Visos dienos

Patyrimų vakaras /AUTENTIŠKUME/ - kakava • ekstatinis šokis • magiška garso kelionė

Patyrimų vakaras /AUTENTIŠKUME/ - ceremoninės kakavos ritualas, aktyvi penkių pojūčių meditacija, ekstatinis šokis ir magiška garso kelionė/gyvo garso koncertas kartu su grupe "Ritualas" ir Artimais garsais.

✍️ REGISTRACIJA: https://forms.gle/bnB7Bcky2SQngo9C6
Kviečiame į kelionę, kurioje susitiksime su gyvos kakavos Dvasia, atversime subtilią pojūčių erdvę, išlaisvinime kūną per judesį, intuityvų šokį ir harmonizuosime save magiškoje garso kelionėje kartu su grupe "Ritualas": vokaliste Clotilde Solange, didgeridoo meistru Mantu Lileikiu, Arminu Valūnu bei afrikos būgnų ritmais ir meditatyviais Artimais garsais (gongai, violončelė, hangai). Išskleiskime sparnus gyvenimui, kad galėtume giliau įkvėpti, išgirsti, jausti visu kūnu, prisiminti savo vidinę galią.

Vakaro metu aktyvuosime gilesnį savęs, supančios aplinkos, gyvenimo tėkmės pajautimą. Ragausime širdį atveriančią ceremoninę rūšinę kakavą, atrasime naujus skonius, kvapus, mėgausimės, leisimės į intuityvaus judesio ir šokio kelionę bei galiausiai harmonizuosime save terapinių garsų vandenyne. Klausysime meditatyvių Clotilde melodijų, gerklinio bei obertininio dainavimo, violončelės, šruti, didgeridoo, gongų, šamaniškų būgnų, Tibeto dainuojančių ir krištolo dubenų, bei daugybės kitų magiškų muzikos instrumentų.

Ceremoninės kakavos ritualas. Rūšinė kakava, dar kitaip vadinama Dievų gėrimu. Ji sušildo, giliai pamaitina, suteikia plačią skonių paletę. Kakava savo gydančiomis savybėmis praturtina ne tik mūsų fizinį kūną, bet ir subtiliuosus kūnus, padidina kocentraciją, mažina stresą. Šis nuostabus sodrus gėrimas atveria širdį, padeda pajausti vidinę intuiciją, atpalaiduoja, veda į emocinę pusiausvyrą. Kakava puiki gilesnių patyrimų ir praktikų palydovė.

Penkių pojūčių erdvės patyrimas. Praktikoje atversime visus savo pojūčius, stipriau juos atpažinsime. Sąmoningai jausime, kaip į subtilius kvapų, skonių, erdvės, garsų prisilietimus reaguoja visa mūsų esybė.

Ekstatinis/intuityvus šokis. Šokis tai būdas išreikšti savo vidinį pasaulį, išsakyti tai, ko negalime papasakoti žodžiais. Kviesime intuityviai judėti, tapti šokiu, be galvojimo, vertinimo, kontrolės, išankstinio plano. Kviesime atsiduoti garsui ir ritmui, pasilikti sau tik tyrą judesio džiaugsmą ir leisti šokiui laisvai tekėti. Judėsime ne tik kartu su jums specialiai paruošta muzika, bet ir su gyvais garsais ir galingais afrikos būgnų ritmais.

Magiška garso kelionė/gyvo garso koncertas. Po aktyvesnio judesio leisimės į kelionę, į susitikimą su pačiu savimi per garsus ir muziką. Grupė "Ritualas" ir "Artimi garsai" dovanos širdies muziką - Clotilde Solange savo dangišku balsu suvirpins kiekvieną sielos kertelę, Mantas Lileikis mistiškus, įžeminančius garsus skleis su didžeridu ir gerkliniu dainavimu. Prie visko prisijungs ir Karolinos violončelė, šrutis, Tibeto bei Krištoliniai dubenys, Tado šamaniški būgnai bei didysis Gongas.

