Visos dienos

Louis Tomlinson - Faith In the Future Tour - Kaunas 2023

„One Direction“ narys Louisas Tomlinsonas kitą rudenį aplankys Baltijos šalis

Oho kokios naujienos! Taip, perskaitėte teisingai. Daugelio jaunų žmonių svajonės vėl bus išpildytos. Nuostabi žinia ir dar vienas dėmesio vertas koncertų turas! Patvirtinta, kad rekordinį populiarumą pasiekusios ir veiklą kuriam laikui sustabdžiusios vaikinų grupės „One Direction“ narys Louisas Tomlinsonas kitą rudenį aplankys Baltijos šalis.

Louiso Tomlinsono viešnagę Baltijos šalyse pristato muzikos agentūra „8 Days A Week”. Jis tikra popmuzikos superžvaigždė, visų geidžiamas artistas ir itin savitas dainų autoriaus iš Jungtinės Karalystės. Šiandien paskelbtame koncertų ture suplanuoti net trys pasirodymai Lietuvos, Latvijos ir Estijos arenose. Jo pasirodymas Lietuvoje suplanuotas kitų metų rugsėjo 8 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Pirmas Tomlinsono kartas mūsų regione ir tai yra nuostabi žinia. Louisas savo Baltijos šalių turą užbaigs pas mus, prieš tai rugsėjo 5 d. aplankęs Talino „Saku Arena“ ir rugsėjo 7 d. Rygos areną. Šis trigubas vizitas pas mus – didelio pasaulinio turo ir naujo albumo „Faith In The Future“ pristatymo dalis. Dar tai bus pirmas agentūros „8 Days A Week“ surengtas pasirodymas Kaune. Tokio iki šiol nebuvo. Tai džiugina ir intriguoja.

Louisas Tomlinsonas – talentingas vyrutis, kurio didžiausias potencialas yra dabar. Jau dabar akivaizdu, kad jo laukia šviesi ateitis, o jis pats kils  dar aukščiau. Gal ir drąsu sakyti, bet panašu, kad „One Direction“ penketuko veiklos sustabdymas Louisą išlaisvino. Pandemija taip pat – būtent per dvejus izoliacijos metus Louisas pagaliau galėjo pailsėti nuo „One Direction“ veiklos ir beprotiško fanų dėmesio. Tai buvo laikas jam susikoncentruoti į solinę karjerą ir tai, ką iš tiesų norėjo pasakyti savo muzika. O pasakyti ką jis tikrai turi.

Išankstiniai koncerto reikalai

Pirmieji bilietai visada pigiau! Žanro klasika - pigiausių užteks greičiausiems. Oficiali prekyba bilietais į visus tris pasirodymus Baltijos šalyse prasideda spalio 21 dieną 11 val. ryto. Jais, kaip visada, prekiaus „Bilietai LT“ ir jiems nereiks jokio kodo. Visi prisiekę Louiso fanai spalio 19 d. nuo 11 val. turės galimybę bilietus įsigyti anksčiau ir pigiau. Parašyk „8 Days A Week“ žinutę feisbuke arba adresu www.8dw.lt, gauk specialų kodą ir sutaupyk. Tiesa, toks kodas galios itin ribotą laiką – iki spalio 21 d. 11 val. ryto. Raginam bilietais pasirūpinti iš anksto. Netaupyk, bet sutaupyk. Tokios progos ir koncerto Baltijos šalyse daugiau gali ir nebūti.

Apie Louisą Tomlinsoną

Louisas dar niekada nebuvo toks užtikrintas savo idėjomis, kūryba ir muzika kaip dabar. Popmuzikos superžvaigždė išskleidė sparnus, išsilaisvino ir nebegyvena grupės „One Direction“ šešėlyje. Jis pats su savo muzikantų grupe valdo arenas nuo Meksikos iki Paryžiaus. Louisas netgi Gineso rekordą turi – 2020-taisiais pardavė daugiau nei 160 tūkst. bilietų į virtualų koncertą Londone ir tapo daugiausia bilietų į tiesiogiai transliuojamą pasirodymą pardavusiu solo atlikėju. Gražus pasiekimas, geras titulas ir sunkaus darbo rezultatas.

23
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.