Visos dienos

Naktinis irklenčių turas Luokesų ežere

Užburiantis naktinis turas Luokesų ežere. Luokesai pasižymi savo ramia gamtos apsuptimi, itin skaidriu vandeniu bei nuostabiu povandeniniu pasauliu, kurį atrasite naktį plaukdami šviečiančiomis irklentėmis. Šis turas sužavės tiek jau bandžiusius naktinius turus Vilniuje, Kaune ar Trakuose, tiek tuos, kurie dar nei karto nėra plaukę naktiniame goSUP ture. 

Naktiniai goSUP.lt turai rekomenduojami National Geographic, turizmo departamento bei įvairių turizmo centrų. Tai tikrai unikali patirtis, kurią rekomenduojame išbandyti kiekvienams. Mūsų irklenčių apačioje pritvirtintos specialios LED lempos leidžia atrasti įspūdingą povandeninį pasaulį. 


LAIKAS. Startuojame 22:00, pradedame nuo instruktažo, kurio metu išgirsite visą reikalingą informaciją: kaip taisyklingai užlipti ant irklentės, teisingai plaukti, kaip elgtis nukritus, kokiu maršrutu plaukti ir kitas svarbias elgesio ant vandens taisykles. Instruktažas užtrunka apie 15 min, tuomet plauksite. Bendra plaukimo trukmė: 1-1:30 val. (priklausomai nuo plaukiančiųjų greičio bei oro sąlygų).

VIETA. Susitinkame aikštelėje prie Luokesų ežero. Važiuojant iš Vilniaus keliu A14, aikštelė bus kairėje pusėje. Nuoroda į žemėlapį: https://goo.gl/maps/ZkpVXKmHARB2 

APRANGA. Apsirenkite laisva, sportiška apranga, kuri nevaržytų judesių, patogia avalyne, geriausiai sportine. Aprangą rinkitės pagal oro sąlygas - jei prognozės žada vėsesnį vakarą, apsirenkite šilčiau. Dėl viso pikto turėkite automobilyje atsarginį drabužių komplektą. Svarbius daiktus: telefonus, automobilių raktelius, kt. - kol plauksite galėsite palikti mūsų automobilyje.

KAINA. Turo kaina 25 Eur asmeniui; į kainą įskaičiuota visa reikalinga įranga (irklentės komplektas, specialios LED šviesos), instruktažas. Luokesų naktinis turas yra vienkartinis vasaros renginys su labai ribotu vietų skaičiumi, todėl šiam turui netaikomos įprastos naktinių turų nuolaidos. 

Esant labai nepalankioms oro sąlygoms (audrai, perkūnijai ar kitam pavojingam gamtos reiškiniui), kurios gali kelti pavojų renginio dalyviams, renginys gali neįvykti numatytu laiku ir būti perkeliamas kitai datai abipusiu susitarimu. Tokiu atveju turo dalyviai informuojami asmeniškai susiekus bilietų pirkimo metu nurodytu telefonu. 

DALYVIAI. Jei dvejojate dėl savo galimybių plaukti tamsiu paros metu pirmiausia rekomenduojame apsilankyti mūsų organizuojamose irklenčių pamokose (daugiau: www.gosup.lt) Naktiniame ture galima dalyvauti vaikams nuo 16m. Išimtys taikomos tik pažengusiems goSUP.lt mokyklos mokiniams.

Ture draudžiama dalyvauti asmenims apsvaigusiems nuo alkoholio ar kitų medžiagų. Organizatoriai pasilieka teisę nesuteikti paslaugos neblaiviems asmenims ir negrąžinti pinigų už sumokėtą bilietą.

Renginiui įvykus, tačiau klientui neatvykus į renginį ir dėl savo neatvykimo iš anksto iki renginio nesusisiekus su administracija ant bilieto nurodytais kontaktais, už bilietą sumokėti pinigai nėra grąžinami. Įsigytas bilietas galioja tik tam tikram renginiui.

Taip pat rekomenduojame
28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.