Visos dienos

Meno terapija suaugusiems

Meno terapija suaugusiems, kartu su Eugenijumi Šuldiakovu.

Data: Birželio 16 d.
Laikas: 16 val.
Vieta: Qtime
Kaina: 7,50 eurai
(Užsiėmimo metu jūs gausite visas reikiamas priemones, akvareles, spalvotus pieštukus ir kitus reikmenis.)

Dažnai būna taip, kai norėdami visiems įtikti, užsidedame kaukes ir pamirštame save. Ar teko prastai jaustis vien dėl to, jog turite daryti tai, kas jums ne prie širdies? Jausti apmaudą ir nusivylimą, kai stengiatės būti geri kitiems, aplinkiniams, bet ne pačiam sau? Ar tai padeda būti laimingiems? Ar kaukių nešiojimas įkvepia jūs jausti džiaugsmą ir mėgautis gyvenimo malonumais? Ar suteikia laisvę ir ramybę? O kas gali padėti išsivaduoti nuo kaukių nešiojimo pasekmių lengvai iš kūrybiškai? Priemonių yra įvairių. Viena iš jų – meno terapija. 

Visa meno terapija yra skirta tam, kad geriau suprastum save. Tai mūsų vidinio pasaulio tyrinėjimo procesas ir mokymasis, kaip ir dėl kokių priežasčių mes sąveikaujame su išoriniu pasauliu tam tikru būdu.

Nors visi meno terapijos pratimai vienaip ar kitaip siejami su savo pasąmonės tyrinėjimu, ši praktika daugiausiai dėmesio skiria savęs pažinimui.

Kaukių praktika naudinga žmonėms, kurie, atrodo, net nežino, kad jų gyvenimas turi visai kitą prasmę.

Žinoma, visiškai normalu turėti nuosavas vidines nuostatas ir asmenines viešojo elgesio normas įvairiose situacijose. Tačiau pagaliau ateina momentas, kuriame santykiai tarp šių dviejų mūsų pusių pradeda konfliktuoti, o ryšiai tarp skirtingų asmenybės pusių gali stipriai sutrikti. Vidiniai prieštaravimai turi ilgalaikes ir ne itin malonias pasekmes.

Bet kokiuose tarpusavio santykiuose su savo vidiniu pasauliu sėkmės garantas – bendravimas ir supratimas. Žmonėms, kurie nesuvokia ar nežino savo giluminių troškimų, šis gilus „pasinėrimas“ į ryšio sukūrimą tarp vidinės ir išorinės asmenybės dalių – tai puiki praktika tai padaryti pirmą kartą. Taip pat puikus būdas išskirti emocinį intensyvumo lygio augimą dviejuose svarbiausiuose žmogaus aspektuose. Kaip teorija veikia santykius, sprendimus ir energijos lygį mūsų vidiniam ir išoriniam pasauliai, yra patraukliai aprašyta daugelyje straipsnių internete ir psichologijos žurnaluose. 


Nors ši praktika yra įdomi ir sudėtinga, mes taip pat sprendžiame keletą esminių dalykų ir įsigiliname į psichikos aspektus. Ypač svarbu stebėti, kaip jaučiamės atlikdami pratimą.

Taip pat svarbu prisiminti, kad praktika negali būti atlikta vieną kartą. Jei norite pasisotinti, vienas kąsnis neišspręs alkio jausmo. Didžioji dalis atlikusių praktiką įvertina pratimo naudą ir pamato konkrečius pokyčius per tam tikrą laiką.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.