atsiliepimus.

PAPILDOMA INFORMACIJA tel: +370 601 00321, el.p. baltasislotosas@gmail.com arba AŽ https://www.facebook.com/nataljakononova.coach/ 

ATSILIEPIMAI:
Anksčiau buvau dalyvavusi gongų užsiėmimuose, bet šį kartą Gongai paliko daug stipresnį įspūdį, atrodo jautėsi, kaip garsas paliečia visas kūno ląsteles, jas sujudina, užveda iš naujo. Stipru ir emociškai ir fiziškai.
P. Diana moka sukurti sakralią atmosferą; giliai palietė savo pastebėjimais apie asmenybę ir misiją šiame gyvenime. Esu dėkinga, kad galėjau dalyvauti
Neringa
Gongo terapijoje dalyvavau pirmą kartą. Iš pradžių viskas ėjosi labai gerai, jaučiausi lyg garsas vestu mane kažkur tolyn, tačiau padidėjus garso vibracijoms, sekėsi sunkiau įsileisti garsą į save. Gongo terapijos dėka atradau naujus pojūčius, išsivalė mintys, jaučiausi lengva. Diana nustebino savo sugebėjimais įžvelgti žmogaus vidų bei energija. Diana leido atkreipti dėmesį į tokius dalykus, kuriuos žinojai, tačiau niekada nesusimastei apie juos. Diana tas žmogus, kuris sugeba nuraminti net labiausiai besiblaškančią sielą, širdį bei mintis. Tikrai dar ne kartą dalyvausiu ateityje.
Gintare
Buvau maloniai nustebintas, gavau gerokai daugiau nei tikėjausi. Labai dėkoju seminaro vedėjoms ir organizatoriams. Ketinu dalyvauti ir ateityje.
Sergejus
Nuostabūs, stiprūs Gongai! Nuostabūs, Stiprūs pojūčiai!
Simona
Labiausiai is visu pojuciu zmogui paveikus yra garsas. Nekiekvienas garsas ,zodis ,veiksmas gali buti priimtinas ir suprastas is pirmo karto-taip atsitiko ir man. Pirma karta dalyvaujant sesijoj nesugebejau priimti gongo vibraciju ,issigandau ,priesinausi...bet po diskusiju su Diana nusprendziau samoningai praeiti garso terapijos sesija .Rezultatas pranoko lukescius-pavyko,,atsiplesti,,nuo proto kontroles ,pilnai atsipalaiduoti ir pajusti pasamone ,kuri suteike fantastinius jutimus vienos esaties su visata .,,Paveikslas,,lyg nusifotografavo samoneje ir islaisvino daugeli baimiu ,itampu ,leido pajusti amzinos sielos buti .Dekoju Dianai kad per ja galejau pajusti amzinybe.
Laima
Gongo garsai neįprasti - tai nėra švelnios maudynės garsuose, kaip buvo įprasta. Dianos gongai - tai didžiulė jėga, vibracijos, sukeliančios energijos tekėjimą per kūną ir tai yra nauji pojūčiai.
Kestutis
Dėkoju Dianai už nuostabią gongų terapiją. Savijauta buvo nepakartojama: lengvumas, minčių skaidrumas, pasitikėjimas savimi ir nė truputėlio baimės! Ačiū, kad padėjote pamatyti ir pajusti save kitokią!
Auksė
Popietė su gongais paliko gilų įspūdį. Garsas tarsi atveria mūsų vidų , iškelia baimes, nuneša kas nebereikalinga ir padaro vietos naujiems potyriams... Dėkoju .
Diana
Buvo labai graži ir stipri meditacija. Jaučiau, kad ištirpo laikas ir kūnas. Jautėsi labai stiprus palengvėjimas, laisvė, proto ramybė. Panaši būsena išliko ir vėliau, pradėjau labiau pastebėti aplinkinį grožį.
Violeta
Man, gongai, tai dar vienas būdas atsipalaiduoti. Čia galima suvokti garso galią, panirti į save ir gauti atsakymus į rūpimus klausimus. Gongas blokuoja protą ir tu lieki vienas su savo siela ir širdimi. Atsiveria intuicija ir tu kaskart suvoki ką daryti ir kaip gyventi toliau. Labai dėkoju Dianai už nuostabią ir nepamirštamą patirtį.
Diana 

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.