Visos dienos

Tiekėjų auditas: tiekėjų patvirtinimo ir monitoringo sistemos sudarymas, pasirengimas auditui, tiekėjų auditų specifika priklausomai nuo jų veiklos, pagrindiniai akcentai.

09:30 - 10:00

Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 11:00

Tiekėjų patvirtinimo ir monitoringo sistemos sudarymas atsižvelgiant į tiekėjo ir žaliavos rizikas, žaliavų falsifikavimas, įgyvendinimas pagal FSSC 22000, BRC ir IFS reikalavimus.

11:00 - 11:30

Pasirengimas tiekėjo auditui – auditų planavimas, auditorių kompetencija, pirminės informacijos rinkimas apie įmonę, tiekiamų žaliavų / produktų specifikacijos, įvadinės informacijos tiekėjo auditui rinkimas iš tiekėjo (naudojamos žaliavos, srauto diagrama, technologija, SVT ir VT / BVP).

11:30 - 12:00

Pasirengimas tiekėjo auditui – audituojamos veiklos analizė, GGP gairių peržiūra, klausimynų pasirengimas, audituojamų vietų nustatymas ir parinkimas.

12:00 - 13:00

Pietų pertrauka.

13:00 - 14:00

Gamybos įmonių auditavimas – esminės audito vietos ir akcentai priklausomai nuo tiekėjo veiklos (gyvūninės kilmės tvarkymo įmonės – mėsa, pienas, žuvis, kiaušiniai, negyvūninės kilmės tvarkymo įmonės – grūdų produktai, prieskoniai, grybai, uogos, kruopos ir kt.).

14:00 - 14:30

Pirminės grandinės / žemės ūkio produktų tiekimo įmonių / ūkininkų auditavimas (grūdai, vaisiai, daržovės, medus, gyvuliai, paukščiai ir kt.).

14:30 - 14:45

Kavos pertraukėlė.

14:45 - 15:05

Didmeninės prekybos įmonių auditavimas.

Pakavimo medžiagų, skirtų tiesioginiam kontaktui su maistu, auditavimas.

15:05 - 15:35

Paslaugų teikėjų auditai – skalbimas, transportas, sandėliai, gamybos / pakavimo paslaugos teikėjai.

15:35 - 15:50

Audito rezultatų apibendrinimas, audito programos / ciklo įgyvendinimo efektyvumo kontrolė.

15:50 - 16:15

Klausimai, diskusijos.

Lektorius - Marius Kaziliūnas, UAB „Maisto saugos biuras“ direktorius, auditorius.

17
Rugpjūtis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Rugpjūtis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31