Visos dienos

Gongų terapija "Atsinaujinimas" su Diana Tula (Latvija) kovo 24 d. Kaune

Dėmesio!!! Renginio vieta pasikeitė. Programa vyks SAVANORIŲ PR. 363, 4a. Įėjimas šalia Pica ARENA.,“SARASVATI” salėje. Diena ir laikas išlieka tie patys.

Paėmėme didesnę salę, tad galime priimti papildomų žmonių. Registruokitės patys, kas dar neužsiregistravę ir kvieskite draugus!

Kviečiu Jus kovo 24 dieną 18:00 į autorinį parapsichologės Dianos Tulos praktikumą kurio tema yra "Atsinaujinimas"

Programa:

Čakrų atidarymas vidinio garso pagalba

Apsivalymas bei rezultato užtvirtinimas Gongų terapijos pagalba

Gongų sesija

Vedėja:

Diana Tula (Latvija) - praktikuojanti parapsichologė, garso terapeutė, Tarptautinės ezoterikos ir parapsichologijos asociacijos narė, sveikos gyvensenos lavinimo centro ''MANA VESELIBA'' dėstytoja.

Su savimi turėti: patogią aprangą, geriamo vandens ir gerą nuotaiką :)

Laikas: kovo 24 d. 18:00 - 19:30. Durys atidaromos 17:30. Nuo 18 val. gali prireikti durų kodo 0315.

Adresas: programa vyks SAVANORIŲ PR. 363, 4a. Įėjimas šalia Pica ARENA.,“SARASVATI” salėje, Kaunas

Kaina: 30 eur. Jei ateinate kartu su draugu/drauge/ais nuolaida po 5 eur, t.y. kaina po 25 eur kiekvienam. Nedirbantiems pensininkams ir vaikams nuo 12 m. kaina 15 eur.

Papildoma informacija tel: +370 60206517 arba el. p. baltasislotosas@gmail.com

Natalija

P.S. Busiu dėkinga jei persiustumėt informacija savo draugams kam tai gali būti įdomu. Ačiū!

Atsiliepimai:

Anksčiau buvau dalyvavusi gongų užsiėmimuose, bet šį kartą Gongai paliko daug stipresnį įspūdį, atrodo jautėsi, kaip garsas paliečia visas kūno ląsteles, jas sujudina, užveda iš naujo. Stipru ir emociškai ir fiziškai. 
P. Diana moka sukurti sakralią atmosferą; giliai palietė savo pastebėjimais apie asmenybę ir misiją šiame gyvenime. Esu dėkinga, kad galėjau dalyvauti :-)

Neringa

Gongo terapijoje dalyvavau pirmą kartą. Iš pradžių viskas ėjosi labai gerai, jaučiausi lyg garsas vestu mane kažkur tolyn, tačiau padidėjus garso vibracijoms, sekėsi sunkiau įsileisti garsą į save. Gongo terapijos dėka atradau naujus pojūčius, išsivalė mintys, jaučiausi lengva. Diana nustebino savo sugebėjimais įžvelgti žmogaus vidų bei energija. Diana leido atkreipti dėmesį į tokius dalykus, kuriuos žinojai, tačiau niekada nesusimastei apie juos. Diana tas žmogus, kuris sugeba nuraminti net labiausiai besiblaškančią sielą, širdį bei mintis. Tikrai dar ne kartą dalyvausiu ateityje.  

Gintare 

Buvau maloniai nustebintas, gavau gerokai daugiau nei tikėjausi. Labai dėkoju seminaro vedėjoms ir organizatoriams. Ketinu dalyvauti ir ateityje.

Sergejus

Nuostabūs, stiprūs Gongai! Nuostabūs, Stiprūs pojūčiai!

Simona

Labiausiai is visu pojuciu zmogui paveikus yra garsas. Nekiekvienas garsas ,zodis ,veiksmas gali buti priimtinas ir suprastas is pirmo karto-taip atsitiko ir man. Pirma karta dalyvaujant sesijoj nesugebejau priimti gongo vibraciju ,issigandau ,priesinausi...bet po diskusiju su Diana nusprendziau samoningai praeiti garso terapijos sesija .Rezultatas pranoko lukescius-pavyko,,atsiplesti,,nuo proto kontroles ,pilnai atsipalaiduoti ir pajusti pasamone ,kuri suteike fantastinius jutimus vienos esaties su visata .,,Paveikslas,,lyg nusifotografavo samoneje ir islaisvino daugeli baimiu ,itampu ,leido pajusti amzinos sielos buti .Dekoju Dianai  kad per ja galejau pajusti amzinybe.

Laima

Gongo garsai neįprasti - tai nėra švelnios maudynės garsuose, kaip buvo įprasta. Dianos gongai - tai didžiulė jėga, vibracijos, sukeliančios energijos tekėjimą per kūną ir tai yra nauji pojūčiai.

Kestutis

Dėkoju Dianai už nuostabią gongų terapiją. Savijauta buvo nepakartojama: lengvumas, minčių skaidrumas, pasitikėjimas savimi ir nė truputėlio baimės! Ačiū, kad padėjote pamatyti ir pajusti save kitokią!

Auksė

Popietė su gongais paliko gilų įspūdį. Garsas tarsi atveria mūsų vidų , iškelia baimes, nuneša kas nebereikalinga ir padaro vietos naujiems potyriams... Dėkoju .

Diana

Buvo labai graži ir stipri meditacija. Jaučiau, kad ištirpo laikas ir kūnas. Jautėsi labai stiprus palengvėjimas, laisvė, proto ramybė. Panaši būsena išliko ir vėliau, pradėjau labiau pastebėti aplinkinį grožį.

Violeta

Man, gongai, tai dar vienas būdas atsipalaiduoti. Čia galima suvokti garso galią, panirti į save ir gauti atsakymus į rūpimus klausimus. Gongas blokuoja protą ir tu lieki vienas su savo siela ir širdimi. Atsiveria intuicija ir tu kaskart suvoki ką daryti ir kaip gyventi toliau. Labai dėkoju Dianai už nuostabią ir nepamirštamą patirtį. 

Diana

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.