KADA: rugsėjo 16 d., penktadienį, 20:00 – 00:00.
KUR: nuostabiame gamtos kampelyje "Dijūta Kalnalyje", Kauno raj. (30 km nuo Kauno). Yra galimybė po renginio likti nakvoti nameliuose su patogumais. Kaina - 25/30 Eur žmogui.

✍️ REGISTRACIJA: https://forms.gle/bnB7Bcky2SQngo9C6
KAINA (užsiregistravus ir sumokėjus avansą):
• Iki rugsėjo 1 d. - kaina 40 Eur asmeniui. Atvykstant dviese (ar daugiau) su drauge/draugu – 35 Eur asmeniui.
• Nuo rugsėjo 1 d. - kaina 45 Eur asmeniui. Atvykstant dviese (ar daugiau) su drauge/draugu – 40 eur asmeniui.

Avansinis mokėjimas pavedimu – 15 Eur (neatvykus avansas negrąžinamas ir neperkeliamas). Likusią sumą prašysime sumokėti renginio dieną atvykus.

Jūsų dalyvavimą patvirtina avansinis mokėjimas ir užpildyta registracijos forma. Patvirtinimą gausite nurodytu el. paštu.

KAIP PASIRUOŠTI:
- atvykite keliomis minutėmis anksčiau, durys atsivers nuo 19:30.
- būkite neprisivalgę (prieš geriant kakavą rekomenduojama būti nevalgius keletą valandų).
- apsivilkite patogius drabužius, tinkamus judėjimui ir, kad jaustumėtės šventiškai.
- erdvėje bus jogos kilimėliai, tačiau po šokių, jaukesniam nusileidimui ant žemės galite pasiimti savo mėgiamą pleduką.

✨ Susitikimo su tavimi laukia:
Karolina/Artimi garsai - intuityvi muzikė, garso terapijos ir dainuojančių dubenėlių garso masažo praktikė, muzikinių kelionių vedlė, intuityvaus grojimo dirbtuvių iniciatorė, innerdance fasilitatorė, Reiki praktikė. Su muzika ir garsais draugauja nuo mažų dienų, violončelės stygomis jos pirštai bėgioja 25 metus.

Tadas/Artimi garsai - dailininkas, intuityvaus, gerklinio ir obertoninio dainavimo praktikas bei etnokultūrinių muzikos instrumentų kalbintojas. Muzikinių-garso kelionių ir improvizacinių kūrybinių dirbtuvių vedantysis. Garso terapijos ir dainuojančių dubenėlių garso masažo praktikas.

Ingrida/Artimi garsai - meditacijų, jogos ir kvėpavimo technikų mokytoja, baigusi psichologijos studijos "Art to Be" gydančių garsų terapinius mokymus, garso kelionių vedančioji, intuityvaus grojimo praktikė.

Solange Arzu/grupė Ritualas – lyrinės, romantinės, gilios meditacinės muzikos kūrėja ir puoselėtoja. Atlikėja yra kilusi iš Prancūzijos, tačiau jos kraujyje ir sieloje susipina įvairios kultūrų spalvos ir prieskoniai. Įkvėpimo ji semiasi iš ją supančios aplinkos - gamtos, kino, slapčiausių norų, svajų, melodijų, kuriomis ji gyvena.

Mantas Lileikis/grupė Ritualas – didgeridoo meistras, garso kelionėse įvedantis nuostabias gerklinio ir obertoninio dainavimo melodijas, atskleidžiantis dambrelio bei obertoninės fleitos garsus.

Arminas Valūnas/grupė Ritualas - Arminas ir jo afrikietiškų būgnų komanda kaip reikiant išjudina visą erdvę ritmų gausa. Budinantys, kūno impulsus žadinantys Afrikos būgnų ritmai kvies šokiui.

Kilus klausimams kreipkitės:
Karolina 8-610-02887
16
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.