Visos dienos

VAKARAS KAUNE SU TRIMIS SĖKMĖS GURU: „GARANTUOTA SĖKMĖ”

„GARANTUOTA SĖKMĖ”- NEĮTIKĖTINI REZULTATAI VERSLE IR MEILĖJE!


Renginio vieta ir data: Kaunas, Birželio 17d. 

Renginio trukmė: 2:30h.

Pradžia: 15h.

Kaina: 15 eur; 9 eur.

Renginio metu 3 pranešėjai atsakys:
1. Kaip tapti sėkmingu.
2. Kodėl vieni yra sėkmingi, o kiti ne.
3. Ar pažintys yra svarbu ir kaip susipažinti su žmonėmis, kurie padės tau tapti sėkmingu.
4. Kas garantuoja sėkmę santykiuose.


PRANEŠĖJAI:

Ramūnas Karpuška.

Turi žmoną ir vaiką. Dirba mėgstamą darbą su geriausiais pasaulyje marketingo specialistais. Volstryto Vilko (Jordan Belfort) žodžiais -  „R.Karpuška yra geriausias. Jis tikrai padarys tai, ko jūs tikitės“. Volstryto Vilko rekomendaciją galite pažiūrėti čia: https://www.youtube.com/watch?v=HkuSNGzzznM
Šiuo metu Ramūnas padeda klientams video marketingo, klientų pritraukimo ir pardavimų didinimo klausimais. Ramūnas Karpuška dirbęs su: Volstryto Vilku (Jordan Belfort) (pardaviminiai video sukurti sistemai „Straight line“, kurią ne kartą reklamavo pačiame “Wolf Of Wall Street” filme). Tony Robbins, vienas žinomiausių sėkmės ir gyvenimo transformacijos ekspertų. Ir daugybę kitų užsienio ir Lietuvos žymių žmonių.

Algimantas Stankevičius
Turi žmoną, vaiką. Verslo planavimo ir situacijos analizės klausimų konsultantas. “Apps libri” įkūrėjas - žymiausių Lietuvoje muziejų ekspozicijų, mobilių programėlių įgyvendintojas. Karjerą pradėjo įkūręs įmonę “Terra medija” kurdamas dekoracijas tokioms laidoms kaip TV pagalba, Nomeda. Tai buvo tik pradžia. Sėkmingi projektai pakėlė jį į konsultanto lygį, kur dirbo su žymiausiomis Lietuvos ir užsienio televizijos žvaigždėmis. Algimantas Stankevičius visuomet pasiekdavo savo tikslų. Jis yra iš tų, kurie patys renkasi klientus.

Mindaugas Šebelskis

Internetinio marketingo specialistas, šiuo metu vadovaujantis vienam didžiausių moteriškos saviugdos projektų „ŠOKOLADAS SIELAI“. Savo verslo kelionę jis atvirai dokumentuoja Facebook’e, pavadinimu „Marketingo paslaptys, kurios veikia šiandien“.

Pirmieji verslai buvo labai nesėkmingi. Buvo etapas, kai jis turėjo gyventi iš 86 eurų per mėnesį ir valgyti draugų atneštą maistą.

Draugai juokėsi ir nuolat kartojo - „nustok užsiiminėti nesąmonėm, susirask tikrą darbą!“. Kai po keletos metų jį pamatė - niekas nebesijuokė!

Mindaugas atskleis savo PASLAPTIS, kaip iš visiško nevykėlio, nesugebančio uždirbti nė 100 eurų per mėnesį, save transformavo ir perėjo į kitą gyvenimo lygi (kai turi laisvę daryti ką nori, su kuo nori ir kada nori!)

Jis dirba su savo mylimąja, kartu keliauja pas geriausius pasaulio mokytojus ir nuolat ieško būdų, kaip kurti gražius, bei harmoningus tarpusavio santykius. Taip pat kartu augina nuostabią mergaitę.

Mindaugas ir dabar, kiekvieną dieną dirba su pardavimais internetu, vysto įvarius projektus, mokosi, seka tendencijas ir puikiai žino KOKIOS MARKETINGO STRATEGIJOS IR TAKTIKOS VEIKIA DABAR, tad bus be galo vertingas susitikimas!

Pranešėjus kalbins pats ALEX MONACO.

Mūsų seminaro dalyviai duos tau sėkmės pultelį! Ar nori to?

Ar nori perimti SĖKMINGŲ žmonių patirtį? Ar nori pajusti nuostabų sėkmės skonį? Tuomet ateik į renginį! Taupydami tavo laiką, pasiūlysim iškarto užsisakyti bilietą su 40 procentų nuolaida. Nuolaida baigsis PENKTADIENĮ(06.08)! 


Žinok:
1. Tu gali sukurti SĖKMINGĄ verslą dirbdamas antram darbe!

2. Tu gali skirti daugiau laiko šeimai ir sau turėdamas daugiau nei vieną verslą!

3. Tu gali pasiekti daugybės dalykų per šį pusmetį, arba jeigu nori per tris mėnesius! Tu gali būti hyper sėkmingas žmogus (110 procentų sėkmės).

4. Norėdamas suvaldyti gyvenimą ir sėkmę turi išmokti administruoti - valdyti laiką! Kodėl taip manome? Ateik į renginį ir sužinosi!

KAS ATSITIKS JEIGU NEATEISI Į SEMINARĄ?

Jeigu neaplankysi seminaro, tavo gyvenime nieko naujo neįvyks. Jeigu tave tai tenkina, tuomet viskas gerai, bet jeigu tu nori patirti sėkmę, turėtum prisijungti prie mūsų vakarėlio - susitikimo!

YRA DU TIPAI ŽMONIŲ:

Yra du tipai žmonių. Vieni padiskutavę apie savo troškimus ir tikslus imasi veiksmų, kiti lieka ten kur buvo… Kuris iš šių žmonių esi tu? Ar tu nori ne tik diskutuoti, bet ir veikti? Tuomet kodėl tu vis dar neužsiregistravai į seminarą? Juk jeigu nepatiks - pinigus galėsi susigrąžinti!

Pasielk ryžtingai. Pradėk pokyčius mūsų seminare!

SVARBU: Seminaro metu įvyks tikri stebuklai. Kodėl? Tie kas parodys norą dirbti su savo svajonėmis gaus VIP praėjimą į seminaro pratęsimą, kuris truks dar 30 minučių. Vip seminaro pratęsimo metu tu dirbsi su savo pusmečio planu! Išėjęs iš renginio tu turėsi suvirškintą 100 procentinį sėkmės planą, kurį tau beliks tik įvykdyti. Žingsnis po žingsnio.   

Tu nesi buvęs tokiam renginyje kaip šis!

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.