Visos dienos

CRRNT No. 4 / KMN

„CRRNT“ - tai koncertų ciklas skirtas naujajai gyvai muzikai. Ketvirtąjį kartą vyksiančioje ciklo dalyje skambės gyvai atliekama elektro-akustinė muzika.

Gintė Preisaitė (gyva elektronika, klavišai) 
Jūra Elena Šedytė (gyva elektronika, vokalas)
Domantas Razmus (būgnai)
Aurelijus Užameckis (kontrabosas)

Apie atlikėjus:

Gintė Preisaitė – pianistė, pradėjusi savo muzikinį kelią klasikinėje muzikoje, vėliau tęsė bei tebetęsia paieškas improvizacinės, šiuolaikinės, eksperimentinės, akustinės ir elektroninės muzikos atlikime bei kūrime. Aktyviai dalyvauja įvairiuose festivaliuose, koncertuose, performansuose. Jos kūrybiniai ieškojimai panardina į psichodelišką ramybę nuolat besikaitaliojančią su industriniais ritmais, kurie išsigrynina “field recording” ir spalvotų synth melodijų sintezėje.
https://soundcloud.com/gintep

Jūra Elena Šedytė – aktyvi lietuvių jaunosios kartos kompozitorė. Jos kūriniai yra skambėję įvairiuose šiuolaikinės muzikos festivaliuose, taip pat ji aktyviai dalyvauja Lietuvos ir kitų šalių kūrybinėse dirbtuvėse, bendradarbiauja su įvairių meno sryčių jaunaisiai menininkais: šiuolaikinio cirko, šiuolaikinio šokio artistais bei teatro ir kino režisieriais. Šiuo metu Jūra vis labiau įsitraukia į atlikėjinę veiklą: naudodama balsą bei elektroniką atlieka savo bei kitų kūrybą. Jūros muzika – tai kompoziciniai žemėlapiai, savo garsiniais įrašais nukreipsiantys į atlikėjos asmenines praeities nuotrupas. Elektrinė iliuzija, akustiniai praregėjimai, analoginiai krūptelėjimai. Visa tai virs ritminiais ir harmoniais sluoksniais, nešančiais klausytoją į balso užaštrintas emocines būsenas.
https://soundcloud.com/juragrupe

Aurelijus Užameckis – aktyvus jaunosios kartos kontrabosininkas. Ilgai studijavo klasikinę muziką, grojo su orkestrais, tapo vietinių konkursų laureatu. Dalyvavo meistriškumo kursuose ir sėmėsi žinių pas Miloslav Jelinek, Božo Paradžik, Frank Gratkowski ir kt. Šiuo metu muzikantas aktyviai dalyvauja džiazo, šiuolaikinės ir improvizacinės muzikos scenose, groja ir kuria su geriausiais šalies muzikantais bei dalyvauja teatro, kino ir kitose meno platformose. Yra grupės „Džiazlaif“ narys. 

Domantas Razmus lankė Pasvalio vaikų ir jaunimo muzikos mokyklą. Vėliau savarankiškai pradėjo groti mušamaisiais, įstojo į LMTA džiazo atlikimo studijų programą. Yra pasirodęs įvairiuose Lietuvos ir užsienio džiazo festivaliuose, konkursuose, aktyviai dirba laisvai samdomu muzikantu. Šiuo metu studijuoja LMTA šiuolaikinės muzikos magistro studijose. 

19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.