Visos dienos

Seminaras „Perduok kitam! arba kaip keliauja džiaugsmas“

Data: Rugpjūčio 17 d. 
Laikas: 18 val. 
Vieta: Qtime
Kaina: 
Įėjimo kaina 15 eurų
Atėjus dviese – kaina vienam asmeniui 12 eurų
Senjorams ir studentams taikoma 50% nuolaida

Ar galiu kurti savo būsenas, kaip noriu jaustis, savarankiškai, niekieno iš išorės neveikiamas? 
TIKRAI TAIP!

„Juoko jogą atradau tuo laikotarpiu, kai maniau, kad man netrūksta nei juoko, nei humoro jausmo. Ir pradėjusi šią praktiką taikyti savo kadienoje, supratau, kad man trūksta tik savęs tikros, nesuvaidintos. Supratau, kad labiau pasitikėjau savo susikurtu įvaizdžiu, kad buvau ta, kuri nuolat prajuokins, na, tarsi juokdarė, tik taip galėjau pelnyti aplinkinių pritarimą, palaikymą. Supratau, kad būti savimi man buvo per baisu, gal net gėda... o čia - greit viską pamaskuoji humoru, juokeliais ir nieks, rodos, nepastebėjo mano nei sumišimo, nepatogumo... Šis suvokimas, kad, rodos, pažįstu pasaulį, bet nepažįstu savęs pačios, nedrįstu parodyti pasauliui savęs tikrosios ir buvo tas lūžis, po kurio prasidėjo visai kitoks gyvenimo kelias, visai kitoks kvėpavimas ir savęs priėmimas“, - teigia saviugdos trenerė – koučerė, juoko jogos trenerė bei neuroedukatorė Kristina Laučienė.

Kviečiu patirti jus visai kitokius išgyvenimus nei esate pratę. Ši praktika, kur susitinka dėmesys savo kūnui, protui ir sielai, lavina savivoką apie kūno kalbą, apie jo ekspresiją, apie žinutes, kurias jis nuolat mums siunčia. Mindfullness technika padės įtvirtinti naujai atrastus suvokimus. Net ir nedideli dienos pokyčiai dali padaryti didelį skirtumą, nes jums tai bus svarbu. Tad, paklauskite savęs

Ar turiu tam tikrų ritualų, kurie padeda man kasdien jaustis gerai?
Ar žinau, kas tiksliai man teikia džiaugsmą?
Ar turiu svajonių, kurioms dar neskyriau dėmesio, nors visas vidus nuolat šaukia man apie tai?
Ar žinau, kas man sukuria laimės pojūtį?
Kaip auginu pasitikėjimą savimi?
Ar žinau, kas man padeda kurti gyvenimo kokybę?

Kiekvienam žmogui gyvenimo kokybė yra subjektyvus suvokimas, tačiau keletas aspektų, kurie aktualūs kiekvienam. Mokslininkai teigia, kad laimė tai yra cheminė reakcija smegenyse, kurią sukelia hormonai endorfinas ir dopaminas, užpildydami smegenyse esančius pasitenkinimo centrus, kurie skatina džiaugsmą ir mažina skausmą. Pasirodo, laimės galima mokytis, kaip mokomės žaisti krepšinį, piešti ar užsienio kalbų. 

Komforto ribas plečiantis užsiėmimas jums padės labiau:
suvokti savo kūną, prigimtines galias, 
būti dėkingu ir pastebėti džiaugsmo akimirkas
pastebėti žmones, apkabinti ir juoktis
įsiklausyti į savo širdį

Judėsime palengva, su juoku ar šypsena, judėsime per savo vidines būsenas – susikaustymą ar įtampą, drovumą ar nerimąstingumą, keliausime link to, kas daro jus pačiu savimi. 

Jei manote ar baiminatės, kad juokas yra ne jums, kad esate per rimti šiam nerūpestingam reikalui – jūs teisūs. Ir jei manote, kad norite atrasti daugiau džiaugsmo, arba susigrąžinti kažkur pakeliui į suaugusio žmogaus pasaulį pamestą džiaugsmą – jūs irgi teisūs. Darykite tai, kas jums yra svarbiausia. 

„Gyvenimas su dėkingumu ir džiaugsmu – tai ne kas kita, kaip kūno ir sąmonės paruošimas laimei“. Kristina Laučienė

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.