Visos dienos

Garsu terapija - meditacija

Kviečiame visus į susitikimą garsuose. Tai bus vieta vidiniam atsinaujinimui ir pakylėjimui. Visi prisipildysime šviesa ir patirsime vidinę transformaciją. Sakralus garsas turi savybę atnaujinti mūsų Dieviškai sukurtus kūnus ląsteliniame lygmenyje. Prisipildę harmoningais ir sakraliais garsais - tampame prisipildę Dieviškąja harmonija - tuomet galime gyventi dermėje su Visata. Susiderinę ir susijungę su Dieviškuoju Visatos ritmu - tampame harmoningais ir taikiais savo gyvenimo kūrėjais, pritraukiančiais pačius geriausius ir tinkamiausias mums įvykius ir aplinkybes. Tapus harmoningais ir prisipildžiusiais šviesa - nei iliuzija, nei negatyvios struktūros mūsų nebeveikia - tampame viena su Kūrėju, Visata ir Kosminės Meilės energija.

Sakralaus garso kelionė švelniai įves į jūsų giliausius ir slaptingiausius esybės sluoksnius. Sukurti ketinimus keistis, pasveikti, transformuotis, priimti naujas įžvalgas bei energijas yra labai skatintina. Meditacija garsuose yra vienas lengviausių būdų patirti vidinį susiderinimą. Viskas ka jums reikia daryti - tiesiog paleisti nereikalingas mintis, nepageidaujamas emocijas, senus prisiminimus ir leisti garsui švelniai pripildyti kūną šviesa, nauja gaivia energija, nauju savęs kūrimu...

Sakralaus garso kelionė visuomet yra Dieviškai įkvėpta ir vedama. Tai atneša vidinį suvokimą ir plėtimąsi visuose jūsų esybės lygmenyse. Kuomet asmuo susiderina su garsais, atsiranda galimybė sujungti ir suderinti jus su jūsų Siela ir Aukštesniuoju Aš. Iš čia ateina mūsų tikri ketinimai, įkvėpimas, vidinės vizijos, kuriant savo gyvenimo realybę. 

Terapijos metu girdėsite alcheminias kristalinias taures, fleitos melodijas, jūros ošimą, būgno dundėjimą, lietaus lašų plovimą, žemės didžerido ir kitus stichijų garsus drauge su harmoninių obertonų giedojimu, šviesos kalba. 

Prisijunk prie mūsų ir patirk gilų vidinį pažadinimą ir susijungimą su savo šviesos ir sielos šeima! Tai tavo kūno, proto ir sielos susijungimo bei pakylėjimo šventė! 

Įeik į aukštų vibracijų erdvės zoną.

Patirk vidinę transformaciją, naujų energijų priėmimą.

Atnaujink savo samonę, kūną ir programas.

Paleisk visa tai kas nebereikalinga ir nebeneša džiaugsmo.

Gyvenimas vidinėje taikoje, ramybėje, besalygineje meilėje ir vienybėje su visa kūrinija - tai naujos energijos, kuriomis dalinamės ir į kurias pasijungti visus nuoširdžiai kviečiame ! 

Sąmoningumo, vidinės transformacijos, naujų energijų priėmimo praktikai - gyduoliai Karolis ir Elena Grigaliai. 

P.S. Garsų klausomasi atsigulus - savo patogumui atsineškite minkštus kilimėlius, apklotą ir pagalvėlę. Turėkite geriamo vandens. Galima atsinešti kristalus, kurie terapijos metu taip pat užsikraus. 

Susitinkame labai jaukioje erdvėje. Norėdami dalyvauti nepamirškite registruotis asmenine žinute, tel. 8650 98514, el.p. Elena.kurshe@gmail.com

Renginio trukme: 2 val.

Kaina asmeniui: 10 eu. 

Esate visi laukiami! 

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.