Visos dienos

Ravioli su pesto padažu gamybos dirbtuvės

Pesto padažas – ypatingas italų virtuvės išradimas, toks genialiai paprastas, bet kartu išskirtinai turtingas skonio ir maisto medžiagų.

Geriausiai visos jo skoninės ir maistinės savybės atsiskleidžia, jei jis vartojamas iškart po pagaminimo, todėl ketvirtadienį kviečiame užsukti pas mus ir ne tik išmokti pasigaminti rankų darbo originalios receptūros pesto padažo, bet ir paragauti juo pagardintų šviežiai pagamintų ravioli su ką tik pagaminta saldaus pieno ricotta.

Taip pat rekomenduojame
20
Liepa
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Liepa
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31