Visos dienos

Sūrio šeštadienis pievoje

Taip, jūs neapsirikote, į pievelę sugrįžta Paulius ir Vilkų kitokie sūriai. 

Nuo 19 val. susipažinkite su tais, kurie patys melžia, patys gamina, patys parduoda ir patys supjaustys jums gabalėlį paties pačiausio sūrio, kuriuo galėsite mėgautis klausydami koncerto čia pat, pievoje.

Vilkų kitokie sūriai – tai fermentiniai gyvo karvės pieno sūriai su vietos dvasia (genius loci). Sūriai gurmė ir ieškantiems(-čioms):

Puskietis sūris UOŠNYS
Taleggio tipo sūris UOŠNIUKAS
Cheddar tipo sūris AKMOU
VILKŲ RICOTTA
Crescenza tipo sūris KNYGNEŠIO UŽKANDA
VILKŲ JOGURTAS

"Mes gaminame brandintus - pelėsinius sūrius neskubėdami, pasimėgaudami, įsižiūrime ir įsiklausome į supančią gamtą. Gyvename ir savo tris karves ganome Žemaitijos nacionaliniame parke, Vilkų kaime, nors esame (buvome) vilniečiai. Viskas prasidėjo nuo mūsų pirmosios džersių veislės karvės Uošnos. Jos vanilės spalvos pienas suteikia sūriams graikinio riešuto poskonį (ragavusiųjų žodžiais tariant..)", – pasakoja Paulius.

20
Rugsėjis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Rugsėjis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30