Visos dienos

Kiaušinių skystu tryniu ruošimo dirbtuvės

Tradiciškai, lietuviams pažįstami tik du kiaušinių paruošimo būdai: skystu arba kietu tryniu. Iš tiesų, taikant specialią metodiką, paremtą naujausiais molekulinės
gastronomijos atradimais, galima tiksliai išvirti kiaušinį su norimo klampumo tryniu: nuo kondensuoto pieno iki riešutų sviesto. Taip paruošti kiaušiniai ne tik paįvairina pusryčių ar švenčių valgiaraštį, bet ir yra vieni skaniausių ir sveikiausių kiaušinio ruošimo būdų.

Dirbtuvių metu išmoksite:
* pagal norimą tekstūrą, paruošti su lukštu virtus putpelių ir vištų kiaušinius,
* keliais būdais paruošti be lukšto virtus vištų („Benedikto“) kiaušinius,
* pagaminti „hollandaise“ padažą, kuris yra neatsiejama Benedikto kiaušinio dalis,
* pagaminti šviežią majonezo padažą.

Renginio metu neapleidžianti gera nuotaika, malonūs vienas kitą keičiantys kvapai ir išskirtinio skonio pačių pagaminti patiekalai paliks neišdildomus įspūdžius ilgam.

Renginyje gali būti fotografuojama ir filmuojama.

Kontaktas pasiteirauti Mob. tel. +370 647 72608

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.