Visos dienos

Vienybės tiltas su Mamų Unija ir MyHero!

VIENYBĖS TILTAS SU MAMŲ UNIJA IR MYHERO!

Edukacinis ir pramoginis renginys visai šeimai.

Rugsėjo 2d., sekmadienį, 8-17 val., pievoje prie Baltojo tilto.

Šiais metais labdaros ir paramos fondas „Mamų Unija“ švenčia 10 metų jubiliejų. Norėdami atsidėkoti visiems prie projekto įgyvendinimo prisidėjusiems ir prasmingą veiklą palaikiusiems žmonėms labdaros fondas „Mamų Unija“ ir sveikos gyvensenos judėjimas „MyHero!“ dovanoja nemokamą pramoginį, edukacinį renginį „Vienybės tiltas“.

Sekmadienį žvaliai rytą pradėti bei sudalyvauti smagiame „Rytėlyje“ kvies sporto treneris Ignas Bakėjus, išalkusių lauks gardus „Maisto pievos“ piknikas, mokytis motyvacijos ir kelio sąmoningumo link „Pažinimo medyje“ skatins asmeninio efektyvumo treneris Darius Ražauskas, o Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato atstovai išmokys, kaip apsisaugoti nuo smurto artimoje aplinkoje. Turiningą dieną vainikuos „X faktoriaus“ finalininkės Augustės Žičkutės, bei dainininkės Kristinos Jurevičiūtės ir Monika Ganga koncertas „Branginame tuos, kurie yra šalia“.

IŠSAMI PROGRAMA:

8-10 val. Rytėlis „Švęskime gyvenimą“ su „MyHero!”

Unikalus projektas, jau spėjęs sužavėti pasaulį, o dabar masinantis žmones Lietuvoje. Tai – tarsi vakarėlis, jau 10-tą kartą vykstantis ryte. Šokiai, žaidimai, blaivios ir sveikos pramogos visai šeimai. Tam, kad suprasti, būtina nors kartą gyvenime sudalyvauti! Vedėjas – Ignas Bakėjus ir „MyHero!” komanda.

10-11 val. Piknikas visai šeimai „Maisto pieva”

Nieko nėra geriau, nei priešpiečiai ant didelės žalios pievos. Kviesk savo bičiulius, ateik su šeima, maisto atsinešk sau ir kitam, o jei neturėsi – „Maisto pievoje” lauks įvairaus maisto vagonėliai ir staigmenos. Pasilepinti čia gales kiekvienas: tiek smaližiai, tiek sočiai pavalgyti mėgstantys gurmanai.

11-14 val. Paskaitų ciklas „Pažinimo medis“

11-12. val. „Kelias sąmoningo gyvenimo link – nuo ko pradėti ir kaip nepalūžti“ Asmeninis pavyzdys, motyvacija, pagrindinės vertybės ir jų laikymasis. Paskaitos lektorius – „MyHero!” bendruomenės įkūrėjas, sporto treneris Ignas Bakėjus.
12-14 val. „Santykių sveikata. Meilės paslaptys paprastai“. Vyrų ir moterų santykiai – kaip atrasti balansą ir išgyventi kartu. Paskaitos lektorius – konsultantas, asmeninio efektyvumo treneris Darius Ražauskas.

14-15 val. „Šeimos namų” projekto pristatymas

Reabilitacijos ir informacijos centro sunkiai sergantiems vaikams ir jų artimiesiems projekto „Šeimos namai” įgyvendinimo, naudų ir paslaugų pristatymas. Dalyvauja „Mamų Unija” fondo įkūrėja Eglė Mėlinauskienė ir komanda.

16 - 17 val. Koncertas „Branginame tuos, kurie yra šalia“

Savo muziką dovanoja „X faktoriaus” finalininkė Augustė Žičkutė, bei dainininkės Kristina Jurevičiūtė ir Monika Ganga.

--------------------------------------------------

10-17 val. Vaikų zona su „LavinuVaika.lt"

Visą dieną veikianti, mažuosius linksminanti pramogų zona, kurioje vaikus džiugins žaidimai, pramogos, spalvinimo kampelis bei animatorių organizuojami siurprizai.

10 -16 val. Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato ir Vilniaus savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus palapinė

Vilniaus miesto pirmojo komisariato ir savivaldybės atstovai kviečia į edukacinius užsiėmimus vaikams ir suaugusiems. Palapinėje policijos pareigūnai ir savivaldybės atstovai konsultuos, patars ir dalinsis informacija, kaip kurti saugią gyvenamąją aplinką, kaip apsisaugoti nuo smurto artimoje aplinkoje. Savivaldybės atstovai vykdys prevencinę akciją „Auginu atsakingai", kurios metu augintinių šeimininkams dalins maišelius ekskrementams rinkti. Visiems norintiems bus demonstruojamas policijos automobilis, kompaniją palaikys policijos bičiulis Amsis. Mažieji galės sudalyvauti pramoginėse viktorinose ir žaidimuose bei išklausyti saugaus eismo paskaitą.

10 - 16 val. Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro palapinė

Kaip atrodo mikrobų pasaulis, kaip bakterijos atsiduria ant rankų? Šių ir dar daug kitų įdomybių sužinoti kvies Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro atstovai. Jų palapinėje, piramidės pagalba, bus mokoma kaip subalansuoti mitybą, tinkamai pasirinkti maisto racioną. Pasitelkus magnetinę lėkštę bus demonstruojama, kaip turi atrodyti sveiki, subalansuoti pusryčiai, pietūs ir vakarienė. Norintys pajudėti – jėgas galės išmėginti fizinio aktyvumo skatinimo veikloje.

Visi renginiai – nemokami. Vedėja – Elžbieta Latėnaitė.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.