Visos dienos

Vaikų vasaros akademija

Tik ką prasidėjusios vaikų vasaros atostogos tampa ikru išbandymu tėvams – kuo užimti vaikus, kad nenuobodžiautų namuose? Tėveliai, vasaros pradžioje gali nebesukti galvos, ką veikti vaikams, per ką tik prasidėjusias atostogas! Kauno jaunimo mokykla ir Kauno suaugusiųjų mokymo centras priims mažuosius į Vaikų akademiją. Čia vaikų laukia mini vasaros stovykla, kuri garantuoja geras emocijas, smagų laiką ir tinkamą priežiūrą!

Akademija NEMOKAMA, nepriklausomai nuo vaiko ugdymo įstaigos. 

Į stovyklą įtraukiamas nemokamas maitinimas (vaikai su mokytojų priežiūra gamina maistą)

Registracija el. paštu laisvalaikis@kjm.lt (nurodyti vardą pavardę vaiko ir tėvelio, vaiko amžių ir kontaktinį telefoną) / +37064582824 Živilė

PROGRAMA (preliminari), skirta 6-10 metų vaikams:

Kungfu pandos treniruotės

Berniukams ir mergaitėms pirmieji Rytų kovos menų savigynos žingsniai. Pamokas veda patyręs Taekwondo treneris Aurimas Masys.

Kaip apsiginti jei nepažįstamas nori nugvelbti sumuštinį? Kas yra Taekwondo ir su kuo tai valgoma? Kūno ir dvasios stiprinimo pamokėlės

Mažoji princesė

Minimalios pamokos apie grožį, praktinės užduotys susijusios su vaikų vaizduote, spalvų derinimas, drabužių siuvimo pradmenys. Užsiėmimus veda Lalita Strašunskytė.

Kaip pasiūti savo princesės suknelę? Kaip pasidaryti tobulas garbanas pačiai? Rožiniai mergaičių pašnekesiai ir workshopai.

Molinukų dirbtuvės

Keramikos užsiėmimai net patiems išrankiausiems mažiesiems menininkams. Su moliu supažindins mokytoja Loreta Kvietkauskienė

Kokie meno šedevrai išeina iš molio? kaip nulipdyti gražiausią pasaulyje skulptūrą? Keramikos užsiėmimai mažiesiems

Jaunųjų konditerių akademija

Vaikai mokysis konditerinių patiekalų (pyragų, sausainių, tortų) gamybos. Visa grupė pasiskirstys darbus ir padedant mokytojai Nidai Pakėnienei, gamins saldumynus.  

Iš kokių produktų susideda skaniausių sausainių receptas?/ kuo skiriasi pyragas nuo torto? / pirmieji konditerio žingsniai

Tu geriausias

Įvairios užduotys, pratimai, kurie skatins vaikus išdrįsti pasakyti, bendrauti tarpusavyje. Pasitikėjimą savimi  skatinančios užduotys ir su komunikacijos specialiste Živile Mileryte.

Kaip tapti drąsiu ir užkariauti pasaulį? Pasitikėjimo lygis 99 proc. – kaip pasiekti? Mažų, bet tikrų lyderių ugdymas.

Auksinio mikrofono studija

Vokalo pradmenys, gitaros brazdinimas, būgnų mušimas ir kiti muzikiniai iššūkiai. Pamokas veda patyręs muzikos mokytojas Gintaras   Petraška

Kaip tapti popscenos dievaičiu? Kurioje rankoje laikyti mikrofoną, kad daina pasiektų klausytojų ausis? Užsiėmimai būsimiems scenos „vilkams“

eSporto pradžiamokslis

Žaidimas „Minecrafts“ informacinių technologijų mėgėjams. Mokytojas Saulius Černevičius išmokys strategijų ir padės pirmuosius žingsnius eSporto link.

Kokius kompiuterinius žaidimus žaisti negaištant laiko? Kaip išmokti žaidimų strategijų ir netapti noliferiu? Pažintis su sparčiai populiarėjančiu eSportu.

3D piešimas/ piešiniai ant smėlio

Kūrybiniai užsiėmimai vaikams. Pažintis su smėlio menu ir 3D piešimu. Užsiėmimus veda dailės mokytoja Rasa Bakienė.

Kas yra 3D? Kaip gaunamas spalvotas smėlis? Meniniai užsiėmimai, praplėsiantys vaikų akiratį.

Svečiuose pas Harį Poterį

Aktorinis vaikų paruošimas: sceninė kalba, judesiai, personažų vaidyba. Mažieji aktoriai savo įgūdžius tobulins su mokytoja Rita Kaučikienė.

Kas teatro scenoje pavaizduos tikrą Harį Poterį? Kokia yra sceninė kalba Hogvartso universitete? Magiškos ir teatrališkos vaidybos pamokėlės.

 

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.