Visos dienos

GONGAI. BŪGNAI. VIOLONČELĖ. Kelionė garsuose.

Balandžio 19-tą dieną kviečiame susiburti, kartu pajausti ir išgirsti ypatingus garsus! Ateikite pasimėgauti terapiniais garsais ir pabūti bendraminčių rate. Šį kartą susitiksime “Sarasvati” studijoje ir kartu keliausime į nuostabią garsų kelionę. Skambės gongai, unikalus “Bugninom“ lietuviškas didysis Bizono Būgnas (1,5 m skersmens), mažieji šamaniški būgnai, hangai, sielos stygas virpinanti violončelė, bus gerklinio dainavimo bei ramybę skleidžiančių Tibeto dainuojančių bei krištolo dubenų vibracijų. Garso sesiją ves Karolina ir Tadas Šimkai.

REGISTRACIJA: https://forms.gle/ovruMgKteZm8byLo9

Kaip dažnai mes savęs paklausiam su kokia vidine būsena aš patiriu šiandieną, su kokia vidine būsena aš patiriu gyvenimą? Ar man pavyksta pasijungti į gyvenimo tėkmę?

Šį klausimą nėra taip paprasta atsakyti, o jeigu ir atsakome sau žodžiu, po valandos, kitos, jau galime būti apie tai pamiršę. Meditacija ir minčių švara šiame informacijos perkrautame laikmetyje tampa kone prabanga. Dideliame miesto tempe, šurmulyje ir triukšme, kartais pamirštame sustoti, atsikvėpti…

Garso meditacija yra viena iš tų veiklų, kai protas nejučia paspaudžia tą pauzę ir atidaro duris į tylos erdvę be išorinio triukšmo. Garsai leidžia nurimti mūsų vidui ir švelniai sudėlioja išsibarščiusias mintis į lentynėles, perjungia smegenis į regeneracines veikimo bangas. Leiskite Jus pakviesti ir kartu patyrinėti šias pakitusias vidines būsenas, paspausti restarto mygtuką garso kelionės metu.

KADA? Balandžio 19 d., penktadienį, 19:00 – 21:00. Duris į renginį atveriame 18:40.

ADRESAS: “Sarasvati”, Savanorių pr. 363, 4 aukštas.

REGISTRACIJA: Būtina išankstinė registracija, užpildant registracijos formą: https://forms.gle/ovruMgKteZm8byLo9

Daugiau informacijos tel. +370 610 02887 (Karolina) arba žinute FB/IG profiliuose Artimi Garsai - @artimigarsai.

KAINA: 25 Eur/žmogui. Atvykstant dviese ir daugiau – 20 Eur/žmogui. Moksleiviams, studentams, senjorams – 15 Eur/žmogui. Vaikai įleidžiami nuo 12 metų.

Apmokėjimas renginio dieną grynais arba išankstiniu mokėjimu į nudorytą sąskaitą.

Garso kelionėje jus lydės Karolina ir Tadas Šimkai.

Karolina – intuityvi muzikė, garso terapijos ir dainuojančių Tibeto dubenų garso masažo praktikė, muzikinių kelionių vedlė, intuityvaus grojimo dirbtuvių iniciatorė, baigusi Inner Dance Europe Association vedėjų mokymus, Reiki ir Teta healing praktikė. Su muzika ir garsais draugauja nuo mažų dienų, violončelės stygomis jos pirštai bėgioja 28 metus, intuityvų grojimą praktikuoja jau 16 metų.

Tadas – intuityvaus, gerklinio ir obertoninio dainavimo praktikas bei etnokultūrinių muzikos instrumentų kalbintojas. Vyriškos energijos skleidėjas “Artimuose Garsuose”, muzikinių kelionių ir improvizacinių kūrybinių dirbtuvių vedantysis. Garso terapijos, gongų ir dainuojančių Tibeto dubenų garso masažo praktikas.

SVARBU. Garso sesija vyks gulint, užmerktomis akimis. Su savimi pasiimkite jogos kilimėlį, pledą ir pagalvę. Jei neturite, parašykite mums, keletas jų yra studijoje. Apranga patogi, daugiasluoksnė. Galima įsidėti raištį akims uždengti. Galite turėti gertuvę su vandeniu. Prieš sesiją geriausia 1-2 val. nevalgyti.

Kontraindikacijos: gongai skleidžia stiprias garso vibracijas, todėl nerekomenduojama jų klausyti pooperaciniu laikotarpiu, turint širdies veiklos sutrikimų, sergant rimtomis psichinėmis ligomis ar garso sukeliama epilepsija, taip pat nėštumo I-ame trimestre. Tačiau kiekvienas atvejis labai individualus, susisiekite prieš sesiją, jei turite klausimų. Kartais susipažinimui su garsais rekomenduojama individuali garso sesija.

Garso kelionė vyks erdvioje salėje. Kaip bebūtų vietų skaičius ribotas, todėl būtina registracija!

———————————————

Garso sesijos gali padėti sugrįžti prie harmoningo viso kūno skambėjimo. Garso bangos pasiekia mus ląstelių lygmeniu, iš naujo sukalibruoja, atkuria ir įkrauna nauja energija, sugrąžina į subalansuotą ir optimalią būseną. Įvairūs garsų dažniai, tam tikrais aukštais dažniais suderinti muzikos instrumentai, taip pat stimuliuoja alfa ir teta smegenų bangas, subalansuoja abu smegenų pusrutulius ir skatina lengvumo bei vidinės ramybės jausmą.

Gražus pavyzdys garsui apibūdinti yra tekanti upė. Jei upę užstoja šakos, meldai, akmenys, vanduo vis tiek teka, bet su daug didesniu pasipriešinimu, su sunkumu. Jei upė švari, joje nėra pasipriešinimo, vanduo teka laisvai, be pastangų. Terapinių muzikos instrumentų garso vibracijos harmonizuoja kūną, atlaisvina jame susidarusias kliūtis, blokus, valo visą energetinį lauką, leidžia nervų sistemai atsistatyti ir atsipalaiduoti.

30
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.