Visos dienos

GONGŲ NAKTIS - kosminė garsų lopšinė

Kviečiame į magišką garsų sapną, į visą naktį truksiančią gongų gaudesių kelionę. Gongai skambės švelniai, iki pat ankstaus ryto, tarsi kosminė lopšinė, kuri apgaubs mus obertonų gausa ir gydančiais virpesiais.

Panirę į gongų muziką ir subtilius garsų vandenynus, mes atsinaujiname, perkrauname visas savo kūno sistemas, garsai mus tarsi nuplauna, nuprausia, išvalo, atlaisvina užspaudimus, padidina energijos pralaidumą, harmonizuoja. Gongų garsų dermė, tonai ir harmonija sukuria vidinės ramybės būseną, kuri veda į gilaus gijimo procesus. Visos kosminės gongų nakties metu galime miegoti arba leistis į kelionę sąmoningame buvime, kuomet einame į gilią meditaciją ir iš dalies būdraujame. Kiekvienas pajausime, kaip šioje saugioje erdvėje norisi būti. Kokius vidinius virpesius norime atskleisti.

Skambės 6 skirtingų dažnių ir tonų gongai, prie gongų jungsis ir kiti terapiniai instrumentai: dainuojantys Tibeto bei krištolo dubenys, vėjo varpeliai, hangai, violončelė, būgnai. Gongų nakties pradžioje padovanosime jums garso kelionę, kurioje išgirsite daugybę nuostabių muziko instrumentų. Pačios nakties metu gros tik gongai – kursime jums jaukią lopšinę. Ryte vėl išgirsite budinančius muzikos instrumentus, kurie kvies pasitikti naują dieną, pamatyti save truputį kitokį po visos nakties. Ryte jūsų lauks ir lengvi pusryčiai, arbata su užkandžiais švelniam įsižeminimui.

Susitikimo su Tavimi laukia:

Aurelija B. ir Aurelija A. - AURA MIRA saviugdos erdvė.

Jūratė ir Ramalda - Rami Jūra Tyli.

Karolina ir Tadas - Artimi garsai.

KADA: gegužės 26 d., penktadienis, 21:00 – 8:00.

KUR: saviugdos studijoje AURA MIRA, adresu: S. Banaičio g. 17, Romainiai, Kaunas.

KAIP PASIRUOŠTI:
- atvykite keliomis minutėmis anksčiau, durys atsivers nuo 20:30.
- apsivilkite patogius drabužius, tinkamus miegojimui, geriausiai kelių sluoksnių, kad galėtumėte nusirengti ir apsirengti.
- gongų nakčiai pasiimkite čiužinuką, pleduką, pagalvėlę, kad patogiai įsikurtumėte – miegosime ant grindų. Studijoje yra jogos kilimėlių, pledų ir pagalvėlių. Turime ir kelis čiužinukus, informuokite, jei keblu atsivežti savo.

KAINA: 60 Eur asmeniui. Avansinis mokėjimas – 20 eur (neatvykus avansas negrąžinamas ir neperkeliamas). Galima pervesti avansą ir likusią sumą sumokėti renginio dieną grynais arba pervesti visą sumą iš karto. 

REGISTRACIJA užpildžius registracijos anketą: https://forms.gle/3o6ck5cxzucVkMu56

Gongų nakties kelionės eiga:

• Atvykimas, pasiruošimas garso kelionei.
• Apsijungimo ratas, bendra meditacija.
• Gongų naktis, trukmė 9 val.
• Švelnus prabudimas.
• Pasidalinimai ir arbata.
• Atsisveikinimas.

******************

Jeigu paklaustum savęs, ką aš veiksiu šiandien? Turbūt sąrašas daugeliui būtų ilgas ir netelpantis į dieną. Visi turime svarbių įsipareigojimų, darbų, atsakomybių, norų, veiklų, svajonių... Šį klausimą svarbu sau klausti ir nejučia visi tai darome, vieni labiau planuotai, kiti kaip išeina. Visgi dar vienas labai įdomus klausimas, galbūt net svarbesnis. Ne ką, o kaip, su kokia vidine būsena aš patirsiu šiandieną, su kokia būsena aš patiriu gyvenimą? Ar man pavyksta pasijungti į gyvenimo tėkmę?
Ir šį klausimą nėra taip paprasta atsakyti, o jeigu atsakai sau žodžiu, po valandos jau gali būti apie tai pamiršęs. Meditacija ir minčių švara šiame informacijos perkrautame laikmetyje tampa kone prabanga. Vis dažniau norisi pravalyti savas mintis ir paspausti pauzę.
Garso kelionė yra viena iš tų veiklų, kai protas nejučia paspaudžia tą pauzę ir atidaro duris į pasąmonę, kai leidžia nurimti tavo vidui ir švelniai sudėlioja išsibarsčiusias mintis į lentynėles, perjungia smegenis į regeneracines veikimo bangas. Leiskite Jus pakviesti ir kartu patyrinėti šias pakitusias vidines būsenas gongų nakties metu.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.