Visos dienos

Goloka Party Lila 2018 Blaivus festivalis

Tai užburiantis trijų dienų ir dviejų naktų ritualas, kuris sujungs mūsų širdis ir išlaisvins sielas. Viso festivalio tema - stebuklingi pamokantieji pasakojimai (lilos) iš senovės vedų šventraščių. Visi kartu jų dėka keliausime į stebuklingą šalį, ten dar geriau pažinsime save, augsime ir patirsime pačias nuostabiausias vasaros akimirkas.

Joga, meditacija, mantros, ajurveda, paskaitos, Vedų tradicijos, vaikų šalis, laikinosios chna tatuiruotės, vegetariškas ir veganiškas maistas, kūrybinės dirbtuvės, socialiniai žaidimai ir dar daugiau!

Buvusių Goloka party festivalių akimirkos: https://www.youtube.com/watch?time_continue=173&v=ihO5U09Ur4s

Šis festivalis – tai ne tik smagiai praleistas laikas, bet ir sąmoningai išgyventas vidinis virsmas.

Ši šventė – tai magiški vartai į kitą realybę. Kiekviena festivalio diena mus pasitiks su stebuklingomis tūkstantmetėmis istorijomis iš vedų raštų. Kiekvienas pasakojimas atneš skirtingas dovanas. Šie pasakojimai yra tokie slapti, kad juos atskleisime tik pačio renginio metu. Ir kasdien tik po vieną.

Atlikėjai ir lektoriai:

Sankaršan das Adhikari(JAV): festialio garbės svečias. Kilęs iš JAV, nuo 1972 praktikuoja bhakti jogą. AC Bhaktivedhanta Svamio mokinys. Mokytojas savo kupinu meilės žvilgsniu sugeba pažvelgti į kiekvieno sielą ir dvasinės energijos pripildytais žodžiais ją pripildo ramybės. Vedų šventraščių žinovas, mistikas bhakti jogas, gebantis pažadinti meilės ir dvasingumo audrą klausytojų širdyje. Lektorius skaitys specialiai festivaliui paruoštas paskaitas bei atliks savo autorinių dainų koncertą.

Prithu (Vokietija): Šviesusis išminčius, vedų ir krikščionybės sąsąjų tyrinėtojas, dvasinės muzikos šamanas, po daugiau nei 40 metų intensyvios bhakti jogos praktikos atradęs visišką vidinę ramybę.

Ananda Vardhana Svamis (Rusija) šis keliaujantis mistikas vienuolis, dvasinio transo būsenoje pasakoja ne šio pasaulio istorijas bei gieda subtilų kūną apvalančias mantras...

Ieva Zasimauskaitė (LT) žavi, talentinga dainininkė, Eurovizijos dainų konkurso Lietuvoje laimėtoja. Ieva trykšta entuziazmu ir visada pavergia publikos širdis. Dainininkė ne tik atliks savo įprastas dainas, bet mokins publiką dainuoti vedines mantras bei medituoti

Edgaras Lubys (LT) šis atlikėjas autorinėmis dainomis ir unikalia muzika perteikia gilius išgyvenimus ir brandžią gyvenimo patirtį.

Ugis Kugis (LV) energijos bomba, meditacinės muzikos ryklys, televizijo laidų vedėjas, labiausiai apsvaigęs blaivaus gyvenimo propaguotojas.

Natya Devi Šokio Teatras (LT) teatro grupė šokiai pasižymi ypatinga choreografija, o judesiai prikausto kiekvieną. Čia šokama visa savo esybe, kiekvienu antakio kilstelėjimu, kiekvienu akies mirktelėjimu...

 

Taip pat mūsų laukia astrologų konsultacijos, gongų maudynės, batutų šalis vaikams, laikinos chna tatuiruotės, meno terapija, šeimų terapija, vegetarinis ir veganiškas maistas, paskaitos apie santykius, vaikų ir tėvų auklėjimą, meditaciją, ajurvedą, savęs atradimą ir gebėjimą išlikti pozityviu ir daug daug neišdildomų prisiminimų!

Daugiau informacijos www.golokaparty.lt/lila

Facebook: https://www.facebook.com/events/160630971435313/

Renginys už paaukojimus. Pelnas bus skirtas vedų akademijos pastatų renovacijai (Kaune). Paaukoti galite renginio metu arba įsigydami išankstinį bilietą šioje svetainėje: https://tickets.paysera.com/lt/event/goloka-party-lila-2018

Taip pat rekomenduojame
16
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.