Visos dienos

Renkama NAUJA patyriminė dėmesingumu (MINDFULNESS) grįsta STRESO REGULIAVIMO grupė

Renkama NAUJA patyriminė dėmesingu įsisąmoninimu (MINDFULNESS) grįsta STRESO REGULIAVIMO įgūdžių lavinimo grupė

Ši grupė skirta asmenims, norintiems įgauti PRAKTINIŲ įgūdžių kasdienai. Didžiąją užsiėmimų dalį sudaro patyriminės praktikos, kurių metu mokomės stebėti, (at)pažinti, tyrinėti, kaip funkcionuoja mūsų psichika, kūnas, kaip mes reaguojame įvairiose situacijose, ypatingai susiduriant su mums įššūkių keliančiomos situacijomis, stresu, nerimu, įtampa, neapibrėžtumu. Reguliariai praktikuojant galime stebėti, kaip lavėja mūsų dėmesingumas, įgūdis ištalpinti/išbūti su mums diskomfortą keliančiais jausmai ir patirtimis, nereaguojant automatiškai, o renkantis labiau mūsų poreikius atliepiančius, išmintingesnius ir sveikesnius būdus. To pasekoje gali gerėti mūsų kasdienio gyvenimo kokybė, augti mūsų psichologinis atsparumas, lavinamas kūrybiškumas. Užsiėmimų metu taip pat įpinami ir atjauta grįstų praktikų elementai, galintys padėti (už)megzti, auginti, puoselėti geranoriškesnį, labiau palaikantį, daugiau pasirūpinimu, mažiau vidiniu kritiku paremtą santykį su savimi ir kitais.

Grupė skirta tiek pradedantiesiems, tiek ir susipažinusiems su dėmesingo įsisąmoninimo grįstomis metodikomis, tačiau ir norintiems gilinti ar atnaujinti jau turimus įgūdžius. Pratybų metu gausite visą informaciją, su kuria galėsite praktikuoti savarankiškai.

Norinčiuosius prisijungti, kviečiame registruotis užpildžius šią formą: https://forms.gle/eRnaacRGKuDv2w1q9

KADA? Trečiadieniais
Pradžia: 2023 m. vasario 08 d. - pabaiga 2023 m. kovo 29 d.
Užsiėmimų laikas: 18:30 - 21 val. (2 val. 30 min. su 10 minučių pertrauka)
Mindfulness diena vyks šeštadienį arba sekmadienį (data bus patikslinta)
Grupės trukmė: 8 savaitės

KUR? Užsiėmimai vyks ON-LINE, Zoom platformoje

Po registracijos susisieksime dėl individualios konsultacijos laiko, telefonas pasiteirauti +370 67188388 (Eglė), +37 0613 27290 (Asta).

Individuali konsultacija gali vykti gyvai Kaune ar nuotoliniu būdu, pagal dalyvio pageidavimą.

-------------------------------------------

MOKYMŲ PROGRAMĄ SUDARO: 

I. Individuali įvadinė konsultacija. Siekiant užtikrinti grupės veiksmingumą ir dalyvių motyvaciją, norinčius dalyvauti programoje pirmiausiai kviečiame į įvadinę konsultaciją su mindfulness mokytoja. Šios konsultacijos trukmė – apie 30 min. Jeigu konsultacijos metu paaiškėja, kad šie užsiėmimai netinka, specialistė patars apie kitus galimus problemų sprendimo būdus. Jei apsisprendžiama dalyvauti visame kurse, konsultacija įskaičiuojama į galutinę visos programos kainą.

II. 8 savaičių trukmės mokymai. Mokymus sudaro 8 kassavaitiniai 3 ak.val. trukmės užsiėmimai trečiadienio vakarais, ON-LINE (Zoom).

III. Mindfulness diena skirta visų gautų žinių užtvirtinimui ir trunka visą dieną, daug dėmesio skiriama svarbiausių pratimų išbandymui, jų atlikimui praktikoje, susipažinimui su papildomomis praktikomis, tiesiogiai prižiūrint patyrusiam specialistui.IV. Mokymo dalyviai po kiekvieno susitikimo gauna mokymų medžiagą ir meditacijų garso įrašus.

------------------------


Užsiėmimus ves sertifikuotos mindfulness mokytojos Asta Balbierienė ir Eglė Adomavičė . Dr. Julius Neverauskas kartu su kitais mokytojais ves Mindfulness dieną.Abi mokytojos atjautos įgūdžių mokėsi tarptautinėje atjautos mokytojų mokymo programoje, kurią vedė olandų lektoriai Erik van den Brink bei Frits Koster.


------------------------

MOKYMŲ KAINA:

Viso kurso kaina (8 vakariniai užsiėmimai + įvadinė konsultacija+ mindfulness diena) – 199 eur.
Įvadinės konsultacijos kaina – 19 eur (jei apsisprendžiama dalyvauti visame kurse, ši kaina įskaičiuojama į viso kurso kainą).
Mindfulness diena – 29 eur - kurso dalyviams įskaičiuota į viso kurso kainą.

Galime išrašyti sąskaitas įmonėms ir organizacijoms už darbuotojų dalyvavimą mindfulness 8 sav. programoje.

Daugiau informacijos: https://fb.me/e/40zAffTqa

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.